Šperky Zistenia Tibetský Štýl Tĺkol Kovové polmesiacom Odkazy na Visieť zobrazili kľúčové tlačidlá, bez Olova, Starožitné Strieborné, 36x33x1.5mm,

Nový produkt

Skladom

€1.04

Pridať do obľúbených

Tibetský Štýl Tĺkol Kovové polmesiacom Odkazy na Visieť zobrazili kľúčové tlačidlá, bez Olova a Kadmia Zadarmo, Starožitné Strieborné

Veľkosť: cca 36 mm dlhé, 33 mm široký, 1,5 mm hrubé, otvor: 2 mm.

Populárne a módne, s veľkými viacerých pútka pre jednoduché perličiek ozdobu. Štýly doplniť toľko šperky chutí a štýlov; dress-up, alebo ísť bežné! Pridať vlastnú ozdobné detaily, ak chcete vytvoriť skutočne jedinečný dizajn.

Dodacia Lehota

100% produktov na Nbeads sú na sklade, presné množstvo. S našimi inteligentnými a efektívneho pracovného tímu, Nbeads zabezpečuje vás dostať svoj pozemok, akonáhle je to možné.

Poznámky:

1. Váš balík je zvyčajne expedovaný do 5 pracovných dní po úhrade sa vymaže. ak všetko dobre pôjde, mohli by sme odoslanie do 3 dní.

2. Budeme loď balík na váš www.haix.sk adresu. Tak prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne pred uskutočniť platbu.

4. Čas dodania závisí od destinácie a spôsoby dopravy, urýchlené prepravné náklady 3~7days, aby sa dospelo a e-mailové post potrebuje približne 1 mesiac.

Platobné metódy

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.haix.sk Escrow prostredníctvom Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, a Bankové Prevody. Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

Po Predaj

To bude veľmi ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Len neváhajte a kontaktujte nás na prvýkrát, keď splniť akýkoľvek problém, sme skúsený vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. A pls uistite sa, nechať accruate informácie, ak ste objednávku, pretože budeme posielať položky na svoje miesto si odišiel k nám. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený.

Štítky: Antique Silver, STRIEBRO ODKAZ, tibetský kovov, Lacné antique silver, Kvalitné strieborné odkaz, Čína tibetskej kovové Dodávateľov.

Tvar Mesiac
Položka Dĺžka 3.6cm
Položka Druh Šperky Zistenia
Položka Hmotnosť 41g
Názov Značky Pandahall
Šperky Zistenia Typ Konektory
Položka Priemer 3.3cm
Kovové Farby Antique Silver
Vlastnosti Produktu Mesiac
Číslo Modelu X-EA291Y
Štýl Tibetský Štýl
Jednotka 10pcs
Položka Šírka 3.3cm
Materiál Zliatiny
Položka Výška 0.15cm
Povrch Kadmium Zadarmo & Viesť Zadarmo
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.041kg (0.09lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Šperky Zistenia Tibetský Štýl Tĺkol Kovové polmesiacom Odkazy na Visieť zobrazili kľúčové tlačidlá, bez Olova, Starožitné Strieborné, 36x33x1.5mm,

Šperky Zistenia Tibetský Štýl Tĺkol Kovové polmesiacom Odkazy na Visieť zobrazili kľúčové tlačidlá, bez Olova, Starožitné Strieborné, 36x33x1.5mm,

Súvisiace produkty

Porovnať