Truelove Pes Nepremokavá Zimná Bunda, Kabát Odolný Proti Oderu, Reflexné Teplé Psa Oblečenie Pre Malé Veľké Psy Dropshipping

Nový produkt

Skladom

€22.56

Pridať do obľúbených

Descriptio n:

Typ: Truelove Pes Nepremokavá Zimná Bunda, Kabát Psa Oblečenie Pre Malé Veľké Psy Dropshipping

Materiál: Nylon,3M reflexné

Farba: Oranžová,Čierna,Žltá

Vysoko technická bunda chráni vášho psa najdôležitejšie svalové skupiny, hrudníka a brucha.

Rýchlo obliecť a vyzliecť, Summite Vetrovka je zvlášť vhodný pre zahriatie svalov aktívnych psov pred alebo po tréningu.

Dĺžka(cm/v) 24 cm/9.4 v 27 cm/10.6 v 30 cm/11.8 v 33 cm/13in 36 cm/14.2 v 40 cm/15.7 v 45 cm/17.7 v 50 cm/19.7 v 55 cm/21.7 v 60cm/23.6 v 65 cm/25.6 v 70cm/27.6 v

Pls zmeria dĺžka vaše psy telo ako na rovnakom mieste, ako riadka.

Poznamenal:veľkosť v grafe je veľkosť psa. V dôsledku rôznych oceňovacích metód,veľkosť môže existovať v 2 -3 cm chyba

1.Solid-farba, vode odolný shell Robustné, odolné materiály držať krok s najviac aktívny pes,ľahko umývateľný utility bunda.

2.Reflexná linka zabezpečiť dobrú viditeľnosť, najmä v noci na ceste

3. Fleece linling udržuje telesné teplo v

4.Pracky upevnenia na zadnej strane je náter ľahko nasadzuje a vzlet a pomoc

upraviť veľkosť hrudníka.

5.Prackou Duraflex je ľahko prispôsobiť veľkosti krku.

Chceli by sme vidieť naše produkty pri ich používaní 1. Pošlite nám fotku vášho psa nosenie našich výrobkov v komentároch, alebo diskusie a dať nám komentár, ktorý bude veľkou pomocou pre nás na zlepšenie našich produktov a služieb.

2. Najlepšie fotografie budú zverejnené na našej webovej stránke.

3. Ak sa vaše fotografie sú vybrané, dáme vám jeden z našich vybraných produktov darček v druhom poradí. Súvisiace produkty O Poštovné: Zdarma pre väčšinu krajín. Väčšina položiek budeme loď do 3-10 pracovných dní po zaplatení. Spôsob dopravy 1.Doprava zadarmo Čína Post leteckou Poštou alebo E-packet:zvyčajne 16-35 dní, ak package menej ako 2kgs). 2. DHL / FEDEX / UPS / EMS / TNT: zvyčajne 5-10 pracovných dní. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách. Ak ste nedostali položka v rámci ochrany čas doručenia, prosím, kontaktujte nás, budeme kontrolovať a odpovieme vám hneď ako to bude možné.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! O spätnú Väzbu čoskoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. Akonáhle ste dostali váš produkt, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu(4 alebo 5 hviezdičiek). Ak nie ste spokojní s tým, než odídete negatívnu spätnú väzbu (1 alebo 2 hviezdy), dajte nám prosím vedieť prvý, a my vám môžu pomôcť vyriešiť problém, kým nebudete spokojní s tým.

O Návrate A Vrátenie

Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie. Ak výrobky, ktoré majú nejaký problém , pls kontaktujte nás do 24 hodín od prijatia. Vezmite prosím na Vedomie: Vrátený tovar má byť nový a v pôvodnom stave By vráti sa vyžaduje: Kontaktujte nás cez správu alebo e-mail alebo obchodný manager Poskytnúť čo najviac podrobností o problém majú. Vrátiť vec na dohodnuté výmenu alebo vrátenie peňazí.

Štítky: oblečenie pre psy, oblečenie pre psy, dropship, psa oblečenie, Lacné oblečenie pre psy, Kvalitné oblečenie pre psy, dropship, Čína psa oblečenie Dodávateľov.

Dropshipping Áno
Materiál Nylon,3 M Reflektor
Funkcia Nepremokavé,reflexné,nastaviteľné,Teplé
kľúčové slovo Truelove Pes Nepremokavá Zimná Bunda, Kabát
Veľkosť 24,27,30,33,36,40,45,50,55,60,65,70cm
Vhodné Vonkajšie,Školenia
Názov Značky TRUELOVE
Sezóna Jeseň/Zima
Proti oteru Áno
Druh Pes bunda,Pes kabát,Psie oblečenie
Vzor Pevné
farba Žltá,Oranžová,Čierna
Plemeno Pre Malé A Stredne Veľké Psy Pet
Veľkosť Balenia 58cm x 33cm x 3cm (22.83in x 12.99in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.32kg (0.71lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Truelove Pes Nepremokavá Zimná Bunda, Kabát Odolný Proti Oderu, Reflexné Teplé Psa Oblečenie Pre Malé Veľké Psy Dropshipping

Truelove Pes Nepremokavá Zimná Bunda, Kabát Odolný Proti Oderu, Reflexné Teplé Psa Oblečenie Pre Malé Veľké Psy Dropshipping

Súvisiace produkty

Porovnať