DJI Phantom 3 PRO/ADV Gimbal Zatáčanie Rameno +ROLL + Smerové Kryt 4pcs Náhradné Hliníkové časti

Nový produkt

Skladom

€16.48

Pridať do obľúbených

* 4pcs nastaviť Pre DJI Phantom 3 Zatáčanie Rameno +Náhradný Kryt s nastavovacou skrutkou DJI Phantom 3 PRO/ADV Gimbal Zatáčanie Rameno +ROLL + Smerové Kryt 4pcs Nahradenie * Kompatibilným s PRO / ADV * HRC55 Povrch-eloxovaný Aerometal Hliník (Al-Mg-Si Zliatiny, ponúka perfektnú tvrdosť ) CNC Vyrobené * Vyrobené v Číne * Jednoduchá Inštalácia * Ľahká Váha 8g * tiež by Sme mohli výroba zatáčanie rameno, roll ramena a kryty s Aerometal alebo iných materiálov. Oveľa lepšej kvality ako 3D vytlačené zatáčanie zbraní, náš prototyp tie boli testované profesionálnymi DJI používateľov a výkon, ktoré prekračujú ich očakávania. TAK sme sa rozhodli vyrábať viac náhradné diely pre ostatných používateľov DJI Phantom 3 ! Ako by ste mohli povedať, že sme pôvodný výrobca DJI Surové Zbraní, ak sú obaja cena a kvalita sú vaše prvé obavy, mali by sme byť česť slúžiť vám váš nahradenie žiadosti. Výrobky sa vyrábajú a dodávajú v 1 pracovný deň !

Profesionálne navrhnutý a znížiť použitím CNC technológie, s dokonalým factory vzhľad a pocit. Materiál je 6061 Hliníka, ktorý ponúka extrémne nízka hmotnosť s perfektnú tvrdosť. Šetrí veľa peňazí, keď vymeniť rozbité ty a lepšie zásob jednej záložnej kedy ísť von do poľa. V prípade inej havárie, rameno sa budú správať lepšie ako DJI-navrhnuté ruky, stáva obetným časť, aby zachránil motory, hriadeľa motora a kamera. Je to najlacnejší opravy!

Štítky: Phantom 3, phantom pro 3, pokrytie zahŕňa, Lacné phantom 3, Vysoká Kvalita phantom pro 3, Čína pokrytie pokrýva Dodávateľov.

Materiál Hliník
Štruktúra DJI
Použitie DJI
DIY Dodávky Elektrické
Číslo Modelu DJI phantom Pro 3
Štandardné alebo Neštandardné Štandard
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DJI Phantom 3 PRO/ADV Gimbal Zatáčanie Rameno +ROLL + Smerové Kryt 4pcs Náhradné Hliníkové časti

DJI Phantom 3 PRO/ADV Gimbal Zatáčanie Rameno +ROLL + Smerové Kryt 4pcs Náhradné Hliníkové časti

Súvisiace produkty

Porovnať