Solárna Energia DIY Kit Lietadla Dreva stíhacieho Lietadla Dieťa Vzdelávacie 3D Drevené Puzzle Hračka pre deti,

Nový produkt

Skladom

€9.21

Pridať do obľúbených

Solárna Energia DIY Kit Lietadla Dreva stíhacieho Lietadla Dieťa Vzdelávacie 3D Drevené Puzzle Hračka pre deti,

DIY drevené 3D puzzle. Zelená materiál pre zaistenie bezpečnosti. Znalosť structurology, mechaniky a solárnej energie

Skvelá zábava pre celú rodinu. Kvalitné detské Položky. Stolný Model-Solárny Pohon Veterných Mlynov/Veterných Turbín

Jednoduchá montáž. Žiadne lepidlo požadované, Žiadne batérie vyžaduje. Jednoduchá montáž podľa pokynov krok za krokom----Drevo je holé a ľavej nevyfarbené. Môžete lietať vašej fantázii a škvrnám to farba radšej sami alebo s deťmi, priatelia,atď.

Solárne články a motory v cene. Vhodný pre maximálne 6 rokov a viac.

VÝSTRAHA : NEBEZPEČENSTVO UDUSENIA - malé súčasti. Nie pre Deti do 5 rokov.

>>O nás 1. Sme spoľahlivý internetový veľkoobchod, kde si môžete kúpiť v Číne výrobky s vysokou kvalitou, dostupné ceny a profesionálne služby. 2.Máme dlhodobú spoluprácu s mnohými krajinami sveta ; a získať veľa dobrého hodnotenia.Snažíme sa maximálne úsilie na uspokojenie požiadaviek zákazníka. 3.V našich Obchodoch sa dajú maloobchod alebo veľkoobchod, ak budete potrebovať veľa produktov, alebo nádej, že v dlhodobej spolupráci, môžete nás kontaktovať, budeme mať zamestnancov, aby vás kontaktovať. >>Zásielky 1. Doprava po celom svete. My len loď, aby potvrdil adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 2. Položky budú starostlivo skontrolovať pred zaslané. Necháme podrobné správy o doručenie a balík na vás. 3. Ruska klienta, Prosím, nechajte vaše celé meno Ruska, keď si objednáte.pretože Rusko poštových to potrebujú. >>Platba 1. V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti. 2. Celkové Náklady na platby zahŕňa konečné aukčná cena plus S&H(Poštovné a balné). Vezmite prosím na vedomie: S&H nezahŕňa clo, miestnych daní, alebo iných dovoz poplatky. 3. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (Farby, Obaly, v Hodnote Vyhlásenie, atď.) keď vykonáte platbu. Pokyny budú spracované v priebehu 24 hodín od potvrdenia prijatia platby. >>Spätná väzba 1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Prosím, láskavo nechajte pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. 2. Všetky vaše návrhy a pripomienky budú vysoko ocenil. Ihneď nás kontaktujte, ak máte nejaký problém, sme vždy pripravení odpovedať a podporu. Ďakujeme! 3. Ak máte akékoľvek pripomienky alebo otázky, môžete nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu, alebo zanechať správu.

Štítky: logická hračka, hračky pre deti, drevené puzzle, Lacné logická hračka, Kvalitné hračky pre deti, , Čína drevená skladačka puzzle Dodávateľov.

Štýl Geometrický Tvar
Názov Značky FILEXALLEN
Vekové Rozpätie 5-7 Rokov,8-11 Rokov,12-15 Rokov,Grownups
Číslo Modelu p250
Materiál Drevo
Pohlavie Unisex
Puzzle Štýl 3d puzzle
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Solárna Energia DIY Kit Lietadla Dreva stíhacieho Lietadla Dieťa Vzdelávacie 3D Drevené Puzzle Hračka pre deti,

Solárna Energia DIY Kit Lietadla Dreva stíhacieho Lietadla Dieťa Vzdelávacie 3D Drevené Puzzle Hračka pre deti,

Súvisiace produkty

Porovnať