Baby Dievčatá Šaty 3-6Y Kvetinový Tlač Bavlna Ticho Bežné Deti Zdobiť Baby Girl Šaty Princezná Šaty Deti

Nový produkt

Skladom

€4.15

Pridať do obľúbených

*Detaily produktu Textílie: Man-made bavlna Kvetinový tlač, princezná štýl ticho, tenké, chladenie v lete, veľkosti 100-130 pre baby girl

*Veľkosť Informácií

*100% Real Foto v našej kancelárii, to čo vidíte je to, čo dostanete.

*O nás

Dobrý deň, priateľ, som Max, otec 2 detí, sme sa otvoriť obchod v www.haix.sk na 3 roky a získajte 98% dobrú spätnú väzbu od našich klientov. 1. 100% Real Foto. Beriem real foto na oblečení, v našej kancelárii, Č IRION, Žiadne Svetlo. To, čo vidíte je to, čo dostanete . 2. Stručný, Kvalita a Konkurencieschopné Ceny. väčšina naše šaty sú vyrobené z BAVLNY , vzor je VOĽNÉ a POHODLNÉ ., a dizajn je STRUČNÝ, ROZTOMILÝ a ELEGANTNÉ . Okrem toho, dobré PREVEDENIE je veľmi dôležité kvality. 3.Dobrá Komunikácia a Služby. Som vysporiadať všetky veci sám v našej predajni, som robiť moje najlepšie spĺňajú všetky požiadavky, ktoré od vás. V skutočnosti, môžete ma kontaktovať na každý deň 365 dní. 4.Spätná väzba. Keď dostanete balík, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa kvality, veľkosti, farby, S lízingu, kontaktujte ma, nenechávajte žiadne 1-3 star spätnú väzbu na našej predajni. Všetko sa dá vyriešiť, verte mi .

Farebný Rozdiel 1. Ako streľbe svetla, uhol a monitor sú rôzne, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od fotografie. Zásielky času:

1. Z dôvodu sme sa vysporiadať s množstvom objednávok každý deň, zvyčajne zabezpečíme prepravy do 1-5 dní , prosím, trpezlivo čakať a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti sa vám. 2. Čas doručenia je len pre vašu informáciu, niekedy dodacie lehoty možno trochu oneskorené, pri zlom počasí alebo colnej kontrole. Čína registrované letecky 15-60 pracovných dní. E-paketové 5-20 woriking dní. 3. Môžete sledovať balík na tejto webovej stránke príliš: www.17track.net Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím priamo.

Štítky: www.haix.sk, www.haix.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

Dieťa NÁM Veľkosť 3T, 4T-TAKTNÉ, 5, 6
Golier Posádky Krku
Štýl roztomilý
Rukáv Štýl Pravidelné
Oddelenie Meno Deti
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Dĺžka Šiat Podkolienok
Vstavaný Podprsenka No
Vzor Typ Kvetinový
Materiál Viskóza
Pohlavie Dievčatá
Dekorácie Luk
Silhouette A-Line
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Baby Dievčatá Šaty 3-6Y Kvetinový Tlač Bavlna Ticho Bežné Deti Zdobiť Baby Girl Šaty Princezná Šaty Deti

Baby Dievčatá Šaty 3-6Y Kvetinový Tlač Bavlna Ticho Bežné Deti Zdobiť Baby Girl Šaty Princezná Šaty Deti

Súvisiace produkty

Porovnať