20pcs Tmavo Hnedé Veľký Obdĺžnik Drevené Scrapbooking Ručne Vyrezávaný List Šitie Doplnkov 63*17 mm Plavidlá Dekorácie

Nový produkt

Skladom

€2.62

Pridať do obľúbených

* POPIS PRODUKTU

[[[+++ Šaty, Blúzky, Príslušenstvo Pre Šijacie Dáždnik Drevené Prírodné Farby Pozastavenie Dekoratívne Botones remeselníkov 60 pz/taška +++]]]

Produkt Tagy : drevené Farba : Prírodná Farba Materiál : Drevo Hmotnosť : 44 g/Veľkosť Vrecka : 1.7 CM*6.3 CM Konverzie : 1inch = 2.54 cm alebo 1 cm = 0.393 palcový Množstvo : 20 ks / taška. Príležitosti : výročie / party / darček /domáci textil/handmade náramok Stav : 100% zbrusu nový, vynikajúce plavidlá. Tento tlačidlá v Súlade S EU Štandardmi pre Životné prostredie. Poznámka : Ako šatka je elastický, každý šál je ručne merané, tam bude trochu chyba.Pretože drevené sú zmiešané,množstvo každého druhu tlačidlo je iný.

Prosím, Láskavo Poznámka:

Sme všetky položky sú skutočné, streľba; Na technológie, displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, môže byť mierna odchýlka jav, aktuálne farby sa môžu mierne líšiť od tých, ktoré zobrazuje sa, prosím, v druhu prednosť.

* ZOBRAZIŤ PRODUKTY

kupujúci je ukázať

* PLATBA

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.haix.sk .kom, ako sú kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

* PREPRAVNÉ 1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

* NÁVRAT POLITIKY

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

* Spätná VÄZBA

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: drevené scrapbooking, Drevené, tlačidlá scrapbooking, Lacné drevené scrapbooking, Vysoko Kvalitné drevené, Čína tlačidlá scrapbooking Dodávateľov.

Funkcia Umývateľný,Eco-Friendly,Bez Obsahu Niklu,Suché Čistenie
Dekorácie Korálky
Pôvod Cn, zhe
Použitie pre Dekorácie, rekvizity, oblečenie, odevov, bytového textilu, batožiny
Povrchová Úprava Byt
Veľkosť 17*63MM
Technics Prirodzené Farby
Typ Produktu Tlačidlá
Množstvo 20 ks
Štýl Flatback
Číslo Modelu NM75
farba drevo farba
Názov produktu Tlačidlá Obdĺžnik
Môže sa recyklovať Áno
Tvar Obdĺžnik
Tlačidlo Typ 2-Otvory Tlačidlo
Materiál Drevo
Predaj formát Veľkoobchodný alebo maloobchodný
Veľkosť Balenia 11cm x 15cm x 3cm (4.33in x 5.91in x 1.18in)
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.064kg (0.14lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

20pcs Tmavo Hnedé Veľký Obdĺžnik Drevené Scrapbooking Ručne Vyrezávaný List Šitie Doplnkov 63*17 mm Plavidlá Dekorácie

20pcs Tmavo Hnedé Veľký Obdĺžnik Drevené Scrapbooking Ručne Vyrezávaný List Šitie Doplnkov 63*17 mm Plavidlá Dekorácie

Súvisiace produkty

Porovnať