WIFI Prihláste sa Odzrkadľuje Samolepka na Sklo Dverí kaviareň Reštaurácia Hotely, Miesto Podnikania, Akryl Zrkadlo Dekorácie

Nový produkt

Skladom

€4.38

Pridať do obľúbených

WIFI Prihláste sa Odzrkadľuje Samolepka na Sklo Dverí kaviareň Reštaurácia Hotely, Miesto Podnikania, Akryl Zrkadlo Dekorácie Materiál : akryl zrkadlo povrchu nálepka , s samolepiace backig lepidlo a jasné ochranný film na zrkadlový povrch, Farba :čierna,Zlatá ,Strieborná Hrúbka : 1 mm. Veľkosť : 25x17.5cm 20x14cm, 15x10.5cm Ak chcete väčšiu veľkosť ,prosím, kontaktujte nás . Povedz mi, čo písmená, ktoré chcete zmeniť ,odoslať správu k nám, keď ste vašu objednávku balík obsahuje :1pc Upozornenie : 1.ak chcete Prispôsobiť ,mali by ste zaslať nám niektoré fotografie z toho, čo chcete nás, aby sa to ,tak, že môžeme vedieť viac o tom, čo chcete. 2.Tiež by ste nám povedať, veľkosť výrobku ,a koľko kusov chcete ,a potom môžeme povedať cenu . 3.Ak chcete, aby nás na výrobu niektorých Boutique majú list ,tiež by ste nám povedať ,v programe Microsoft word, názov tohto písania ia, čo . Popis Produktu: 1. Výrobky je možné použiť v obývacia izba, spálňa, pracovňa, jedáleň. 2. samolepky na stenu ekologicky a módy. Akryl : Methyl akrylových materiálov vedy. Vlastnosti: vysoká transparentnosť,ako crystal, troch-dimenzionální zmysel pre silné, ľahké priepustnosťou až 95%, "plastové Kráľovná" dobrej povesti. Bohaté farby, svetlé a netoxické a bez chuti, ľahko sa čistí, nikdy nevyblednú, bez deformácie. Ochrana životného prostredia, tepla a chladu, koróznu odolnosť,dlhá životnosť, dážď nemá vplyv na použitie atď.. Vonkajší život je rovnako vysoká ako 8-15. Používa sa prevažne pre dvere lietadla, nádrže atď.pozrite sa-ústa a productionbathtub a iných odvetviach. Po laserové gravírovanie technológia a spracovanie. Robia všetky druhy craftsexquisite oko-lov.

Teplé Riadka

Všetky naše výrobky môžu byť veľkoobchod, ak je to potrebné, prosím, kontaktujte nás pre cenovú ponuku!

Ak kúpite viac ako produktov, prosím dajte produktov do nákupného košíka ,a potom na hotovo platbu spolu.

Zásielky

Prosím, pozor ! Sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). Prosím, buďte trpezliví! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky. To môže trvať približne 10 až 30 pracovných dní na dobierku. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami, ďakujeme za pochopenie.

POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní, ciel a iných poplatkov počas prepravy! Všetky položky by mali byť odoslané na www.haix.sk overené adresu.

Vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky. Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

Prosím nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Spätná väzba

Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu a za nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Bude to len trvať jednu minútu. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s našim produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme!

O Nás

Náš výrobný závod sa nachádza v Číne. V súčasnosti, Dodržiavanie podnikateľskej filozofie "customer first, kvalitný a lacný" , ktoré poskytujeme našim klientom kvalitné služby.

Môžeme poskytnúť vysokú kvalitu a rozumnú cenu výrobku. Ste vítaní na objednávku.

Štítky: nálepky na sklo, zrkadlo nálepky, Nálepky Na, Lacné nálepky na sklo, Vysoko Kvalitné zrkadlo nálepky, Čína samolepky pre Dodávateľov.

Veľkosť 20x14cm, 35x23cm, 15x10cm, 25x17cm
Klasifikácia Na Stenu
farba Čierna, Zlatá, Strieborná
Scenáre Steny
Číslo Modelu G0274
Štýl Moderné
Názov Značky HYGGEHOME
Tému Vzor
Vzor Zrkadlo Povrchu Steny Nálepky
Špecifikácia Single-piece Package
Materiál Akryl
Veľkosť Balenia 28cm x 19cm x 11cm (11.02in x 7.48in x 4.33in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

WIFI Prihláste sa Odzrkadľuje Samolepka na Sklo Dverí kaviareň Reštaurácia Hotely, Miesto Podnikania, Akryl Zrkadlo Dekorácie

WIFI Prihláste sa Odzrkadľuje Samolepka na Sklo Dverí kaviareň Reštaurácia Hotely, Miesto Podnikania, Akryl Zrkadlo Dekorácie

Súvisiace produkty

Porovnať