PPCrafts Rozsahu 9mm sequin textílie Morská víla fáze visí korálky, flitre iskru textílie šaty textílie pre diy

Nový produkt

Skladom

€9.11

Pridať do obľúbených

OBRÁZOK

[ Funkcie]

tkaniny plátno , hrubé , nie fade, nie je možné loptu, odolnosť proti opotrebeniu, a dobré tieňovanie ; mäkké na dotyk príjemný, prirodzené a pohodlné ; priedušná výkon , nie flash nemôže loptu .

[Použiť] záclony , obrusy , obliečky, vankúše, sedacie kryty, prestieranie , stolové prestieranie , vankúš, gauč kryt látkou , autosedačky týka , a ruka DIY ( Ceruzka / slipcase / deň modely / kórejských modelov v jedinom balíku ) výroby.

Pranie: bavlnené tkaniny prvýkrát bude mať určitý stupeň zmrštenie po umytí a vyblednuté farby float ( oboch normálnych okolností ), ktoré je spoločným znakom bavlnená tkanina , možno prať ručne alebo v práčke , nepoužívajte bielidlá, nie suché, čisté , bez bielizne, zavesiť na suché , zrážanlivosť 3% -5%. Prvý pokus nemal odporúčame používať akékoľvek umytie čistiacim prostriedkom , soľ môžu len

Vzor je vo veľmi dobrej kvalite a tento produkt je vysokého štandardu v súlade s "Oeko-Tex Standard 100" . Je ideálny pre balenie a aby si remeslá, ako sú luky a sušič na rany. A sme stále dodávky 100 M/rolka balenie ! Pre podrobnosti prosím posielať správy k nám!!!

PLATBA Platba musí byť doručená do 7 dní od ukončenia aukcie alebo posledný zakúpené položky "Kombinovaná Platba/Doprava'. Zásielka bude odoslaná až po platby, je jasné.

Pre akékoľvek prepravné zľavu (ak je to uplatniteľné), prosím, počkajte, až prijaté faktúry od predávajúceho pred vykonaním akejkoľvek platby.

DOPRAVA

Používame Čína Príspevok dodať váš parl; Ako v Číne, takže na dlhé vzdialenosti prepravy. Prosím, láskavo pochopiť dodacia lehota dlhšia, než na vášho miestneho predajcu. Tak normálne dodacia lehota:

Nad 2 kg odoslané prostredníctvom Ems Express. ako celková hmotnosť je viac ako 2 kg, nemohol poslať doporučene Poštou na 1 parcelu.

USA: 11-23business dní

AU : 11-23 pracovných dní

Európa: 15-25 pracovných dní (Rusko:v širšom okolí 75days)

Avšak, niekedy môžu byť niektoré oneskorenia v colnej oblasti zúčtovania alebo dodávky. Prosím, uistite sa, že máte dostatok trpezlivosti pred uvedením vašej ponuky/objednávky.

Štítky: textílie pre, textílie pre diy, textílie morská víla, Lacné textílie pre, Vysoko Kvalitné textílie pre diy, Čína textílie morská víla Dodávateľov.

Veľkosť 50 x 130 cm
Názov Značky PPCrafts
Typ Produktu Iné
Číslo Modelu N019
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

PPCrafts Rozsahu 9mm sequin textílie Morská víla fáze visí korálky, flitre iskru textílie šaty textílie pre diy

PPCrafts Rozsahu 9mm sequin textílie Morská víla fáze visí korálky, flitre iskru textílie šaty textílie pre diy

Súvisiace produkty

Porovnať