15 cm Rybárske Stopových Láka Leader Oceľový Drôt Spinner + Vytlačené Konektor 20Pcs Nastaviť

Nový produkt

Skladom

€1.65

Pridať do obľúbených

Popis: Materiál: Oceľový Drôt Farba: Ako na obrázku zobraziť Veľkosť : 5.9 cm / 15 cm Prijať jemné poddajnosť a silné napätie oceľový drôt Flexibilné otáčania, nie je ľahké vietor okolo vlasec Jednoduchý dizajn pre jednoduchú obsluhu Veľký, aby sa zabránilo skus ľahko, ako jeho vynikajúcu kvalitu Vynikajúce spracovanie a jemné detaily Zaručená tým, že prísne kontrolné a výrobné Množstvo: 20pcs Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, Ďakujem!

Balenie obsahuje: 20 x Rybárske Drôt Spinner Lídrov

Poštovné a balné: Iba loďou na potvrdil, adresu, ktorú paypal.prosím, uistite sa, že vaša adresa v paypal zápasy adresu by ste chceli, aby sme loď, aby sa Ekonomika lodnej dopravy. Všetky položky bude dodávaný letecky z Hong kong Hong kong post,pretože Hong kong príspevok je rýchlejšie a služby, je lepšie. To zvyčajne trvá appromimately 15-25 dní na prijatie objednávky (väčšinou v 15-25 dní;ak pomalý,dostanete ju do mesiaca),v skutočnosti závisí od toho, poštová procesu. Ak budete v taliansku, španielsku, južná amerika a stredný Východ, to bude trvať viac ako 30 dní, ešte Viac Položiek bude dodávaný do 24 hodín po platby vymazané. Sľubujeme, že každý tovar bude odoslaný,ale niekedy je menej ako 0,5% package mohli stratiť v ceste, môžete vybrať, aby nám poslať ďalšie istý tovar znova, alebo požiadať o peniaze späť. Poznámka: ruský hostia musia usmerňovať informácie o adrese, prosím, pridajte svoje meno,priezvisko,meno otca, štát, psč, regiónoch Ruska, Mesto(Mesto alebo obec) meno,názov Ulice, Obytné alebo apartmán meno, posledné dva(názov miesta,ulice meno,obytné alebo apartmán) musia byť v súlade a registrovaná adresa príjemcu pas informácie.

Štítky: oceľový drôt spinner, drôt spinner, lure leader, Lacné oceľový drôt spinner, Vysoko Kvalitný drôt spinner, Čína lákať leader Dodávateľov.

Materiál Oceľový Drôt
Poloha Oceán Loď Rybolov
Názov Značky Toply
Metrov 15 cm
Tvar Hmotnosť Dopredu
S mierkou alebo Nie No
Číslo Modelu Dvadsať sedem tisíc tri
S Pravítkom, alebo Nie No
Plávacie Charakteristika Drez Line
Hmotnosť Balenia 0.045kg (0.10lb.)
Typ Jednotky Balenie
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

15 cm Rybárske Stopových Láka Leader Oceľový Drôt Spinner + Vytlačené Konektor 20Pcs Nastaviť

15 cm Rybárske Stopových Láka Leader Oceľový Drôt Spinner + Vytlačené Konektor 20Pcs Nastaviť

Súvisiace produkty

Porovnať