HIMABM 1 balenie=5 ks 6*6typ Natrual horúce kúpele čierneho čadiča, kameňa masáž čadiča, kameňa Lávovými Kameňmi

Nový produkt

Skladom

€17.31

Pridať do obľúbených

HIMABM 1 balenie=5 ks 6*6typ Natrual horúce kúpele čierneho čadiča, kameňa masáž čadiča, kameňa Lávovými Kameňmi

Ak máte záujem o naše produkty alebo máte nejaké otázky, po prijaté, môžete priamo nám správu, alebo sa obráťte priamo na nás, budeme prijímať vaše informácie, budú v prvom rade kontaktovať. Všetky naše produktu sú v najlepšej kvalite, ale international express je veľa faktorov, ktoré nemôžu byť kontrolované, prosím, nedávaj nás zlé spätnej priamo, ďakujem vám veľmi pekne.

Typ produktu

Materiál

čadiča, kameňa

Predvŕtané

Žiadne

Farba

Ako je uvedené na obrázku. Farba každý produkt môže byť malý rozdiel,pretože sú všetky prírodné.

Zľava doprava, veľkosť

60*60*30 mm(2.4*2.4*1.1 v)

Nie vylúčiť existenciu chybou,1-3 mm.

Doprava zadarmo

Áno

Chrániť súkromie

Sme vám plne chrániť vaše súkromie na obale povrchu a colná deklarácia

Hmotnosť

Approximately106g (0.23 lb)

Miesto Pôvodu

Čína(Pevninská Časť))

Vosk na povrchu

Žiadne

Pripojené reťazec

Žiadne

Hodvábu taška ako darček zadarmo Č.

Package

Obal a bublina zábal

Typ Jednotky

Balenia(1 balenie vrátane 5 ks)

Dodacia Lehota

Zvyčajne 15-45 pracovných dní po platbe obmedzená, ak používame www.haix.sk štandardná doprava.

Platobné Podmienky

VIAZANÝ, kreditné karty, vklad kartu,atď.

Správnu adresu, psč,celé meno a telefónne číslo,

Milí kupujúci,ak si chcete kúpiť túto položku,plsre-kontrola adresa, psč a telefónne číslo. A reciver meno,je lepšie nechať celé meno,alebo je to možno spôsobiť, že niektoré problémy, ak sa meno a psč, je to zle.vďaka!

Zľavy informácie

Ak ste si kúpili veľké množstvo,dáme vám veľa zľavu. Trhu, ktorým čelí celý svet, dlhodobé prijímanie sveta, celého sveta, veľkoobchody, zástupcovia,viac zľavu. Vitajte na našej továrne na inšpekcie, úprimne dúfam, že sa na spoluprácu s vami. Kontaktujte nás a získajte viac informácií. Poznámka : Ako malé súčasti, nepoužívajte, prosím, deti jesť, to môže vzbudiť udusenia. Nie umyť s octom a domácnosť dezinfekčný prostriedok. Každý jade alebo crystal je približne veľkosť, ale jade alebo crystal veľkosť, farbu a tvar sa môže mierne líšiť od tejto drahokam je vytvorený prirodzene a každý z nich je jedinečný. Prosím očakávať mierne líšiť. Uistite sa prosím, že vyplňte svoje meno a priezvisko, správne psč a telefónne číslo. Veľkoobchod je k dispozícii, prosím, kontaktujte nás pre skvelé zľavy. Hľadáme sprostredkovateľa zvládnuť naše výrobky po celom svete. Sme vám plne chrániť vaše súkromie na obale povrchu a colnej deklarácie. Aby ste neplatili veľa clo ,colné vyhlásenie cena môže byť nižšia, v prípade potreby, prosím, napíšte, ak budete potrebovať. Táto cena neobsahuje vlastné dane. Nechcem vylúčiť možnosť platenia daní. Žalúdok masáž

Prvý krok: na Chrbte, zdravotná sestra trvať masážny olej, nalejte do dlane a teplé, aplikovať rovnomerne na žalúdok, použiť tradičné metódy tlačí olej, relax a masáž žalúdka.

