VESTLINDA Plus Veľkosť Čipky Blúzka Ženy Top Dlhý Rukáv V Krku Vysoká Nízka Lem Čierne Tričko Blúzky 2017 Jeseň Fashion Blusas Femininas

Nový produkt

Skladom

€9.88

Pridať do obľúbených

VESTLINDA Plus Veľkosť Čipky Blúzka Ženy Top Dlhý Rukáv V Krku Vysoká Nízka Lem Čierne Tričko Blúzky 2017 Jeseň Fashion Blusas Femininas

Informácie O Modeli

Výška:170cm

Hmotnosť:81kg

Poprsie:102cm

Pás:76 cm

Boky: 114 cm

Šírku ramien: 40 cm

Model Nosenie Veľkosť:XL

Priateľské Tipy

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. Je tam všetky dane colný? Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

1. Môžete použiť kreditné karty.WebMoney.TT zaplatení.Western Union.Qiwi peňaženky.Brazília Boleto.SOFORT Bankového zaplatiť.

2. Všetky platby prostredníctvom kreditnej karty musia byť overené www.haix.sk, to bude trvať 24 hodín.

3. Ak si zvolíte Boleto platby, je zvyčajne trvá až 5 dní pred platba je úspešný.

4. Skôr platbu znamená skôr odoslanie!

1. Vážení, budeme posielať položky do 3-10 dní(počas pracovných dní) po prijatí platby.

2. Vo všeobecnosti, pošleme na tejto položky vám Predávajúceho spôsob dopravy, a zároveň bude aktualizovať sledovanie informácie v priebehu 3-5 dní po pôrode normálne, môžete sledovať na internetovej stránke, aby detail.

3. Môžete tiež vybrať rýchly spôsob dopravy, ako je DHL, EMS,FEDFEX, TNT, alebo UPS , ale budete musieť zaplatiť za nákladnej dopravy.

1. Všetky naše produkty budú skontrolované po jednej pred odoslaním von.

2. Kupujúci by mal skontrolovať balík raz prijímanie. Ak je poškodený počas prepravy, prosím, odmietne podpísať ho a dostať do kontaktu s nami v čase.

3. Ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, prosím ponuku podrobné informácie nám v 7 dní pred prijímanie, potvrdíme problém a potom ponúknuť spokojní riešenie pre vás.

4. Kupujúci sú zodpovední za vrátiť postages ak sú problémy spôsobené vašej strane.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS alebo Facebook, dáme vám darček alebo ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

3. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

4. Prosím, napíšte nám montážou dochádzky negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Štítky: blusas femininas, čipky blúzky ženy, Čipky, Blúzky, Lacné blusas femininas, Vysoká Kvalita čipky blúzky ženy, Čína čipky blúzka Dodávateľov.

Dekorácie Žiadne
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Štýl Príležitostné
Textílie Typ Čipky
Názov Značky VESTLINDA
Veľkosť XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Číslo Modelu ženy blúzka 220520701
Rukáv Štýl Pravidelné
Pohlavie Ženy
Materiál Polyester
Vzor Typ Pevné
Oblečenie Dĺžka Dlhé
Golier V-Neck
Hmotnosť Balenia 0.26kg (0.57lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 2cm (11.81in x 9.84in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

VESTLINDA Plus Veľkosť Čipky Blúzka Ženy Top Dlhý Rukáv V Krku Vysoká Nízka Lem Čierne Tričko Blúzky 2017 Jeseň Fashion Blusas Femininas

VESTLINDA Plus Veľkosť Čipky Blúzka Ženy Top Dlhý Rukáv V Krku Vysoká Nízka Lem Čierne Tričko Blúzky 2017 Jeseň Fashion Blusas Femininas

Súvisiace produkty

Porovnať