Letné štýl Ženy Sexy čipka pančuchy Biela Bowknot Stehna Vysoko Nad Kolená Ponožky dámske Dlhé pančuchy, legíny W4116

Nový produkt

Skladom

€1.97

Pridať do obľúbených

Funkcie: Sexy dizajn,100% Zbrusu Nový Vysoko kvalitný.To by ste vyzerať veľmi krásne a sexy.Jednoduché a pohodlné na nosenie. Jedinečný dizajn robí žena viac sexy.Vyzerá veľmi Sexy a atraktívna!!! Špecifikácie: Kategórie : Ženy Sexy Pančuchy Platné pohlavie : Žena,Ženy,Dievča, Veľkosť : Jedna Veľkosť Voliteľné Farby : Biela Materiál : Nylon / Spandex Umývanie metódy: studenou vodou, ručné umývanie, nie solause žehlenie, stroj na pranie, chemické čistenie, bielenie, slnku, sušenie, závesné sušenie vzduchu balenie obsahuje: 1*pančuchy

Môj drahý priateľ: Vitajte v našom obchode, neváhajte a vyberte si, či budete robiť objednávky, pozornosť, že poradie menej ako $ 5 nemohol byť sledované, a nákladnej prepravy doba je pomerne dlhá. Ak chcete sledovania prosím vyberte režim logistiky, ktorá vyžaduje platbu. Či už sa rozhodnete čo príspevok,objednávky viac ako $ 5 mohlo byť sledované. Ak máte akékoľvek otázky počas prevzatí tovaru času, prosím, predložiť spor, a obráťte sa na nás prvý. Budeme sa snažiť, aby ste spokojný. 1) Drop shipping: Ponúkame drop shipping služby,poslať do vášho clien je adresa bez nášho obchodu informácie. Effcient a bezpečné. 2) Prepravné Náklady: Ponúkame všetky druhy dopravy methids, ako post air mail,Aramex,DHL,Fedex,EMS a tak ďalej, závisí od destinácie a objednané množstvo.Ak chcete zadať spôsob dopravy.prosím, zaplatiť náklady na dopravu. 3) Podpora: Objednávka suma >$200,bude zadarmo získať rýchlu prepravu,ako DHl,Fedex,EMS. Mohli by ste prijímať objednávky do 3-7 dní. Nižšie je odhad prepravná rýchlosť, ak chcete odoslať cez post air mail (99% produktov sú doprava zadarmo)

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb,prosím aminute opustiť nás pozitívnu spätnú väzbu s 5 Hviezd , budeme si to vážim, ďakujem!

Štítky: Čipky Pančuchy, pančuchy štýly, štýl osadenie, Lacné čipky pančuchy, Vysoko Kvalitné pančuchy štýly, Čína štýl osadenie Dodávateľov.

Pohlavie Ženy
farba Biela
Funkcie 1 stehná vysoké ponožky
Veľkosť jedna veľkosť
funkcie 3 La femme de bas de soie
Položka Druh Pančuchy
Materiál Nylon,Spandex
Hrúbka Štandard
Názov Značky BEAUTY'S LÁSKOU
Číslo Modelu W4116
Funkcie 2 dlhé pančuchy
Vzor Typ Pevné
Položka Dĺžka 70cm-100cm
Typ Jednotky Pár
Hmotnosť Balenia 0.029kg (0.06lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 17cm x 5cm (9.84in x 6.69in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Letné štýl Ženy Sexy čipka pančuchy Biela Bowknot Stehna Vysoko Nad Kolená Ponožky dámske Dlhé pančuchy, legíny W4116

Letné štýl Ženy Sexy čipka pančuchy Biela Bowknot Stehna Vysoko Nad Kolená Ponožky dámske Dlhé pančuchy, legíny W4116

Súvisiace produkty

Porovnať