Druhý krok: Vyberte si správnu veľkosť čadiča, kameňa. Teplo až 110 až 135 stupňov Fahrenheita(45-58℃).2-4 stredné alebo oválne veľkosti sa odporúča, použiť môžete aj extra veľké jeden, miesto v žalúdku tak, že žalúdok cíti teplé. Ak si vyberiete jeden extra veľké, odporúčame kúrenie na 110-120 stupňov Celzia.

Tretia krokov: Stlačte, ako je uvedené, použite vyhrievané kamene na masáž žalúdka a brucha, masážne kamene by mali byť kombinované s rôznymi masážnych techník. Vhodné silu.

Masáž chrbta

Prvý krok: Pokorený, zdravotná sestra trvať masážny olej, nalejte do dlane a teplé, aplikovať rovnomerne na chrbát, použiť tradičné metódy tlačí olej, relax a masáž chrbta.(Kryt na zadok a dolných končatín počas masáže)

Druhý krok: Vyberte si správnu veľkosť čadiča, kameňa. Teplo až 110 až 135 stupňov Fahrenheita(45-58℃).

Tretia krokov: Stlačte, ako je uvedené, použite vyhrievané kamene na masáž krku, chrbta, pása a bokov. masážne kamene by mali byť kombinované s rôznymi masážnych techník. Vhodné silu. Ak vás môže trvať 30 minút, dajte kameň a oleje prenikajú do pokožky, bude to mať lepší efekt.

Stehien a lýtok masáž

Prvý krok: Zdravotná sestra trvať masážny olej, nalejte do dlane a teplé, aplikovať rovnomerne na nohy, používajú tradičné metódy tlačí olej, relax a masáž nôh.

Druhý krok: Vyberte si správnu veľkosť čadiča, kameňa. Teplo až 110 až 135 stupňov Fahrenheita(45-58℃).4-8 veľkých veľkostiach, ktoré sú odporúčané. Použitie polmesiaca kameň škrabanie stehien a lýtok ,účinok je lepší.

Tretia krokov: Stlačte, ako je uvedené, použite vyhrievané kamene na masáž stehien, lýtok, kolien a členkov. Súčasne, stlačte tlačidlo akupunktúrne body.

Masáž hlavy

Prvý krok:Zdravotná sestra trvať masážny olej, nalejte do dlane a teplé(vyhnite sa kontaktu s očami s-olej), aplikovať rovnomerne na čelo, chrámy, koruna, a hindbrain. použiť tradičné metódy tlačí olej, relax a masáž hlavy.

Druhý krok: Vyberte si správnu veľkosť čadiča, kameňa. Teplo až 110 až 135 stupňov Fahrenheita(45-58℃).4-6 malej veľkosti,2 stredné veľkosti sa odporúča, použiť môžete aj extra veľké jeden, miesto v žalúdku tak, že žalúdok cíti teplé. Ak si vyberiete jeden extra veľké, odporúčame kúrenie na 110-120 stupňov Celzia.

Tretia kroky: naneste rovnomerne na čelo, chrámy, koruna, a hindbrain. použiť tradičné metódy tlačí olej.

Masáž nôh

Štítky: kameňmi, čadiča, kameňa masáž, čierneho čadiča, kameňa, Lacné kameňmi, Vysoká Kvalita čadiča, kameňa masáž, Čína čierneho čadiča, kameňa Dodávateľov.

Materiál čadiča, kameňa
Číslo Modelu BJ-3
Názov Značky HIMABM
Aplikácia Telo
Veľkosť 60*60*30mm(2.4*2.4*1.1in)
Položka Druh Masáže & Relax
na sklade Áno
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky veľa (5 ks/lot)
Veľkosť Balenia 18cm x 12cm x 10cm (7.09in x 4.72in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HIMABM 1 balenie=5 ks 6*6typ Natrual horúce kúpele čierneho čadiča, kameňa masáž čadiča, kameňa Lávovými Kameňmi

HIMABM 1 balenie=5 ks 6*6typ Natrual horúce kúpele čierneho čadiča, kameňa masáž čadiča, kameňa Lávovými Kameňmi

Súvisiace produkty

Porovnať