5A DC-DC nastaviteľné step-down modul XL4015 + voltmetra 4~38V Účinnosť

Nový produkt

Skladom

€2.08

Pridať do obľúbených

Popis:

Tento produkt je 180 KHz s pevnou frekvenciou PWM buck (step-down), DC/DC modul,ktorý je schopný riadiť 5A záťaž s vysokou účinnosť, nízke zvlnenie a vynikajúci riadka, a zaťaženie nariadenia.Modul s napätím meter na zobrazenie vstupného napätia a výstupného napätia a napätia môžu byť opravené cez tlačidlo na zlepšenie presnosti voltmeter.

Funkcie:

1. LED indikátor napájania.

2. Tlačidlo na prepínanie meranie vstupné alebo výstupné napätie, a LED indikuje aktuálny meranie vstupné alebo výstupné napätie; V nixie tube môže byť vypnuté iným tlačidlo. Uvedené štáty sú schopné sa pamätáte, nie je stratené aj keď je napájanie odpojené. (Na doske označené "V" LED zapnutá, nixie tube zobrazenie vstupného napätia hodnotu, "OUT", LED, jasný displej je výstupné napätie hodnota).

3. Špeciálne začatie, voltmeter kalibračnej funkcie, nebude nikdy existovať voltmeter nepresné!

Voltmeter kalibračnú metódu:

(1) Výstupné napätie kalibrácia kroky

Krok 1, nastaviť pravé tlačidlo tak, že "VON" LED osvetlené, na voltmeter ukazuje hodnotu výstupného napätia; Stlačte pravé tlačidlo na viac ako 2 sekundy, uvoľnenie, voltmeter a "OUT" (LED bliká v synchronizáciu tak, že zadáte výstupné napätie kalibračného režimu.

Krok 2, stlačte pravé tlačidlo (normálna rýchlosť), hodnota napätia je pridania do jednotky; Stlačte ľavé tlačidlo mínus jednotky; Vzhľadom na stanovište, ktoré je menej ako 0,1 V, minimálne napätie zobrazenie na 0,1 V, takže budete musieť neustále stlačte 1-5 krát vidieť voltmeter zmeniť 0.1 V, koľko krát voltmeter zmeniť 0.1 V stlačením tlačidla, v závislosti od aktuálneho zobrazenia napätia, tým vyššie je napätie, tým menej číslo, stlačte tlačidlo.

Krok 3, stlačte pravé tlačidlo na viac ako 2 sekundy, uvoľnenie, opustite výstupné napätie kalibračného režimu. Všetky parametre nastavené automatické vypnutie ak chcete uložiť.

(2) Vstupné napätie kalibrácia kroky

Krok 1, nastaviť pravé tlačidlo tak, že "V" LED osvetlené, na voltmeter ukazuje hodnotu vstupného napätia; stlačte pravé tlačidlo na viac ako 2 sekundy, uvoľnenie, voltmeter a "V" LED bliká v synchronizáciu tak, že zadáte vstupné napätie kalibračného režimu.

Kroky 2 a 3, v súlade s výstupné napätie kalibračnú metódu.

Výkonnostné parametre

1.Rozsah vstupného napätia:4-38VDC(Poznámka:vstupné napätie nepresahujúce 38V)

2.Výstupné napätie rozsah:1.25-36VDC nastaviteľné

3.Výstupný prúd: 0-5A

4.Výstupný výkon: 75 W

5.voltmeter rozsah: 4 až 40V, chyba ±0.1 V

6.Prevádzkové frekvencie: 180KHz

7.Vysoká účinnosť až 96%

8.Postavený v tepelnej vypnutie funkcie

9.Postavený v súčasnej funkcie limit

10.Vstavaný výstup krátke funkcia ochrany

11.Vstup zmeňte polaritu ochrany: Žiadny (ak je to potrebné, vysoký prúd diódy v sérii s vstupu).

12.L x W x H =6.6*3.9*1.8 CM

aplikácia

DC/DC buck modul aplikácie vstupné napätie je vyššie ako výstupné napätie prachy oblasti, ako napríklad batéria, napájací transformátor, DIY nastaviteľné regulované napájania, Monitor LCD a LCD TV prenosné nástroj napájanie,telecom/sieťové zariadenia,24Vvehicle notebook napájací zdroj,priemyselné zariadenia buck.12V buck na 3,3 V, 12V buck 5V, 24V buck 5V,24V buck na 12V, 36V buck na 24V atď.

Štítky: Voltmeter Modul, dc-dc 5a, dc-dc step-down, Lacné voltmeter modul, Vysoká Kvalita dc-dc 5a, Čína dc-dc step-down Dodávateľov.

Stav NOVÉ
Druh Regulátor Napätia
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 16cm x 14cm x 2cm (6.30in x 5.51in x 0.79in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5A DC-DC nastaviteľné step-down modul XL4015 + voltmetra 4~38V Účinnosť

5A DC-DC nastaviteľné step-down modul XL4015 + voltmetra 4~38V Účinnosť

Súvisiace produkty

Porovnať