2 KS JYP Ovčia Placenta Proti Vráskam Day Cream Hydratačný krém pre suchú pokožku Minimalizáciu jemných vrások hydratačný krém s Aloe Vera

Nový produkt

Skladom

€27.14

Pridať do obľúbených

JYP Ovčia PLACENTA Proti vráskam, 100 g*2 ks Pravý originál Nový Zéland urobil! Kiwi pôdy, Kiwi produkty!

Popis:

JYP Placenty Proti Vráskam-Krém je špeciálne vyvinutý z Nového Zélandu prírodné zložky. Tento vysoko kvalitný placenty Krém pomôže osviežiť a vyživujú veku a unavenú pokožku bunky, minimalizuje jemné linky a vrásky, poskytuje UV ochranu, obnovu vlhkosti úrovni. Je obohatený o Vitamín E a Aloe Vera, tento luxusný krém bude dovolenky vás pocit, sviežo a prirodzene.

Minimalizuje linky a vrásky Pridať vlhkosť Nový Zéland Placenty omladzuje a vyživuje veku a unavený lyžiarske Obohatený o Vitamín E a Aloe Vera

Tento typ lanolínu obsahuje špeciálne zložky formulované do nej, baránok placenty. Tento orgán Caprid bol pôrode spolu s jahňacím, balí baby jahniat spolu s ním. Placenta sa sám nemusí vyzerať tak krásne na prvý pohľad, avšak je jednou z najhodnotnejších zložiek vysoko oceňujú kozmetiky. Na Novom Zélande, pozemok mnoho mnoho oviec, môžeme tak urobiť, aby starnutia oneskorí na tvári.

Zvyčajne je to lanolínu je relatívne viac "voskový", má viac lepkavý pocit, keď prilepiť na pokožku. Čo možno vysvetliť long-chain organické zlúčeniny, ktoré sa vytvorili po placenty extrakt spĺňa lanolínu. Vzhľadom na čas, nechajte pokožku pomaly absorbovať placenty krém. Účinok omladenie a výživu sú nádherné , to bude tiež poskytovať vrstvu ochrany proti UV žiarenia vystavením sa slnečnému žiareniu. Nakoniec zanecháva pokožku cítiť svieži a prirodzený, minimalizuje jemné linky a vrásky.

JYP a Nové Nadšenie Značiek vytvorili viac ako 20 rokov, naše produkty výrobu vysoko kvalitné prírodné produkty starostlivosti o pleť, a iba s použitím najlepších zložkami z k životnému prostrediu, Nový Zéland, medzitým prevádzkované so zavedenou povesť na Novom Zélande a medzinárodné.

Náš rozsiahly sortiment zahŕňa Manuka Med, Včelí Jed, Propolis , Termálne Bahno, Šípkovou Oleja a Lanolínu atď., – všetky upozorní na Nový Zéland prírodného prostredia. Snažíme sa čo najlepšie Nový Zéland kozmetika má ponúknuť, a zdieľanie výhod so svetom.

1.Máme loď na celom Svete s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie

2.Položky sú dodávané z Číny pomocou Letecky, dosiahnuť väčšina krajín v rámci 10-20

pracovných dní. Rusko niektoré oblasti potrebné, 60 alebo 90 dní. Čas dodania závisí od

cieľ a iné faktory, môže to trvá až 20-40 pracovných dní.

3.Iné špeciálne produkt bude zaslaný vhodné prepravu spôsobom .

1.Ospravedlňujem sa, že nemáme robiť vrátenie peňazí ak ste práve zmenili názor a rozhodli ste sa, že ich nechcete. Prosím, že pozorne, ako si ho objednať.

2.My vám vrátenie peňazí alebo výmenu za chybný alebo poškodený tovar. Nebudeme vrátenie peňazí za škody spôsobené zákazníkovi. Produkty musia byť vrátené do 10 dní od prijatia so originálnom obale.

3.Platba musí byť uskutočnená do 7 dní po ukončení Aukcie Uzavrie.

4.Naším cieľom je mať pozemky pripravené na odoslanie do 5-7 pracovných dní po platbe

dostal.

5.Ak existuje akékoľvek omeškania my vás budeme okamžite kontaktovať.

6.Všetky pozemky sú posielané prostredníctvom kuriérskej s track and trace.

Štítky: krém hydratačné, krém aloe vera, krém aloe, Lacné krém hydratačné, Vysoko Kvalitný krém aloe vera, Čína krém aloe Dodávateľov.

Položka Druh Krém
Certifikácia GZZZ
Feature2 obnoviť úroveň vlhkosti
Detail Obsahuje čisto Nový Zéland Placenty
Názov Značky YourLove
Pôvod NEWZEALAND
Krajina/Región Výroby Čína
NET WT 200 ml
Pohlavie Unisex
Zložka Čistá Levanduľová silica a Vitamín E
Účinnosť Je obohatený o Vitamín E a Aloe Vera
Feature1 Ovčia Placenta Denný Krém
GZZZ YGZWBZ
vlastnosť pomôcť oživiť vyživujú veku a unavenú pokožku buniek
Funkcia zlepšuje pružnosť Pokožky
Použitie Tvár
Výhody Kozmetika proti vráskam
Číslo Modelu Proti vráskam
Výhodou poskytuje ochranu proti UV žiareniu obnoviť úroveň vlhkosti
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 KS JYP Ovčia Placenta Proti Vráskam Day Cream Hydratačný krém pre suchú pokožku Minimalizáciu jemných vrások hydratačný krém s Aloe Vera

2 KS JYP Ovčia Placenta Proti Vráskam Day Cream Hydratačný krém pre suchú pokožku Minimalizáciu jemných vrások hydratačný krém s Aloe Vera

Súvisiace produkty

Porovnať