Nové Smartgen HGM410 Genset Generátor Radič Automatické Riadenie Motora Modul

Nový produkt

Skladom

€114.57

Pridať do obľúbených

ZHRNUTIE

HGM400 série automatický regulátor, integrácia digitálnych, inteligentné siete a techniky, sa používa pre automatické ovládanie systému generátor. To možno dosiahnuť automatický štart/stop, údajov, meranie a "tri remote" funkcie (SG485 modul je to potrebné). Regulátor využíva LCD displej, voliteľné Čínsky, anglický, španielsky a ruský displej rozhranie pre jednoduchú a spoľahlivú prevádzku.

HGM400 série automatický regulátor využíva micro-technika spracovania, ktoré môžu vykonávať presné meranie, konštantnú hodnotu úprava, načasovanie a prah nastavenie a pod.. Všetky tieto parametre môžete nastavovať z predného panelu alebo cez programovateľné rozhranie (USB na ODKAZ, môžu používať SG72 adaptér) cez PC. To môže byť široko používané vo všetkých typoch generátor automatický systém kontroly kompaktná konštrukcia, jednoduché spojenia a vysokú spoľahlivosť.

VÝKON A VLASTNOSTI

HGM400 série regulátor má dve varianty:

HGM410: Automatický Štart Modulu, ovláda generátor štart/stop pomocou diaľkového štart signál;

HGM420: na základe HGM410, pridať prívod AC monitorovanie, sieťový/generátor automatické prepínanie kontroly (AMF), vhodná najmä pre automatický riadiaci systém zložený zo siete a generátor.

132x64 LCD displej s podsvietením, voliteľné rozhrania language interface (Čínsky, anglický, španielsky a ruský), push-tlačidlo operácie; Prispôsobiť na 3 fázy 4 drôtu, jedna fáza 2 drôtu, 3 fázy, 3 vodiče a 2 stupeň 3 drôtu (120/240V), 50/60 hz napájanie; Môže merať a zobrazovať 3-fázové napätie, 3-fázový prúd, frekvenciu a silu; Pre siete: Nad/pod napätie, nedostatok fázy, pre generátor: nad/pod napätím, nad/pod frekvenciu, cez prúd; Presné meranie a zobrazenie parametrov motora, Ovládanie ochrana: Automatický štart/stop, spínač on/off (ATS control) a poruchy displej; S ETS, nečinnosti kontroly, pred tepla ovládanie, zrýchlenie a spomalenie ovládanie, všetky sú relé výstup; Parametre nastavenie: umožňuje užívateľovi meniť parametre a ich ukladanie do internej FLASH, ktorá nemôže byť stratený, aj keď je napájanie vypnuté. Všetky tieto parametre môžete nastavovať z predného panelu alebo pomocou PC cez SG72 adaptér; Typy teploty a snímač tlaku môžu byť použité priamo a používateľom definované; Podmienky odpojte pákou môžu byť vybrané.(magnetické pickup, tlak oleja, generátor); Napájanie rozsah (8~35)VDC, ubytovanie na rôzne východiskové napätie; Všetky tieto parametre použite digitálne modulácie, upustenie analógové modulácie konvenčných potenciometer, viac spoľahlivosť a stabilita; Modulárny dizajn, ohňovzdorný ABS shell, plug-in terminály, vložené montáž, kompaktná konštrukcia, jednoduchá inštalácia. Tri vstup: pripojenie k (B-) je aktívny Rozsah Prevádzkových Teplôt:-30 až +70°C

Štítky: riadiaceho modulu motora, genset generátor, generátor a regulátor, Lacné riadiaceho modulu motora, Vysoká Kvalita genset generátor, Čína generátor radič Dodávateľov.

Číslo Modelu HGM410
Názov Značky GRAIGAR
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 12cm (7.87in x 5.91in x 4.72in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové Smartgen HGM410 Genset Generátor Radič Automatické Riadenie Motora Modul

Nové Smartgen HGM410 Genset Generátor Radič Automatické Riadenie Motora Modul

Súvisiace produkty

Porovnať