4 Dvojitý VRCHOL a 4 Dvojité DNO Sprchové Dvere VALČEKY /Pretekárov/Kolesá/Kladky 25 mm CY-903AB

Nový produkt

Skladom

€10.80

Pridať do obľúbených

doprava

Budeme loď položky cez post air mail do 24 hodín, zvyčajne to bude trvať 10~17 pracovných dní, aby ste si to. V dôsledku ovplyvňujú celosvetového snehová búrka v tejto zime po čase môžu byť trošku dlhšie, ak ste ešte dostali na položku v čase, pls trpezlivo čakať niekoľko dní a dostanete ho. Tiež môžeme dodaní položky cez EMS, ak sa chcete dostať na položku v krátkom čase, pls kontaktujte nás, poskytneme vám ems expedičný poplatok pre túto položku. POZNÁMKA: z dôvodov miestne zvyky a príspevok, príspevok času na TALIANSKO, NEMECKO, ŠPANIELSKO a MEXIKO je trochu dlhšie, ako iné krajiny, zvyčajne to bude trvať 25~30 pracovných dní. Klient z 3 krajín môže čakať paciently dostať položky.

o nás

Sme dobrí predávajúci byť dôveryhodný a mať 5 rokov predať skúsenosti.Budeme radi, nadviazať obchodné vzťahy s ľuďmi, všetky po celom svete. Tiež Príkazy sú vítaní na veľkoobchod.Budeme sa snažiť, služby a zoznam stále viac a viac dobrého a najnižšia cena položky v našom obchode.Budeme veľmi radi, ak sa nám podarí získať vašu pozitívnu spätnú väzbu a náš systém vám auto nechať Pozitívnu spätnú väzbu po dostávame Pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte otázky týkajúce sa nás alebo našich položky, pls len pošlite nám e-mail, budeme riešiť všetky problémy a otázky, ktoré spôsobil na vás.

kontaktujte nás

Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás a my vám odpovie na váš e-mail do 1 pracovného dňa. Budeme odpovedať na vaše otázky e-mailom, skontrolujte svoj e-mail pre všetky odpovede. Tiež prosím, vrátane e-mailovej adresy, keď máte

sprcha kladka Materilal:ABS povrchu Ložiskovej ocele valček

Štítky: dvere chata, Valček, rolovacie dvere, zásteny, Lacné dvere chata, Vysoko Kvalitné valčekové, Čína rolovacie dvere, zásteny Dodávateľov.

Materiál Plastové
Druh Dvere Valčeky
Číslo Modelu CY-903AB(20 MM-27MM)
Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
farba Roller priemer 20 mm, Valec priemer 23 mm, Valca s priemerom 25 mm, priemer Valca 27 mm
Priemer 20MM22MM 23 MM 25 MM 27 MM
Typ Jednotky veľa (8 ks/lot)
Veľkosť Balenia 25cm x 13cm x 8cm (9.84in x 5.12in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

4 Dvojitý VRCHOL a 4 Dvojité DNO Sprchové Dvere VALČEKY /Pretekárov/Kolesá/Kladky 25 mm CY-903AB

4 Dvojitý VRCHOL a 4 Dvojité DNO Sprchové Dvere VALČEKY /Pretekárov/Kolesá/Kladky 25 mm CY-903AB

Súvisiace produkty

Porovnať