Vodotesný IP67 1w 3w Súmraku Záhradné Lampy 12V Laminátové Podlahy Lampa pre Vonkajšie LED Podzemné Ľahkého Hliníka, Terasa, Paver Grondspot

Nový produkt

Skladom

€93.06

Pridať do obľúbených

Vodotesný IP67 1w 3w Súmraku Záhradné Lampy 12V Laminátové Podlahy Lampa pre Vonkajšie LED Podzemné Ľahkého Hliníka, Terasa, Paver Grondspot

Výroba Description---- Vonkajšie LED Svetlo Palube

Poznámka:

1.S alebo bez vloženého časť voliteľné.

2..Teplá biela 2700K-3000K,Príroda biela 4000-4500K,Studená biela 6000-6500K,iná farba červená,modrá,zelená len 1W,a robil dlhšie domu.

3..Zvyčajne poslať 15 stupeň,AC/DC12-24V Funkcie:

1.Malá veľkosť mini kolo vonkajšie led svetlo zapustené.

2.Vodotesný IP67,môžu byť použité pre vonkajšie,ako sú zapustené podlahové,paluba,schodisko krok,steny,chodníky,na záhrade,pri bazéne.

3.45 lúč stupeň,najlepšie osvetlenie riešenia pre krajinu osvetlenie.

1) názov Produktu: led podzemné svetla 1W 3W 2) LED značka: Vysoká epistar 3) CRI: 80Ra 4) Svetelný tok: 90LM,210-240lm 5) Inštalácia: pre-montáž / Pochovaný 6) uhol Lúča: Jeden optický port / dual optický port / Sanko úst 7) napájacie napätie a prúd: DC12V-24V

Kúpiť kábel, kliknite na nižšie uvedený obrázok Kúpiť kábel, kliknite na nižšie uvedený obrázok Napájanie:

Kúpiť kábel, kliknite na nižšie uvedený obrázok Kúpiť kábel kliknite nižšie pictur

1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Vyučovacie Metódy:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú víťaznej ponuky amout, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO, môžete sa rozhodnúť, že sa náhrada

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.Nie sme opraviť alebo vymeniť položky s uplynutou platnosťou záruky.

3. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.Vďaka!

Štítky: terasa dlaždíc, záhrada poschodí lampa, to, terasa, podlahové svietidlá, Lacné terasa dlaždíc, Kvalitné záhradné poschodí lampa, Čína, terasa, podlahové svietidlá Dodávateľov.

Názov Značky IKVVT
Napätie 12V
Funkcie Led Podzemné Svetlo
Úroveň Ochrany IP67
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Materiál Telesa Hliník
Príkon 1W no embeded parts, 1W have embeded part, 3W no embeded parts, 3W have embeded part
Vstupné Napätie 12-24V
Uhol Lúča 45 Stupňov
typle cob led podzemné svetlo
Nepremokavé Triedy IP67
Je Stmievateľné Áno
Certifikácia FCC,RoHS,CCC
Použitie Tiesňové
Zdroj Napájania AC
Emitting Farby 4000 k, 3000k, 6000k
Základný Typ Klin
Číslo Modelu oo-md-02
Názov 1w 3W LED Pochovaný Svetlo
Aplikácia LED Palube Svetlo LED Poschodí Lampa Pre Vonkajšie Zem
Čip epistar cob
CCT 3000K Teplá biela,6000k studená biela
Záruka 3 rokov
Moc 1w 3w
Položka Druh Podzemné Lampy
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky veľa (12 ks/lot)
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 15cm (4.72in x 4.72in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vodotesný IP67 1w 3w Súmraku Záhradné Lampy 12V Laminátové Podlahy Lampa pre Vonkajšie LED Podzemné Ľahkého Hliníka, Terasa, Paver Grondspot

Vodotesný IP67 1w 3w Súmraku Záhradné Lampy 12V Laminátové Podlahy Lampa pre Vonkajšie LED Podzemné Ľahkého Hliníka, Terasa, Paver Grondspot

Súvisiace produkty

Porovnať