Hodváb Organza 5,5 mm moruša hodvábna Tkanina Mimo biela farba 140 cm 108 cm šírka 24 gsm 30 metrov malé veľkoobchod

Nový produkt

Skladom

€211.66

Pridať do obľúbených

Názov: Organza Hodvábne Tkaniny Materiál: 100% moruša hodváb, to je surový prírodný hodváb a to je tuhý materiál, ktorý nie je mäkké. Šírka: 140 cm a 108 cm Hrubé: 5,5 mm, to je tenké, transparentné, Táto cena je za 30 metrov dĺžky, malé veľkoobchod.

Hodváb je známy ako "Vlákniny Kráľovná", "Zdravie vlákniny", "Zdravý vlákna". Mäkké, hladké, hrubé, bacuľatá, vynikajúcu elasticitu. ľudia všetkých vekových kategórií s jej jedinečné kúzlo cez vekových kategórií. Hodváb je bielkovina, vláknina. Na sericin sa fibroin, vrátane dvoch sú úzko prepojené. Sericin voľné štruktúra, pocit, drsné, takže unglued, štruktúra hodváb fibroin blízko, mäkké, lesklé, žiarivé hnojivo, s perlou-ako lesk. Fibroin obsahuje 18 druhov aminokyselín prospešné pre ľudské telo, môžu pomôcť udržiavať povrch kože, lipidov membrány metabolizmus, má dobrú absorpciu vlhkosti, vzduchovej priepustnosti, môže udržiavať pokožku hydratovanú, hladké, To je naozaj druh zdravé pohodlné textílie.

Hodváb zmenšiť: Tu jednoducho zaviesť vás na zrážanlivosť: jednoduchý spôsob, ako môžete dať handričku je rozdelené do dvoch tried: tenké a hrubé. Tenký, ako real hodváb georgette, hodváb pozdĺž policajt Joe, polopriepustnú druh reálne hodvábne tkaniny ako hodvábny šifón, zmršťovanie môže byť zhruba 10% až 13%. Hrubé ako hodvábny krep de chine, reálne hodvábny krep saténu a hodvábu trhák, zmršťovanie môže byť zhruba 5%. Hodváb Hrubé: Hodváb hrubé použiť momme alebo mm, 1 mm =4.329 gramov,takže ak 8 mm hodváb, to znamená, 34 gramov asi na meter štvorcový, menšie mm znamená viac tenké, 16 mm hodvábna tkanina je stredného typu, v rámci 16 mm znamená, tenký aj ako tull hodvábne tkaniny, po 19 mm znamená ťažký hodváb. takže keď sa rozhodnete hodvábnej tkaniny, budete lepšie vedieť tieto informácie. Hodváb údržba: po Prvé čisté hodvábna tkanina pôvodné základné nie zmenšiť spracovanie , takže po kúpiť tkanina prvá vec, ktorú urobiť, je zmenšuje. Shrink je vlastne veľmi jednoduché, tak dlho, ako tkaniny úplne premočený v izbovej teplote studenej vody, a potom priamo zavesiť ich na chladnom mieste, nie silou, vyčerpaný, pokiaľ je to možné, pretože, ako ľahko zrastov hodvábne vlákno. Sušiť v tieni, Sušenie bez slnka insolates, Nie Vyžmýkať alebo bleach. Druhý, biologické hodváb rastie skladby ( húseníc) sa bojí silný alkalický čistiaci prostriedok, tak by bolo lepšie použiť vaňa rosa, šampón, krém, alebo trieť hodváb čistiaci prostriedok pre studenej vody pri praní aj nepoužívajte pridajte čistiaci prostriedok vody namočiť na dlhší čas, najlepšie ručné umývanie okamžité s vodou. Hoci hodváb je druh údržby problémy, trochu ťažké, aby slúžil. Skutočne, na sebe hodvábne je stav mysle, pocit jemnosti blízkych, všetci môžu cítiť z hodvábu a pocit kontaktu s pokožkou, je bezkonkurenčná iné tkaniny. Kedy sa hodvábne odevy zažiť život v rovnakom čase, skúseností, druh postoj. hodváb je, aký je životný postoj, je druh štýl, druh chuti.....A hodváb bola vždy jedna z mojich obľúbených.keď kop vysoké podpätky hodiť seba do hodvábna prikrývka...... pocity sú úžasné...... Ahoj všetci: Pretože moruša hodvábneho materiálu " cena ide hore oveľa tento rok, tak všetky hodváb produktu zvýšenie cien niektorých, kiež by ste mohli pochopiť, ďakujem : )

Štítky: moruša hodvábne tkaniny, hodvábne tkaniny, textílie veľkoobchod, Lacné moruša hodvábne tkaniny, Vysoko Kvalitné hodvábne tkaniny, Čína textílie veľkoobchodných Dodávateľov.

Materiál 100% hodváb moruša
Názov Značky RosySL
Pletené Typ Ostatné
Funkcia Priedušná
Technics Tkané
Druh Tylu Textílie
šírka 140 cm, 55'', 108 cm
Netkaných Technics Ostatné
Veľkosť 140 cm width, 108 cm width
Predaj jednotky 30 metrov / pack
Vzor Nebielenej
Štýl Obyčajný
farba Mimo biela
Typ Produktu Organické Látky
Použitie šaty, svadobné šaty, pokrývky hlavy, šitie
Semiš Textílie Typ 5,5 mm
Hrubé 5,5 mm, 23 gsm, tenké, transparentné
Hmotnosť Balenia 3.0kg (6.61lb.)
Typ Jednotky veľa (30 Metrov/lot)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hodváb Organza 5,5 mm moruša hodvábna Tkanina Mimo biela farba 140 cm 108 cm šírka 24 gsm 30 metrov malé veľkoobchod

Hodváb Organza 5,5 mm moruša hodvábna Tkanina Mimo biela farba 140 cm 108 cm šírka 24 gsm 30 metrov malé veľkoobchod

Súvisiace produkty

Porovnať