10pieces 30x20mm 25x15mm 20x15mm 20x12mm Transparentné hollowround sklo svete prívesok želanie nbottle ampulka prívesok príslušenstvo šperky

Nový produkt

Skladom

€4.70

Pridať do obľúbených

Popis

Pls Poznámka: 1. Sklo je fra gile , Prosím, ca reful nosenie , dbať na bezpečnosť 2.Všetky sú vyrábané ručne , Tak trochu inak po jednom je nevyhnutné. 3.Pretože handmaade.tak je možné mať malé deformácie niekedy., malé bubliny a tak ďalej,pls, že predtým, ako platenia,ďakujem.

urob si sám pre seba

č te:

farby displeja obrázok sa môže mierne líšiť od skutočných položiek, pretože svetla ,pokiaľ je to možné?t prijať tento rozdiel,prosím, neváhajte ho objednať. vďaka.

100% Spokojnosť:

Pred alebo po vás cenovú ponuku moje predaj položky ,ak máte nejaké otázky,budeme sa snažiť pomôcť vám v 24 bussiness hodín,po prijatí nákupu tovaru,ak nebudete spokojný s mojím produktom ,ktoré ste sa dostali všetky vrátenie okrem prepravné poplatky.pretože som presvedčený, že zákazník má právo navždy.

Platby

pripravíme položky do 3 pracovných dní po prijatí platby prijaté

čas spracovania bude trvať 15-20 workingdays s rôznymi orer.

Doprava

To zvyčajne trvá asi 20-30 pracovných dní ( nezahŕňa sobotu, nedeľu a štátne Sviatky ) na dosiahnutie väčšiny krajín.

Budeme post položky pre vás Čína Príspevok Vzduchu s zaregistrovať. Kontaktujte nás, ak položka nie je dorazí v priebehu 30 pracovných dní. Môžete Zanechať mňa pozitívnu spätnú väzbu, a ponúkajú mi päť hviezdičiek na všetky podrobnosti o hodnotenie predajcu.

budeme sa zaúčtuje položka s 5 dní po obdržaní platby

prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu

Budeme si vybrať EMS pre vás, ak vaša objednávka viac ako 2 kg, v jeden čas

Kontaktujte nás

Dobrá komunikácia je najlepší spôsob, ako vyriešiť akýkoľvek problém. Vitajte poslal e-mail na nás s prípadnými problémami,

Spätná väzba:

Prosím kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu, ak máte akékoľvek problémy pred odchodom spätnej väzby. budeme odpovedať váš e-mail do 12 hodín. Prosím, žiadne unáhlené negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu . povedz mi svoje problémy . budeme sa snažiť, aby vám pomohol . vaša spokojnosť je naším cieľom.

Štítky: príslušenstvo cctv, príslušenstvo perličiek, šperky, vlasové doplnky, Lacné doplnky cctv, Vysoko Kvalitné príslušenstvo perličiek, Čína šperky, vlasové doplnky Dodávateľov.

Tvar\vzor Kolo
Prívesky Typ Kruh
Číslo Modelu zmiešaný
Jemné alebo Módne móda
Kovy Typ Žiadne
Materiál Sklo
Štýl Trendy
Pohlavie Unisex
Položka Druh Prívesky
Kovové Farby 20x12mm, 20x15mm, 25x15mm, 30x20mm, zmiešané
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 10cm (3.94in x 1.97in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10pieces 30x20mm 25x15mm 20x15mm 20x12mm Transparentné hollowround sklo svete prívesok želanie nbottle ampulka prívesok príslušenstvo šperky

10pieces 30x20mm 25x15mm 20x15mm 20x12mm Transparentné hollowround sklo svete prívesok želanie nbottle ampulka prívesok príslušenstvo šperky

Súvisiace produkty

Porovnať