EU/US/UK/AU DC12V 1A Adaptér 100V/240V Napájanie Nabíjačky Transformer Adaptér pre 3528 5050 LED Pásy, LED Reťazec Svetlá

Nový produkt

Skladom

€3.29

Pridať do obľúbených

Špecifikácia: Typ Položky: Osvetlenie Transformátory Vstupné Napätie:100-240V AC 50/60Hz Výstupné Napätie:12V 2A Výstupný Signál:DC Hmotnosť:0.1 kg Materiál:ABS Pripojte Typ:Priame Plug-In /Wall-mount výrobku prevádzková Teplota: 0~40Centigrade Skladovacia Teplota: -20~60 ḞC Okolité Vlhkosť: 0~95% bez-Kondenzačná Dĺžka Kábla: 1.13 M Farba: Čierna Konektor Priemer: 5,5 mm (vonkajší) * 2.1 mm (vnútorné) Veľkosť: L85mm * W 48 mm * H30mm Proti nesprávne napätie, skrat, vnútorný prehriatiu LED Svetlá, Bezdrôtový Smerovač, ADSL Mačky, HUB, Swtiches, Bezpečnostné Kamery, Audio/Video Napájanie Funkcie: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné. Rýchle dodanie, najlepšie ceny a služby. Non-Nepremokavé, V-Dvere Použitie! Nepoužívajte viac než zaťažení príkon balenie Obsahuje: 1x sieťový Adaptér (závisí od vašej krajiny,USA, UK, EU, AU-plug mocť v súčasnosti)

Platby

1.Platby www.haix.sk

2.www.haix.sk môže byť akceptované kreditné karty, Western union, bankový prevod

3.Na prvý, môžete poslať peniaze na www.haix.sk webovej stránke, po prijatí položky, na www.haix.sk webové stránky môžu posielať svoje platby, takže vaša platba je 100% bezpečné !

Poštovné a Odovzdanie

Doprava zadarmo čína príspevok. Zvyčajne To bude trvať 10-30 dní. pre prepravu. Pretože to bude trvať 7-20days z Číny Colné na svoj Ciel, a to môže trvať nejaký čas na spracovanie v poštách a Zvyky.Ďakujem pekne za pozornosť,týmto som vám povedať, že táto položka bude odoslaný do Číny post air mail . to bude trvať dlhšie, ako iné prepravné spoločnosti,ale to je dôvod, prečo je na takýto skvelý cenu!----predovšetkým,položka sa bude považovať sa dobre starať, a keď ho dostanete,pls potvrdenie doručenia na www.haix.sk.Budeme Loď vašej Objednávku načas, Ale Dátum Doručenia je len závisieť na Spôsob Dopravy, Ktorý si vyberiete! Ak potrebujete položku naliehavo, pls kontaktujte nás na upgrade prepravná služba iným lodnej dopravy platiť extra aktualizácia poplatky. Tak dúfame, že sa nemusíte opúšťať žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, pretože dlhý čas prepravy. Pozitívna spätná väzba je dôležité, aby na www.haix.sk. Necháme správy, ak existuje akékoľvek oneskorenie pri preprave. Z dôvodu nepriaznivého počasia a sviatky, Možno tam sú niektoré odkladu. Ale nemáme nádej získať viac negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ako dlho doprava. Ďakujeme vám za vašu odpustiť! Ďakujem!!!

Môžeme sa vybrať lodnej dopravy v závislosti od vášho lodné náklady nie vášho výberu. Pls kontaktujte nás, ak máte špeciálne požiadavky na prepravu.

Zásady Vrátenia Peňazí

Sme prijali vrátiť, avšak položky by mohli byť vrátené až 7days

po dosiahnuť kupujúceho strane. Tovar musí byť vrátení v rovnakom stave, ktoré boli zaslané, v pôvodnom obale so všetkými značky pripojené.Ak nie je predávajúci dôvod,a kupujúci chcete poslať položky späť,kupujúci je potrebné zaplatiť poštovné náklady vrátiť.

Spätná väzba

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Zákaznícky servis je naša Č. 1 gól. Chceme vedieť váš návrh a názory na našich tovarov a služieb, tým, že vaše ohlasy.

Štítky: transformer adaptér, DC12V 1A, adaptér pre led, Lacné transformer adaptér, Vysoká Kvalita dc12v 1a, Čína adaptér pre led Dodávateľov.

Záruka 12 mesiacov
Číslo Modelu R-1039
Položka Druh Osvetlenie Transformátory
Vstupný Signál AC
Konektor Typu EU
Vstupné Napätie 100-240V
Certifikácia UL,CE,CCC
Hmotnosť 100g
Výstupný Signál DC
Výstupné Napätie 12v
Funkcie 50/60hz
Materiál ABS
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 5cm (9.84in x 9.84in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

EU/US/UK/AU DC12V 1A Adaptér 100V/240V Napájanie Nabíjačky Transformer Adaptér pre 3528 5050 LED Pásy, LED Reťazec Svetlá

EU/US/UK/AU DC12V 1A Adaptér 100V/240V Napájanie Nabíjačky Transformer Adaptér pre 3528 5050 LED Pásy, LED Reťazec Svetlá

Súvisiace produkty

Porovnať