3 os laser kontroly karty TL-410C napájania dc 24v nôž môže rotačné pre rezanie dobrú kvalitu a dobrú cenu

Nový produkt

Skladom

€137.91

Pridať do obľúbených

TL-410C laserový systém kontroly TL-410C je v kombinácii s vynikajúce vlastnosti TL-403CB, špeciálne slúžil pre všetky Laserové Gravírovanie Rezací stroj vyrába. Je pravda, farebný displej, dokáže priamo zobraziť ukážku obrazu a grafiky na LCD displeji. Tiež to môže byť riadené a ovládané pomocou USB. Spôsob prevádzky je viac humanizácie.

Technické parametre: ● Napájanie DC 24 V, 2A; ● Podpora stepper motor a servopohonom kontrolu; ● Podporuje 5-axis motion control (XYZUV), os rozsahu 0 ~ 4294m, presnosť ± 0.001 mm, pulzná frekvencia až do 200KHz; ● Laser ovládať výstupné napätie 0 ~ 5V, Nastaviteľné, PWM výstup 0 ~ 100K nastaviteľné od 0 do 100% pracovný cyklus je nastaviteľná; ● 2 opto izolované výstupov, úroveň TTL, (drive prúd 20mA alebo viac); ● 10 opto-izolované vstupy, úroveň TTL; Vlastnosti: ● Použiť vstavaný DSP technológia 32-bit floating point vysokorýchlostné ovládať základné, hlavné frekvencia je až 150MH. Nastavenie zariadenia parameter z POČÍTAČA úplne. Všetky spojka, ktorá je úplne izolovaná od vonkajšieho rušenia, systém je spoľahlivý, U diskov je možné inovovať na najnovšiu program; ● S 3.5" true color TFT displej, môžete prezrieť súbory a wrok stav; ● Podpora USB2.0 port, U diskov čítanie a písanie, podporovať U diskov aktualizácie systému; ● S 128MB skladovanie, pracovať samostatne, formou PC, ktoré je užitočné pre množstvo gravírovanie a rezanie výroby; ● Podpora 5 axises motion control(X Y Z U V,XY je pre laserové rezacie kontroly, Z je kŕmenie osi alebo rotujúce nože, U je výťah osi, V je na druhom laserové rezacie hlavy); ● Podpora dvojitý laser hlavu rezanie ,podpora offcut. Každý laserového výkonu, je možné ovládať nezávisle; ● Podpora kŕmenie, zdvíhacie, rotujúce gravírovanie, rezanie kovov, rozsah rezanie, automatické vyfukovanie, automatické zaostrovanie, peši, kryt chrániť, power-off rezanie obnova, na uzamknutie systému, správa zariadenia; ● S-tvar zrýchlenie a spomalenie a nastaviteľné rýchlosti profil, uspokojiť dopyt hladké rezanie a vysokorýchlostné obrábanie; ● Podpora viacerých jazykov (Zjednodušená Čínština,angličtina, Tradičná Čínština, kórejčina, ruština, taliančina, španielčina, portugalský, Vietnamčina,atď. 9 lanaguages); ● Voľne distribuovať ovládanie softvérov(napr. AutoLaser, a embedded software s CorelDraw, AutoCAD, Illustrator) založený na Windows( podpora AI, PLT, BMP, DST, DSB, DXF, atď.);

Štítky: môže kontrolór, Lacné môže kontrolór, 3 os laser kontroly karty TL 410C napájania dc 24v nôž môže rotačné pre rezanie dobrú kvalitu a dobrú cenu.

Číslo Modelu TL-410C
Materiál Hliníka, Zliatin medi
Názov Značky wavetopsign
Druh Nástroj Ruka Časti
Hmotnosť Balenia 0.9kg (1.98lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 18cm x 10cm x 10cm (7.09in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

3 os laser kontroly karty TL-410C napájania dc 24v nôž môže rotačné pre rezanie dobrú kvalitu a dobrú cenu

3 os laser kontroly karty TL-410C napájania dc 24v nôž môže rotačné pre rezanie dobrú kvalitu a dobrú cenu

Súvisiace produkty

Porovnať