DVISI 2ks/set 3.85 V 1400mAh Li-ion nabíjateľné batérie s Duálny USB Nabíjačka pre Xiao YI YII 4K Akcia Fotoaparát II 2

Nový produkt

Skladom

€9.70

Pridať do obľúbených

Xiao Yi II 2 Náhradné BATÉRIE pre Xiao Yi 2 4K Akčné Kamery 3.85 V 1400mAh/Li-ion Funkcie: 1. Premium Lítium-iónové články, Nové Nabíjateľnú Batériu 2. Vysoká Hustota Energie , Extra Dlhá Životnosť, Pamäť Voľné 3. Extra Výkon, Viac Záberov pre Kamery USB DUÁLNA NABÍJAČKA Funkcie: Určené pre Xiao Yi 2 4K Akcia Fotoaparát Batérií dve batérie súčasne a nezávisle. S LED indikátory ukazujú každý stavu batérie. S micro USB kábel pre jednoduché nabíjanie. Konštantný prúd kontroly, aby sa zabránilo cez-napätie, viac-nabíjanie, ochrana proti skratu. Soft-štart funkcie, aby sa zabránilo poškodeniu veľké nabíjacieho prúdu počas nabíjania. Prefekt pre cestovanie a domáce použitie, Prenosné a pohodlné nosenie. Špecifikácia: Vstup: DC 5V / 2A(Max) Výstup: DC 4.2 V/800mA(x1) DC 4.2 V/600mA(x2) Materiál: ABS Dimmension: 20x55x75mm Hmotnosť: 66g(≈0.146 Ib)

Povolanie Batérie Factory

Vysoko Kvalitné Reálne možnosti Úprimný predávajúci DVISI

Vitajte, kontaktujte nás pre veľkoobchodné

PLATBA 1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Platba musí byť uskutočnená v 3days objednávky. 3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platba musí byť dokončené v 3days. ZÁSIELKY 1.Máme loď na celom svete(okrem niektorých krajinách a APO/francúzskej polynézie). 2.Tovar vám bude zaslané v lehote 2 pracovných dní po prijatí platby. 3.Všeobecne dodacia lehota je 10-60 pracovných dní. Ale v dôsledku rôznych colných zúčtovania čas v rôznych krajinách, bude efekt pozemok je normálne dodávky čas, tak prosím, pod vydržať. 4.Akceptujeme UPS, DHL EMS a iné Express, ak potrebujete zmeniť spôsob dodania, prosím, kontaktujte ma. 5.Ak sa nechcete dostať svoj pozemok v 45days, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, budeme to riešiť v prvý raz. 6.Prepravné náklady nie sú zahrnuté dovoz daňovej povinnosti, vlastné dane, kupujúci sú vraj zodpovedné za tieto vlastné povinnosti.

Štítky: Li-ion Nabíjateľná, xiao yi 2 batérie, li-ion nabíjateľná batéria, Lacné li-ion nabíjateľnú, Vysoká Kvalita xiao yi 2 batérie, Čína li-ion batéria nabíjateľná Dodávateľov.

Nabíjateľná Áno
Package Áno
farba Čierna
Použitie Fotoaparát
Číslo Modelu Xiao YI 2
Druh Štandardná Batéria
Názov Značky DVISI
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DVISI 2ks/set 3.85 V 1400mAh Li-ion nabíjateľné batérie s Duálny USB Nabíjačka pre Xiao YI YII 4K Akcia Fotoaparát II 2

DVISI 2ks/set 3.85 V 1400mAh Li-ion nabíjateľné batérie s Duálny USB Nabíjačka pre Xiao YI YII 4K Akcia Fotoaparát II 2

Súvisiace produkty

Porovnať