Yellow Crystal Pôdy 1000 Kusov Magic Blata, Vody Guľôčky Pearl Rastie Jelly Gule Svadobné Domáce Dekorácie Remesiel Udalosti Dodávky

Nový produkt

Skladom

€1.88

Pridať do obľúbených

1000pcs/veľa žltá farba 2.5 mm 3 mm Crystal pôdy/Crystal ball/more dieťa rastie až 15 mm hydrogel korálky vody držiak pre home decor

Názov Produktu : Crystal Pôdy

Materiál: Polyacrylat , živice

Farba : žltá

Množstvo: 1 taška 1000pcs

Funkcie:

Magický Kryštál je pôda multi-funkčné, bohaté na Dusík, fosfor, draslík, čím hnojivo pre rastliny. Je netoxický, znečistenie Zadarmo a vône zadarmo, môže trvať 2 roky. To sa teraz stáva nový horúci trend pre domáce dekorácie, remesiel a koníčky. To je široko používaný v kvetinový remeslá - vaše rastúce kvety bez liatím vody na dlhú dobu. Tiež to môže byť pekný domov dekoratívne položka tým, že multi-color crystal blata do transparentné sklenené nádoby.

Ako používať:

1. Namočiť Crystal pôdy vo vode percento 1:200 pre 4 hodiny.(nepoužívajte horúce vody ) Nalejte ju von a filter preč prebytočnú vodu. Crystal pôdy bude absorbovať vodu a rozšíriť z 1mm priemerom 10 mm (približná) priemer tvar gule.

2. Vyberte si správne izbové rastliny .čistenie root, a odrezať hnilé korene a listy. Dostať do vázy,je lepšie sklenená váza ,že bude vyzerať krajšie . a dať nasiaknuté Crystal pôdy v ňom, (blato by mali pokrývať polovicu váza), potom zapojte rastliny, keď korene sú pokryté, prosím, hladký koreň zdvihnutím rastliny mierne, a potom stlačte tlačidlo bahna, aby bolo kompatibilné.

3. Tento produkt nie je jedovatý, bez znečistenia, to nepôjde zlé alebo farbu výstrelok.

4. By ste mali umiestniť tento produkt v, kde nie je žiadne slnko, uistite sa, že Deti nemohli dostať. To nemôže byť jeden.

5. To je jedno použitie, ako dlho, ako môžete pridať vodu, ak chcete obnoviť vlhkosť crystal pôdy.

Poznámka : mali by ste zistiť, či vaše zariadenie je oblek pre crystal pôdy . crystal pôdy oblek pre väčšinu rastlín, ktoré rastú v mokrom prostredí. Doprava : Sme zvyčajne loď všetok tovar v priebehu 4 dní po prijatí platby . Máme loď v Medzinárodnej Leteckej - mail z Číny Čína príspevok, Väčšinou môžete získať balíček rýchlo do 25 dní, ale niekedy môže to trvá asi 45 dni, aby sa dospelo. Je to hlavne kvôli pošte. O veľkosti a farby : Vzhľadom na limitné meranie skutočnej veľkosti sa majú niektoré drobné chyby (menej ako 2 cm). Prosím, aby niektoré drobné rozdiely vo farbe. Môže to byť spôsobené tým, že niektoré nevyhnutné dôvodov, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď. Spätná väzba : Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité . Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 HVIEZD. Ak ste spokojní s našimi tovary a služby .PROSÍM, dajte nám 1,2,3,4 hviezdy, pretože sú rovnaké na negatívnu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: Crystal Pôdy, voda korálky, perly, vodné perly, Lacné crystal pôdy, Vysoko Kvalitnej vody, korálky, perly, Čína vody guľôčky Dodávateľov.

farba Žltá
Druh Crystal Pôdy
Materiál Polyacrylat , živice
Číslo Modelu 12 farieb
veľkosť (po vode) 15 mm
veľkosť (pred vody) 2.5-3 mm
Názov Značky DXLYMYU
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
Typ Jednotky veľa (1000 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Yellow Crystal Pôdy 1000 Kusov Magic Blata, Vody Guľôčky Pearl Rastie Jelly Gule Svadobné Domáce Dekorácie Remesiel Udalosti Dodávky

Yellow Crystal Pôdy 1000 Kusov Magic Blata, Vody Guľôčky Pearl Rastie Jelly Gule Svadobné Domáce Dekorácie Remesiel Udalosti Dodávky

Súvisiace produkty

Porovnať