Muži sexy bielizeň sexy tangá bavlnené nohavice veľkosť T pohodlie U vypuklé

Nový produkt

Skladom

€7.82

Pridať do obľúbených

Ako zistím, ktorý veľkosti na objednávku? Vyberte veľkosť, ktorá najlepšie zodpovedá vašej najväčší merania (prsia, pás, alebo hip). Ak ste medzi veľkostiach, zvyčajne je najlepšie objednať väčšie veľkosti, takže máte priestor na pohyb, alebo niektoré zmeny, ktoré sa dá ľahko uskutočniť.

AKO KÚPIŤ ( Min.Order= US$15 Za Dopravu Zadarmo)

*$* Vezmite prosím na vedomie : Naše Min.objednávka je NÁS 15 eur zdarma shippment a MIX-OBJEDNÁVKA je vítaný. Ak vaša objednávka suma je nižšia ako

USA$15,.

ZNAČKA VEĽKOSŤ PROBLÉM

Môžeme odrezať Tag Veľkosť, aby sa zabránilo zámene, ako Značku Veľkosť alebo Veľkosti označené oblečenie je Čínsky Veľkosť, ktorá je odlišná s EÚ veľkosť alebo NÁM veľkosť. Neakceptujeme spor kvôli tag veľkosť alebo označené veľkosť v šatách. Prosím DONOT kúpiť, ak nemôžete prijať to.

NÁVRAT POLITIKY

*$* Pre všetky problémy z našej strany ,budeme reship alebo vráti celú úhradu.

*$* Opíšte poškodeniu podrobne a poskytnúť tovaru škody obrázky prostredníctvom www.haix.sk mail alebo objednávku správy.

*$* Pre iných dôvodov, ktoré sú mimo nás,vrátime vám ak budete znášať náklady na dopravu a vrátenie položiek do 15 dní od prijatia položiek a ich vrátiť na ich pôvodné podmienky.

POŠTOVNÉ A COLNÉ DAŇ

*$* Máme loď po celom svete, a to do 7 pracovných dní od Čína Post /EMS/DHL /UPS/FEDEX/TNT atď.

*$* Pre objednávky MENEJ ako USA$15 bez platenia samostatný expedičný poplatok USA$2,sledovanie informácie NIE sú k dispozícii.

*$* V prípade objednávky VIAC ako US$15,sledovania informácií je k dispozícii.

*$* Ak sa vám nepodarilo dostať vašu objednávku v lehote do 60 dní, opýtajte sa nás, ak chcete predĺžiť svoj nákup ochrany; A ak sa vám stále nedarí dostať vašu objednávku až do 90. deň , prosím otvorenej VÝBEROM "OSOBNÉ RESONS" alebo "JEDNODUCHÉ VRÁTIŤ sa" radi by sme sa dohodnúť vašu žiadosť po kontrole s našimi logistické spoločnosti, a vy môžete získať späť svoje peniaze.

*$* Vezmite prosím na vedomie :nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

*$* Prosím na vedomie, že naše ceny neobsahuje žiadne dovozné dane a normálne väčšine krajín neúčtuje dovozu dane pre malé kúpi. V prípade výnimočnej krajine, Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto poplatky sa môžu zhromažďovať v čase prevzatia tovaru. Aby ste platiť minimálne dane, budeme deklarovať položky ako "dar" alebo "vzorka" s nízkou hodnotou.

Spätná VÄZBA

Sme milý a poctivý predajca, radi, že vám ponúknuť naše najlepšie služby a snažiť sa uspokojiť vás celým srdcom. Dúfam, že sa vám bude užite si nakupovanie u nás.

*$* Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám VŠETKÝCH PÄŤ HVIEZDIČIEK !

*$* Ak NIE ste spokojní s našimi položky, Prosím, kontaktujte nás pred odchodom nás negatívnu spätnú väzbu a dávajú nám príležitosť

ak chcete vyriešiť problém.

*$* Vás & Vaše Láskavosť je pre nás dôležité.

KONTAKTUJTE NÁS

*$* Môžete sa obrátiť na nás zanechal nám odkaz na www.haix.sk, alebo pošlite nám e-mail. Aby sme mohli reagovať vaše e-maily alebo objednávku správu do 48 hodín.

Štítky: pohodlné nohavice, pohodlné pánske nohavice, Pohodlné Spodné Prádlo, Lacné pohodlné nohavice, Vysoko Kvalitné pohodlné pánske nohavice, Čína pohodlné bielizeň Dodávateľov.

Pohlavie Muži
Položka Druh Spánok Dna
Vzor Typ Pevné
Číslo Modelu BD101
Materiál Bavlna,Lycra
Veľkosť One Size
Textílie Typ Broadcloth
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Muži sexy bielizeň sexy tangá bavlnené nohavice veľkosť T pohodlie U vypuklé

Muži sexy bielizeň sexy tangá bavlnené nohavice veľkosť T pohodlie U vypuklé

Súvisiace produkty

Porovnať