Ocele Chrome strešný nosič Pre Harley Davidson 1985 - 2003 XL Sportster 883 1200 s Zásob Iba Sídlo Doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€27.86

Pridať do obľúbených

FAQ

Bude táto položka fit pre moju Motorku / Auto?

Budeme zoznam právo modely v popise výrobku, pred nákupom, prosím, potvrďte Doplnky sú vhodné pre váš Motocykel .

Ak si stále nie ste istý, mali by ste zvážiť porade technik pred objednaním byť istí, že na nosenie .

Môže to byť dodávané do mojej krajiny?

Môžeme loď položky 98% krajín sveta . Ak vaša krajina môže sz vyberte na www.haix.sk, prosím, kontaktujte nás .

Ako dlho trvá, kým dorazí?

Všeobecne povedané, zabezpečíme vám zásielku do 1-2 pracovných dní akonáhle je platba potvrdená , a spolupracujeme s DHL (5-7days) , a EMS (13-20days) pre čas doručenia ,

Poznámka: budeme zasielať tovar len cez EMS k zákazníkom niektoré oblasti , napr. v Rusku , čo je lepšie pre vášho dovozu .

Musím platiť clo?

sme sa neplatia žiadne poplatky Dane . a cena na www.haix.sk nezahŕňa colné daň a poplatok, ak sa stane, všetky colné daň a poplatok spôsobené tým, kupujúci by mal platiť sám, ak s tým nesúhlasíte , prosím, nie kúpiť, aby sa zabránilo problémy. Vlastné povinnosti sú účtované dovážajúcich krajín . Keď sme nemôže kontrolovať to, pomôžeme vám vyhlásiť nižšiu cenu na colnici. Preto väčšina našich zákazníkov nie je potrebné platiť clo alebo stačí venovať pár . Ak máte špeciálne požiadavky na deklarované hodnoty, prosím, vysvetlite nám, keď ste na mieste objednávky .

Doprava Politiky

Máme loď na celom svete, s výnimkou prípadov, APO / francúzskej polynézie

Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu , dostanete k väčšine krajín do 10 do 20 pracovných dní .

Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory , môže to trvá až do 20 pracovných dní .

Platby prijímame alipay tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Prosím, aby platbe do 3 dní (my len loď na www.haix.sk potvrdiť, adresa)

Poznámka: farba prezentované obrázky sa môžu líšiť od rozličné konfiguračné monitorovacieho systému . Farebné odchýlky sa môžu vyskytnúť . Tabuľka kompatibility sú len všeobecné , niektoré modely majú rôzne meno v rôznych krajinách , tak sa určite pozrite na bicykli model a rok pred objednaním , je, že váš bicykel je pomocou originálnych dielov(nie je spätne vybaviť) .

Funkcia: Povrchu hotové: pochrómovaný batožiny. Materiál : Silné a odolné Ocele, Jednoduchá inštalácia. Opatrenia približne 5.9" (Š) x 14.2" (L). Montážne otvory sú 10.8" od seba. Využíva existujúce otvory pre montáž 3/8" oceľové rúrky. 10 libier nosnosti. Farba: Strieborná Obutie: Uistite Sa Prosím, Tento Diel Sa Hodí Pre Váš Motocykel Pred Ponúkania Cien. Vhodné pre Harley 1985-2003 XL Sportster 883 1200 s Zásob Sólo Sedadla len Package Zahrnuté: 1x Chrome Batožiny.( Hardwares nie sú zahrnuté) sa Vracia snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite predmety v 3days od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, mali by ste sa uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.ak sú položky poškodenia alebo straty pri ich vrátil, budete zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s thelogistic spoločnosti na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky. Spätná väzba Zákazník je vždy NIE.1 Vaša Spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité . Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Staráme sa o našich významných zákazníkov a pochopiť problémy a frustrácie môžete mať andwill snažiť vyriešiť problémy .Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba .nájdeme riešenie pre vaše požiadavky a Spokojnosť .Vzhľadom na rovnakej ISP SPAM filter nastavenia možno nebudete môcť prijímať našej e-mailovej odpovede, ak máte problém dostávať naše e-maily, možno budete musieť použiť iný e-mail, kontaktujte nás .Ak nie ste spokojný / á s položku z nejakého dôvodu v priebehu 3 dní položky doručenia, môžete sa vrátiť k výške (po odpočítaní poštovného). Kontaktujte nás Náš pracovný čas (GMT + 8) v pondelok až piatok, 9: 00-20: 00.Takže prosím, vždy kontaktujte nás prostredníctvom www.haix.sk e-mailového systému, budeme reagovať čo najskôr.

Štítky: strešný nosič pre harley, Sportster 883, sportster 883 xl, Lacný strešný nosič pre harley, Vysoká Kvalita sportster 883, Čína sportster xl 883 Dodávateľov.

Druh Materiálu Oceľové Rúrky
Materiál Silné a odolné Ocele
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Položka Šírka 15cm
Položka Dĺžka 36cm
Názov Značky Crystearth
Motobike, Aby Harley-Davidson
Názov Modelu Sportster Vlastné
Položka Hmotnosť 0.8kg
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)
Veľkosť Balenia 40cm x 20cm x 6cm (15.75in x 7.87in x 2.36in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ocele Chrome strešný nosič Pre Harley Davidson 1985 - 2003 XL Sportster 883 1200 s Zásob Iba Sídlo Doprava Zadarmo

Ocele Chrome strešný nosič Pre Harley Davidson 1985 - 2003 XL Sportster 883 1200 s Zásob Iba Sídlo Doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať