Ručne maľované Krásne Moderné Abstraktné Fialový Kvet Nôž Maľovanie Textúra Akryl Wall Art Obrázky, Vianočné Dekorácie

Nový produkt

Skladom

€13.91

Pridať do obľúbených

Dozvedieť sa viac o tejto maľby: Maľby informácie kód Položky AE062 Dodacia lehota Pripravené na okamžité doprava(1-3 dni) Maliarov Kvalifikovaných nad 10-25 rokov skúseností Maľovanie veľkosť 50x60cm~80x160cm Rámec bez rámu. Pripravený na zavesenie ont stenu. Technika 100% ručne maľované na plátne.

Poznámky: 1.Ak sa vám páči iné veľkosti, kontaktujte, prosím, a povedzte nám veľkosti, ktorú potrebujete. Pošleme vám nové náklady, akonáhle je to možné. 2.Ak ste predajca, s lízingu, kontaktujte nás s kvalitou pre nižšie veľkoobchodné ceny.

Kupujúci je Ukázať

Ako sme farba:

Vyrábame obrazy v tradičným spôsobom, rovnakým ako umelci v 15. storočí urobil. Naše obrazy sú ručne profesionálnych umelcov. Neponúkame tlače, plagáty. Sme urobiť iba originálny olej obrazov a reálny život, profesionálnych a skúsených umelcov. V nasledujúcej časti ukážeme, ako sme maľovať umeleckého diela...

Shippping:

Manipulácia čas: Normálne, obrazy budú dodávané do 15 pracovných dní po obdržaní vašej platby vymazané.

Dodacia lehota: Niekedy, môže mať niektoré malé meškanie vzhľadom na svoju krajinu, zvyky.

1: Keď ste na mieste, poradí, pls zvoliť spôsob dopravy.

2: Máme loď worldwidely o EMS, UPS, DHL, FEDEX, TNT a pošty mail(Čína Post).

3: Tranzitný čas:

Odpoveď: EMS: 10-15 dní

B: UPS, DHL, FEDEX, TNT: 4-7 dní

C: Čína príspevok air mail: 15-45 deň

Nemôžeme zaručiť, tranzitný čas na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

4: Dovozné colné daň: Kupujúci sú zodpovední za všetky dovozné colné poplatky ,clo a dane(ak sa stalo). Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Mimochodom, ak chcete , môžeme vyhlásiť položky ako "vzorky" alebo "Darčeky", pre jednoduchšie colné odbavenie.)

Balenie:

Sme pack obrazy v najlepšou metódou podľa množstva a maľovanie veľkosť.

1:pre indivual objednávky,menej ako 5 obrazy, sme pack v papierovej dutinke(steny hrúbka:5 mm) whick je silne ochranný.

2:pre galérie kupujúcich, sme roll plátne obrazy s bublina film a potom, hnedý papier mimo.

3:pre veľkoobchodné objednávky, budeme balenie v kartóne box.

4:pre natiahnuté plátno, každá položka je uzatvorená do plastového vrecka a 4 rohy chránené, potom, balené v 5 vrstvách vlnitý papier, papierové krabici

Platby:

Pri zadaní objednávky, pls, aby platbu najneskôr do 3 dní. Sme radšej platiť cez Escrow on-line:

1. Escrow umožňuje platiť bezpečne online bez toho, detailov o vašej kreditnej karte (v Súčasnosti môžete platiť pomocou Moneybookers, Visa, MasterCard a bankový prevod. Môžete tiež platiť vyberte debetné karty vrátane Maestro, Solo, Kreditná Karta, PostePay, CartaSi, 4B a Euro6000 ).

2. Môžete tiež sledovať dodanie vášho tovaru a platba je len uvoľní, ak dodávateľ po potvrdenie, ktoré ste získali objednávky.

3. Escrow je rýchle, bezpečné a jednoduché použitie !

4. Pre iné platobné podmienky, prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

Návrat Politiky:

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môžete nás kontaktovať najneskôr do 3 dní po obdržaní položky a vráti ho do 14 dní na vrátenie, prosím, na vedomie, že poštovné je nevratný.Prosím, uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme vrátenie peňazí. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Spätná väzba: vždy Sme sa snažiť v našich silách, aby vám ponúknuť najlepšiu kvalitu maľby s najlepšie služby. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu a najlepšie komentáre. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu . My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Ak sa chcete Dozvedieť Viac O NÁS: Sme priamym handmde olejomaľba studio z Xiamen, Čína. neboli s špecializuje na výrobu a export ropy obrazov a rámov na 12 rokov. Dodávame olejomalieb v widerange, od starých majstrov reprodukcie na moderné dekorácie, obrazy a vlastné olejomalieb z digitálnych fotografií. Venujeme sa dodáva najnovšie navrhnuté a najlepšiu kvalitu umenia pre našich zákazníkov. Môžete navštíviť naše webové stránky chcete zobraziť fotografie obrazov sme sa nedávno: www.toperfectart.com. Ďakujem.

Štítky: Nôž maľovanie, umenie fotografie, wall art obrázok, Lacné nôž maľovanie, Vysoko Kvalitné umelecké obrazy, Čína wall art obraz Dodávateľov.

Miesto Pôvodu Xiamen, Čína (Pevninská Časť))
Custom Design K dispozícii pls e-mail na nás
Tvar Námestie
Veľkosť (Palce) 50x60cm bez rámu, 50x100cm bez rámu, 60x60cm bez rámu, 60x80cm bez rámu, 60x100cm bez rámu, 60x120cm bez rámu, 70x70cm bez rámu, 70x140cm bez rámu, 75x90cm bez rámu, 75x120cm bez rámu
Predaj Bodov 2016 Hotselling Vzory, moderné a vtipné
Srd bar unstretched plátno, maľovanie extra 5 cm na každej strane maľované na rám
Aplikácia Home/Office/Kaviareň Dekorácie, Detská Izba, Obývacia Izba, Spálňa, Jedáleň
Štýl Moderné
Médium Akryl
Rám No
Číslo Modelu AE062
Rám režim Bez rámu
Druh Ručné olejomaľba na plátne
Podpora Base Plátno
Technics Ručne Maľované
kvalita Top Trieda Kvality, Certifikát Kvality zahrnuté
Predmety Kvet
Technické Štetec spolu s paletu nôž
Pôvodný No
Materiály Umelec triedy Akrylové a Olejové farby na ĽANOVÉ plátno
Formulár Jeden
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Názov Značky NOE UMENIE
Materiál Plátno
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 7cm x 7cm x 95cm (2.76in x 2.76in x 37.40in)
Hmotnosť Balenia 1.25kg (2.76lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ručne maľované Krásne Moderné Abstraktné Fialový Kvet Nôž Maľovanie Textúra Akryl Wall Art Obrázky, Vianočné Dekorácie

Ručne maľované Krásne Moderné Abstraktné Fialový Kvet Nôž Maľovanie Textúra Akryl Wall Art Obrázky, Vianočné Dekorácie

Súvisiace produkty

Porovnať