50pcs/veľa, doprava zdarma, D7.0 * 250 mm silné lepidlo auto dekorácie žltá transparentná taveniny lepiace tyčinky

Nový produkt

Skladom

€17.31

Pridať do obľúbených

50pcs/veľa, doprava zdarma, D7.0 * 250 mm silné lepidlo auto dekorácie žltá transparentná taveniny lepidlo držať:

Informácie o produkte: (D)¢ 7.0 * (L) 250 mm, 50pcs / boxs, 600g za balík.

Tento produkt je plne transparentná (palice), non-jedovaté, vysoká viskozita, rýchle vytvrdzovanie, jednoduché ovládanie, č charring nepretržité používanie.

Aplikácie:

Toy model navrhnutý lepidlo. Umelé kvety, Vianočné stromčeky, prázdninový vence. Výrobkami z dreva, papierom jam. Dosky s elektronickými obvodmi, výrobky z plastov. Dvere, okná, šitie. Zapečatené balenie, rýchle cukroví boxy, tortové krabice. Najmä pre auto dekorácie, autoservis, výrobky z plastov, usne lepidlo, práce s kovom, keramikou, atď., s vynikajúca priľnavosť.

. Existuje viac používa a rozvoj skúsenosti, široké spektrum použitia, čaká na vaše objavenie! Bloky sú schopní dosiahnuť najlepší lepenie výsledkov, odporúčame používať zodpovedajúce taveniny lepiace pištole; dočasné lepenie môže používať otvorený plameň kúrenie. Ak nemáte lepidlo zbraň, prosím kliknite na nasledujúci odkaz, pripravili sme pre vás rôzne predaja mix programov si môžete vybrať:

doprava zadarmo, 1pcs 20W taveniny lepidlo zbraň,20 ks lepidlo palice,BS7138-20W USA$ 15.75 /kus

Doprava zadarmo, 1pcs 20W predlzenu trysku s vypínačom taveniny lepidlo zbraň,20 ks lepidlo palice,BS718-20W USA$ 16.80 /kus

doprava zadarmo, 1pcs 20W S vypínačom taveniny lepidlo zbraň,20 ks lepidlo palice,BS798-20W USA$ 16.30 /kus

EÚ plug 15 watt Dekorácie Použiť Mini taveniny lepidlo zbraň,predlžovanie vlasov nástroj, lepidlo lepidlo zbraň, 5 ks/veľa,doprava zdarma USA$ 25.00 /veľa

5 ks / veľa

Doprava:

1. Akonáhle obdržíme vašu platbu sme sa pripraviť a zabezpečiť pre dodávky v 1-3 dni. To zvyčajne trvá asi 10 až 20 pracovných dní pre dodanie v iných krajinách, usa / Kanada / UK / Europe, s výnimkou víkendov a zákonné sviatky. Okrem toho, budeme aktualizovať sledovanie počtu a dodania certifikátov, ak potrebujete uložiť na váš odkaz.

2. Tento produkt sa dodáva v Číne Post Mail. Aktualizované sledovacie číslo on-line môžete sledovať váš balík. Normálne poštou dodacia lehota je 30-40 dní, plus nemôžeme kontrolovať rýchlosť doručenia poštových mail, ak ide o platnosť, prosím, kontaktujte nás, my sa predĺži lehota na prijatie. Prosím, buďte trpezliví.

3. Ak by ste chceli dostať na položku rýchlo, FEDEX / EMS / DHL expresné doručenie spoločnosť, môžete si vybrať na odoslanie položky. Nájsť ďalšie produkty stránku alebo nás kontaktujte.

4. Projekt bude ako "dar" tag, Colné oznámila, že minimalizovať nízkou pridanou hodnotou dane (Poznámka: Dovozného cla, daní a poplatkov položka cenu alebo prepravné náklady, tieto náklady kupujúceho zodpovednosti Prosím otázky týkajúce sa vašej krajiny, Colné určiť tieto dodatočné náklady budú zakúpené pred ponúkanie cien.) môžeme označiť colné vyhlásenie v súlade s vaše pokyny vôľa, ak existuje.

Platobné Podmienky:

Prijímame len Escrow. Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s Escrow.

Vrátenie:

1. Ak chcete vrátenie peňazí, pretože položky vady, alebo nejaké iné problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. Poplatok týkajúce sa repack mailing by mali byť prekonané vás.

2. Menej než 0,5% zväzok sa niekedy môžu stratiť, ale prosím, nebojte sa o to. Ak sa vám stále nedarí dostať svoje objednaných položiek v rámci odhad času, prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami, ako rýchlo, ako môžete. Sme bude zodpovedný za preposielanie vás nový tovar, alebo vrátenie peňazí vám všetky platby, vrátane položka a náklady na prepravu.

Spätná väzba:

Drahý priateľ, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. A my vám urobiť to isté pre teba. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, najprv nás, a my vám odpovedať na všetky otázky od našich zákazníkov.

Štítky: stick vidlica, stick živice, držať lampu, Lacné stick vidlica, Vysoká Kvalita stick živice, Čína držať lampu Dodávateľov.

Číslo Modelu BS58B/7-250
dĺžka 250mm
Počet Pc 50pcs
Mäknutia 80-85degrees
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
DIY Dodávky Tesárstvo
Tuhnutie čas 10-15s
farba Transparentné
Názov Značky sackful
Priemer 7mm
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)
Veľkosť Balenia 21cm x 18cm x 5cm (8.27in x 7.09in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

50pcs/veľa, doprava zdarma, D7.0 * 250 mm silné lepidlo auto dekorácie žltá transparentná taveniny lepiace tyčinky

50pcs/veľa, doprava zdarma, D7.0 * 250 mm silné lepidlo auto dekorácie žltá transparentná taveniny lepiace tyčinky

Súvisiace produkty

Porovnať