10 Párov Mužských a Ženských MC4 Solárny Panel Konektor Používaný pre Solárny Kábel Vhodný Kábel prierezy 2.5mm2~6.0mm2 MC4X-B1 IP67

Nový produkt

Skladom

€7.34

Pridať do obľúbených

Muţi a Ţeny MC4 Solárny Panel Konektor Používaný pre Solárny Kábel Vhodný Kábel prierezy 2.5mm2~6.0mm2 MC4X-B1 IP67

Vysoká Kvalita MC4 Solárne Konektora

Wholesales cena za 10 ks

Vodotesný IP67

Rýchle Dodanie

Jednoduchý on-site spracovanie

Párenie bezpečnosť poskytovaná nezadáte puzdrá

Mutiple pripojiť a odpojiť cyklov

Ústrety PV kábel s deferent izolácie diamaters

Vysoká prúdová zaťažiteľnosť

Tüv certifikát

Výrobok Č. MC4X-B2

Menovité Napätie TUV 1000V DC / UL 600V DC

Hodnotenie Prúd 20A~25A

Vhodný kábel prierezy 2.5mm2~6.0mm2 / 14AWG~10AWG

Pin rozmer 4.0 mm

Dôkaz napätie DC 8KV(1Min)

Stupeň znečistenia 2

Trieda ochrany Trieda II

Kontakt Materiál Meď, cín-á

Kontakt Odpor 5mW

Konektor Materiál PPO

Stupeň Ochrany IP IP67(IEC 60529)

Odstúpenie od zmluvy Force 3 50N

Insertion Force 50N

Teplotný Rozsah -40oc~+85oc

Plameň Triedy UL94V - 0

10 Párov MC4 Solárny Panel Konektor MC4X-B2

YSmart Technology Co.,Ltd je energetické a technologické inovačné spoločnosti, venuje výskumu, výrobe a marketingu solárne súvisiace proudcts,továreň islocated v meste Shenzhen Čína.Ponúkame výrobky vrátane PWM solárny regulátor nabíjania, MPPT solárne regulátory solárne Lampy a Meničov. Spoločnosť lisy ISO9000 systéme riadenia kvality a kontroly množstvo produktu prísne, výroba pre export všetky prechádza príslušné vnútroštátne spoločnosť kontrola (CE), získať vysoké hodnotenia zákazníka. Od roku 2009, naša služba bola rozšírená do celého sveta.Naše výrobky sú široko používané v Španielsku,Spojenom Kráľovstve,Francúzsku,Indii,Taliansku,Austrálii a mnohých ďalších krajinách a regiónoch ,a boli vo veľkej miere aplikovaný a vysoko hodnotená vo viacerých veľkých projektov. "Kvalita prvý, orientácia na zákazníka" je naším cieľom. YSmart Technológie sa zaväzuje poskytovať čo najlepšie služby pre vás! 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5.Ordes spracované do 24-48 hodín overenie platby. 6. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 7. Ak ste nedostali vašu zásielku do 40 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 8. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po #.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt (y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu `s obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a / alebo zneužité po prijatí). MPPT solárne regulátory prísť s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY .

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

USD 5.66 /meter

Štítky: Vodotesný IP67, ip67 priestoru, panel montáž napájacích konektorov, Lacné vodotesný ip67, Vysoká Kvalita ip67 priestoru, Čína panel montáž napájacích konektorov Dodávateľov.

Aplikácia Osvetlenie, SOLÁRNY panel
Druh MCX
Pohlavie Žena a muž
Číslo Modelu MC4X-B2
Typ Jednotky veľa (10 Pair/lot)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10 Párov Mužských a Ženských MC4 Solárny Panel Konektor Používaný pre Solárny Kábel Vhodný Kábel prierezy 2.5mm2~6.0mm2 MC4X-B1 IP67

10 Párov Mužských a Ženských MC4 Solárny Panel Konektor Používaný pre Solárny Kábel Vhodný Kábel prierezy 2.5mm2~6.0mm2 MC4X-B1 IP67

Súvisiace produkty

Porovnať