1PC Ročníka, Jak Tibetský Kosti Náhrdelník Čierny okrúhly Prívesok Mužov A Žien Talizman Šperky vyrábané Ručne Vyrezávané buddhovo Oko

Nový produkt

Skladom

€1.26

Pridať do obľúbených

Skutočné krava kostí:

Výhody: môže to byť neporušený v priebehu tisícok rokov, ak je vedené správne. V dávnych dobách ľudia nosili príslušenstvo, ktoré boli vyrobené zvieracie kosti. Sú dôležité spotrebič v náboženských obradov, ktoré sa používajú na prekliatie diabla a iné hoodoos.

Nevýhoda: väčšina reálnych kosti produkty majú málo radiány ako rozdelenie bambus. Podľa obmedzenie materiálu, veľkosť, tvar, hrúbka, radiány a textúra je rôzne, navzájom pre rovnaké produkty. Okrem toho majú niektoré nedostatky je možné. Textúry produktov je tvarovaná cez semi-ručné proces, ktorého výsledkom je rozdiel medzi seba. Farba je znečistený dlhé časové namáčanie a nebude slabnúť vo vode. Pretože hustota kostí materiál je iný, ukazujú rôzne odtiene po farbenia. Pozor, rokovania je potrebné pred objednaním.

Samozrejme, reálne kosti môžu tiež byť vykonaná, aby high-kvalitné výrobky, ale vysoká cena je nevyhnutné. Štýl: Prívesok + Náhrdelník (Nastaviteľné) Podmienky: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Prírodná Kosť (prívesok) + Bavlna String (náhrdelník) Náhrdelník Dĺžka: 15-28 cm môže byť nastaviteľné

Prívesok, Veľkosť: 2-3.5 cm ( sú Tam vždy nejaký rozdiel medzi každý iný prírodný materiál. Veľkosť je len všeobecné použitie. Ak dosahovaní dokonalosti, starostlivé zváženie je potrebné pred objednaním. ) Množstvo: 1 ks

Otázka: Čo je konverziu medzi palce a mm?

Odpoveď: 1 palec = 25,4 očakávané mm 1 mm = 0.04 palec

Obrázky zobrazujú sa iba niektoré vzorky, môže sa zobraziť odlišné štýly na objednávku.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú na účet kupujúceho, ak tam bude účtovať.

Doprava zadarmo Čína Post Air Mail.Čína príspevok air mail normálne bude trvať 15-25 pracovné dni, aby sa dospelo po vyvesenia. Niekedy pre colné alebo počasie problému by bolo oneskorené o niekoľko dní. To môže byť až na viac ako 30 dní.

Ak je platba za 150 dolárov, budeme loď zásielky zadarmo cez EMS(3-7 dní) a dar.

100% Záruka. Ak máte akékoľvek nespokojnosť s našimi tovaru raz dostanete,, prosím len voľne napíšte nám do 7 dní, môžeme poskytnúť bezplatnú výmenu alebo vrátenie peňazí. Vrátenie peňazí je konečná aukčná cena mínus www.haix.sk odpočítaní nákladov (business komisie). Vrátenie bude vykonané raz položky sú vrátené späť v pôvodnom stave. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci by mali zabezpečiť položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, nebudeme platiť kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť požiadať o pohľadávku s logistické spoločnosti pre relatívnej kompenzácie.

Ak položka je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu.Ak výmena nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

Ďakujem.

Vaša spokojnosť, naša snaha.Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetky kupujúcim pri objednávke skončil.Ak ste spokojní s našimi položky a služby, úprimne vás pozvať na dovolenku nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre hodnotenia, To bude mať len 1 minúta.Ak ste nespokojní s ňou, prosím, napíšte nám pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo skóre 1 alebo 2.Budeme sa snažiť vyriešiť k vašej satisfactoy a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.

Štítky: Prívesok Náhrdelníky, Lacné Prívesok Náhrdelníky, 1PC Ročníka, Jak Tibetský Kosti Náhrdelník Čierny okrúhly Prívesok Men's A Žien's Talizman Šperky vyrábané Ručne Vyrezávané Buddha's Okom.

Remeslo ručne vyrezávané
Názov Značky QIANZHIYUN
Kovy Typ Žiadne
Materiál Kosti
Jemné alebo Módne móda
Pohlavie Men's, Unisex, Ženy's, Deti's
Tvar\vzor Kolo
Štýl Vintage
Položka Druh Náhrdelníky
Náhrdelník Typ Prívesok Náhrdelníky
Prívesok Veľkosť 2-3 cm
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Číslo Modelu GE001
Reťazec Typu Lano, Reťaz
dĺžka 380mm-720mm adjustable
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1PC Ročníka, Jak Tibetský Kosti Náhrdelník Čierny okrúhly Prívesok Mužov A Žien Talizman Šperky vyrábané Ručne Vyrezávané buddhovo Oko

1PC Ročníka, Jak Tibetský Kosti Náhrdelník Čierny okrúhly Prívesok Mužov A Žien Talizman Šperky vyrábané Ručne Vyrezávané buddhovo Oko

Súvisiace produkty

Porovnať