5X CARB TLMIVKA PÁKY PRE REŤAZOVÉ PÍLY HUS. 362 365 371 372 KARBURÁTORU OVLÁDANIE ŠKRTIACEJ KLAPKY ROD ZVE. SÚČASŤOU# 503 62 77-01

Nový produkt

Skladom

€5.32

Pridať do obľúbených

5 X TLMIVKA PRÚT PRE HUS. REŤAZOVÁ PÍLA 362 365 371 372 375 X/ KARBURÁTORU OVLÁDANIE ŠKRTIACEJ KLAPKY PÁKA NAHRADIŤ OEM SÚČASŤOU# 503 62 77-01

PORADIE V NÁSOBKOCH 5

MIMO PÔVODNÉHO ,TO ZÁZNAMU POLOŽKA JE PO-TRH ZBRUSU NOVÝ NÁHRADNÝ TLMIVKA PRÚT PRE REŤAZOVÉ PÍLY HUSQVARNA, KTORÝ SA ZMESTÍ DO NASLEDUJÚCICH MODELOV: HODÍ REŤAZOVÁ PÍLA HUSQVARNA 362 365 371 372 375 /XP A ĎALŠIE . NAHRÁDZA OME KATALÓGOVÉ ČÍSLO : HUS. 503 62 77-01 .

ZAHŔŇA:

5 X TLMIVKA PRÚTY

Obrázok môže povedať viac, potom môžeme,to, čo vidíte je to, čo dostanete,Nič Viac, Nič Menej!prosím, uistite sa, že sa zmestí na vaše výrobky pred nákupom na to.

ak nechcete videli ste, čo ste hľadali,len neváhajte a kontaktujte nás priamo . vždy existujú niektoré časti ešte nie je uvedená.

ROBÍME VEĽKOOBCHOD

Prosím, kontaktujte nás pre viac veľkoobchodné ceny nebudeme disppoint sa na vás!

Prečítajte si Pred zakúpením:

Doprava tovar zasielame do celého sveta. Väčšinu objednávok loď sa v 1~3 pracovných dní na platby prijaté(okrem Dovolenku), Položky sú iba dodaný po zaplatení je potvrdené Escrow.

Táto položka bude doprava: doprava Zadarmo do Ekonomiky International Post Air Mail : 7~15 dní pre USA , 18-35 pracovných dní, veľká BRITÁNIA,NEMECKO,FRANCÚZSKO,CANDA,AUSTRÁLIA,NOVÝ ZELAND. Prosím, láskavo na vedomie pred vami, aby Po air Mail je pomalý,prosím, buďte trpezliví, s ním po uvedení vašej objednávky,kúpte ju, iba ak môžete súhlasíte s našimi táto dodacia lehota ,vďaka za vašu láskavú spoluprácu. Podľa international Express: v Prípade, že potrebujete rýchly a spoľahlivý spôsob dopravy, podporujeme loď cez EMS,DHL ,ktorú by mohol stáť o niečo viac ,môžeme vám až 80% zľavu na poštovné.pred chcete, aby sme dodať DHL,prosím, skontrolujte, či sa vaša adresa je vzdialenej oblasti . ak je vaša adresa je vzdialené oblasti nemôžeme sended položka DHL,ale môžeme použiť akékoľvek iné Plošiny,môžete ho dostal do 8-10 dní. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

PLATBA Escrow je preferovaný. Platba musí byť doručené do 3 dní po nákupe. Naše ceny nezahŕňajú žiadne clo alebo dane.

Medzinárodné Kupujúci upozornenie: nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a prepravné náklady. Prosím, Informujte sa u svojho colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

WARRNTY & RETURN

Máme veľkú dôveru, s kvalitu našich reťazové píly diely,ponúkame vám 7 dní peniaze späť záruka, alebo položky výmeny,kupujúci zaplatí návrat poštovné), a 3 mesiacov záruka čas na časti, ktoré ste zakúpili v našej predajni, TAK si ho kúpiť, s dôverou! Musíme výmenu veci(y) do 7 dní po tom, ako dostanete to, ak je chybný. Vráti musia mať všetky originálne balenie a príslušenstvo. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného a urobíme výmenu alebo kreditnej v závislosti na našom inventári. Jednotku(y) sa vrátil a zistil, non-chybné bude vrátený kupujúcemu na jeho náklady. Doprava, manipulácia, poistenie poplatky sú nevratné. Vráti po uplynutí tejto lehoty nebudú akceptované

ZÁKAZNÍCKE SLUŽBY, ktoré Sme vám snažiť odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 1 pracovných dní pre nás odpoveď. Ak nedostanete žiadnu odpoveď od nás, prosím, informujte e-mail zabezpečenie vašej schránky nedosiahol v plnej veľkosti. Vzhľadom na niektoré ISP SPAM filter nastavenia možno nebudete môcť prijímať naše odpovede; ak máte problémy dostávať naše e-maily, možno budete musieť použiť iný e-mailový účet, kontaktujte nás. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky . Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť. Takže ak máte nejaké problémy, prosím e-mail nás okamžite.

VĎAKA ZA TVOJ ČAS!

Štítky: pre reťazové píly, carb tlmivka, reťazová píla karburátoru, Lacné pre reťazové píly, Vysoká Kvalita carb tlmivka, Čína reťazová píla karburátoru Dodávateľov.

Druh Záhradné Náradie Časti
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
MIN 5
Číslo Modelu 362 365 371 372XP 375 MOTOROVOU PÍLOU
Typ Jednotky veľa (5 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5X CARB TLMIVKA PÁKY PRE REŤAZOVÉ PÍLY HUS. 362 365 371 372 KARBURÁTORU OVLÁDANIE ŠKRTIACEJ KLAPKY ROD ZVE. SÚČASŤOU# 503 62 77-01

5X CARB TLMIVKA PÁKY PRE REŤAZOVÉ PÍLY HUS. 362 365 371 372 KARBURÁTORU OVLÁDANIE ŠKRTIACEJ KLAPKY ROD ZVE. SÚČASŤOU# 503 62 77-01

Súvisiace produkty

Porovnať