FUWAYDA 4.3" Auto Spätné Zrkadlo Parkovanie Monitor+ Špeciálne Auto Reverse Kamera pre Toyota HARRIER/ALTEZZA/PIKNIK/ECHO VERSO/CAMRY

Nový produkt

Skladom

€38.89

Pridať do obľúbených

Odporúčané Produkty

Toto je náš obchod odkaz: ( ) s 2,4 GHz bezdrôtového modulu, nie je potrebné sa obrátiť video kábel vnútri carless práce práce, jednoduchá inštalácia

CCD kamera je vysoká jasné, lepšiu kvalitu než Farebný CMOS CMD a

Toyota CAMRY (2002 - 2011) Toyota Piknik (2001 - 2009) Toyota ECHO VERSO (1999 - 2005) Toyota Yaris NCP93 Toyota HARRIER (2003 - Súčasnosť) Toyota ALTEZZA IS200 / RS200 (1998 - 2005) Toyota ALTEZZA IS300 / RS300 (2000 - 2005)

PLS prosím Vezmite na Vedomie, ako je uvedené nižšie : byť bezpečná, venujte prosím pozornosť na rozmer obrazu pred nákupom. Kontaktujte nás, ak si nie ste istí. Prosím, láskavo uistite sa, že náš produkt je veľkosť je rovnaká s autom s špz ľahké, pretože tam môže byť malý rozdiel, aj pre rovnaký štýl auto, ale v inej krajine. Tento fotoaparát sa nahradiť jeden z špz osvetlenie. Toto je doplnkové zariadenie uľahčujúce predložením ostrý a jasný behind-the-vozidlo výhľadom na vysoké rozlíšenie LCD displej, zatiaľ čo zálohovanie. Je ľahko skladacia (ak nie je v prevádzke) také, že to bude dobre chránené proti prachu, nečistôt, kože, škrabance, alebo vôbec.

Monitor Špecifikácia: 1.Veľkosť obrazovky: 4.3 palcový (diagonálne dĺžka) 2.Pomer strán : 16: 9 obrázok 3.Vstupné:2 spôsoby, ako si video vstupy, 4.Systém: PAL & NTSC aut. prepínanie 5.Rozlíšenie: 420 x R. G. B x 272 bodov, vysoké rozlíšenie, digitálny panel, 6.Napájanie: DC 12v-24V 7.Kompaktný dizajn, 8.Slnečník dizajn okolo 9.prepínač funkcie stáť 10.Vhodný pre kamery/DVD/VCD player 11.Parkovanie Pomoc Typ: Parkovacia Kamera

Fotoaparát Špecifikácie:

Obrázok senzory: 1/4" Color SONY CCD Čip

TV Systém: NTSC (PAL verzia by mala byť vyžadované)

Minimálne osvetlenie.

Video Farba: Farebné

Efektívne Pixely : 728x512

Rozlíšenie : 520TV riadkov (Normálna CMOS/CCD/CMD kamera je 420 TV Riadkov)

Video Výstup: 1.0 Vp-p,75Ω

S/N pomer: Lepšie Než 48db

Objektív Uhol: 170 Stupňov

Nepremokavé Trieda:Ip 68

Prevádzková Teplota: -20°C+80°C RH95%

Skladovacia Teplota: -30°C+80°C

Pracovný Výkon (DCV): 12 V

Spotreba prúdu: Max 90mA

Video vysielač& prijímač

1. 100% zbrusu nový, vysoká kvalita, jednoduchá inštalácia

2. Trvať jednu minútu získať váš fotoaparát sa stal bezdrôtové kamery

3. Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz vysielač/prijímač set ( Vozidlo voltage12 Volt)

4. Práce rozsah: Až o 50 m (hollowness)

5. Pripojenie k parkovacia kamera a predné videu

6. Nosenie all RCA na kompozitné video pripojenia

7. Napájanie: DC 12V

8. Vysielač /prijímač, kábel: 1.5 m

Package Zahrnuté: 1x4.3" LCD Auto Monitor 1xCCD Fotoaparát 1x2.4 Ghz Vysielač 1x2.4 Ghz Prijímač 1xMonitor Napájací Kábel 1xDouble-obojstrannej Lepiacej Pásky

Zúčastniť sa na vaše akcie špz svetlo na zadnej strane vášho auta. Upevnite fotoaparát do ktorého zásob špz svetlo bolo. Pripojenie zabudovanej špz svetlo fotoaparátu tam, kde je skladom špz light bol pripojený na získanie moci Pripojenie bezdrôtového modulu (vysielač) ku kamere cez dva káble - žltý konektor pre AV výstup a čierna konektor pre Pripojenie napájania bezdrôtového modulu (vysielač) na zadnej strane svetla vášho auta dostať power - červený drôt na pozitívne a čierny vodič na negatívne Pripojte bezdrôtový modul (prijímač), aby vaše auto monitor - žltý konektor pre AV vstup. Pripojte bezdrôtový modul (prijímač), aby vaše auto batérie alebo cigaretový zapaľovač dostať power - červený drôt na pozitívne a čierny vodič na negatívne uvidíte obrázky, keď zadnej strane vášho auta.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli.

Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.

Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.

Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky môžu byť vymenené v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok.

***** Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky.(Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.).

Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúci?s) spiatočnú adresu a napísať ?darček? na dodanie detail listu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Prosím, zanechajte nám dobrú spätnú väzbu, ak tovar prijatý v dobrom stave;

Pre Kupujúcich, že nie je uspokojivá s vaše nákupné Skúsenosti, môžete vždy kontaktovať nás najprv pred odchodom výsledok spätnej väzby;každý problém by mohol byť pracoval cez dobrá komunikácia medzi oboma stranami.

s 2,4 GHz bezdrôtového modulu, nie je potrebné sa obrátiť video kábel vnútri carless práce práce, jednoduchá inštalácia

Štítky: auto rear reverse fotoaparát, kamera pre auto zrkadlo, Parkovacia Kamera, Lacné auto zadné zadnej strane fotoaparátu, Vysoko Kvalitný fotoaparát pre auto zrkadlo, Čína parkovacia kamera Dodávateľov.

Vodiaca Čiara Áno
Fotoaparát CCD
Auto Maker Toyota
Veľkosť Produktu 97mm*30 mm
Bezdrôtové Áno
Drôt alebo Bezdrôtové Bezdrôtové
Skupina parkovacia kamera + dlhé monitor
Objektív Materiál Plast + Sklo
Shell Materiál Plastové
Farba Meno Čierna
Druh Materiálu ABS
Názov Značky FUWAYDA
Hmotnosť Balenia 0.55kg (1.21lb.)
Veľkosť Balenia 35cm x 15cm x 8cm (13.78in x 5.91in x 3.15in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

FUWAYDA 4.3

FUWAYDA 4.3" Auto Spätné Zrkadlo Parkovanie Monitor+ Špeciálne Auto Reverse Kamera pre Toyota HARRIER/ALTEZZA/PIKNIK/ECHO VERSO/CAMRY

Súvisiace produkty

Porovnať