2018 spokojný s tým, že veľká-kapacita nepremokavé obývacia zelená nákupní taška pohodlná skladacia taška hrubé ramenní taška na zips

Nový produkt

Skladom

€8.16

Pridať do obľúbených

Všetky výrobky, ktoré ponúkame, majú vysokú kvalitu a priaznivú cenu.

Zásielky

· Krátka Doba Spracovania:Po dostaneme potvrdenie o platbe z nášho obchodu, budeme posielať vaše položky ASAP o spôsob dopravy, ktorú ste si vybrali.

· Môžeme vám oznámi, ako dlho, ako položky sú dodávané.

· Za normálnych okolností, položky dorazí v 7 až 15 Pracovných Dní od EMS 15-30 dní poštou air mail. Ale to môže byť oneskorené, pretože prázdnin alebo zlé počasie.

Drop Shipping

· Môžete zobraziť všetky naše fotografie vašich klientov voľne.

· Pošlite nám váš klientov, doručovaciu adresu, ak miesto vašej objednávky a povedzte nám vaše presné požiadavky (môžete tiež napísať svoje klientov dodaciu adresu priamo vo vašej objednávke)

· Zvyčajne Do 24 hodín po prijatí objednávky ( Ak nejaké sú na sklade, alebo zlé počasie ect iných dôvodov, spojíme sa s vami v prvej dobe, a môžete sa rozhodnúť ísť na čakanie ,alebo zmeniť na iný štýl/farbu, alebo žiadate vrátiť peniaze.

Návrat Politiky

· Po tom, ako dostanete balík, prosím e-mail nás do 3 dní, ak nie ste spokojní, alebo nie sú škody v doprave. Ale musíte nám fotografie im to dokázať.

· Ak sa chcete vrátiť položky, majte, prosím, v rovnakom stave ako bol odoslaný. Vrátime vám po dostali sme to, ale je vrátená čiastka nezahŕňa náklady na dopravu.

· Prosím, aby do 5 Pracovných Dní na nás na spracovanie vašej vrátený tovar.

Pozitívnu Spätnú Väzbu

· Spätná väzba je veľmi dôležitá .

· Ak ste spokojní s našimi položky a služby, písať dobrú spätnú väzbu pre nás, prosím, urobíme to za vás a tiež vám viac zľavu pri ďalšej objednávke.

· Ak nie ste spokojný / á s našimi položky, prosím, nedávaj nás negatívnej spätnej väzby, ihneď. Najprv nás kontaktujte, my vám dobré riešenie. Ak nie, Post Záporná spätná väzba nie je neskoro.

Kontaktujte Nás

· Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť! budeme dať yo najlepšie služby :))

Štítky: Skladacia taška, skladacia taška, zelená nákupné tašky, Lacné skladacia taška, Vysoká Kvalita skladacia taška, Čína zelená nákupné tašky Dodávateľov.

Materiálové Zloženie Oxford
Štýl Príležitostné
Vzor Typ Kvetinový
Položka Druh Nákupné Tašky
Názov Značky CW&F
Číslo Modelu special034
Uzavretie Typ na zips
Hlavný Materiál Oxford
Pohlavie Ženy
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2018 spokojný s tým, že veľká-kapacita nepremokavé obývacia zelená nákupní taška pohodlná skladacia taška hrubé ramenní taška na zips

2018 spokojný s tým, že veľká-kapacita nepremokavé obývacia zelená nákupní taška pohodlná skladacia taška hrubé ramenní taška na zips

Súvisiace produkty

Porovnať