45pieces 3D guipure Čipky Nášivka, vyšívané bodice čipky nášivka, čipky bodice pre svadobné šaty meniť, svadobné čipky nášivka

Nový produkt

Skladom

€274.46

Pridať do obľúbených

Dear Sir/Madam, Ako čas letí!Náš Jarný Festival sa blíži, Prosím, láskavo na vedomie, že náš sviatok Čínskeho Nového Roka je naplánované nasledovne: f rom Feb 5st,2018, aby Feb 22st,2018.to povedať,sme sa späť do úradu o Feb 22 konca roku 2018(piatok). Nie je možné odoslať výrobkov počas obdobia, ak máte nejaké veci,prosím, neváhajte contace s nami, ak máte niečo, čo súrne dostať odpoveď počas dovolenky,prosím, contace s náš obchodný manažér ali express správu,ona vám dá odpoveď do 24 hodín, Prosím ťa, odpusť mi za spôsobené nepríjemnosti. ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK Ďakujeme veľmi pekne!

O PRODUKTOCH

KVALITNÉ MÔŽETE NÁJSŤ NA SVETOVOM TRHU! Abosolutely nádhernej čipky textílie s najviac ohromujúci dizajn.

Môžete použiť tieto úžasné kúsky na svadobné šaty, bridemaids šaty, kvetina dievča šaty, svadobný stôl bežcov, svadobné dekoroch, svadobné spojka, svadobný závoj, headpiece......Nechajte svoje inšpiruje práce!

FARBA

mimo biela

VEĽKOSŤ

54cm*30 cm na šírku, cena je za 45pieces ak potrebujete celý súvislý kus prosím, nechajte nám odkaz . VŠETKY ŠNÚRKY A TRIM SÚ REZANÉ DO RUKY, JE POTREBNÉ POCHOPIŤ, AKONÁHLE JE TO SKRATOVAŤ V DĹŽKE.

VEĽKOOBCHOD, ABY PRIJATEĽNÉ

Prosím, kontaktujte ma pre veľkoobchodné ceny .

SOM MPORTANT POZNÁMKA

Tieto položky znížiť o ruky, niekedy možno 1-3 cm shoring , prosím pochopiť.

ASI PO PREDAJ A OHLASY

Sme spravovať tento obchod s poctivej a tvrdej workding, dúfame, že všetko dobre dopadne so všetkými transacations, tovar, poštovné, po predaji. Ale vieme, že veci sa dejú, prosím pochopiť, ak prepravné oneskorenia, a všetci zamestnanci ocenia, ak môžete, dajte nám šancu, aby sa to správne, verím, že sa vám bude nevel sa sklamal. PROSÍM NEOTVÁRAJTE PRÍPADE, ALEBO SPOR SKÔR NEŽ BUDETE KONTAKTOVAŤ MA NA SLOVE VECI! PROSÍM, NEDÁVAJ NÁS NÍZKU RÝCHLOSŤ, ALEBO HVIEZDY PREČÍTAŤ PRED SNAŽÍME RIEŠIŤ PROBLÉMY.

Pre ľudí, ktorí nechajú nás pozitívne ohlasy, t hank si toľko vopred! Vašu štedrosť bude perly commpany histórie.

Ďakujem moc

Štítky: Čipky Nášivka, guipure čipky, guipure nášivka, Lacné čipky nášivka, Vysoká Kvalita guipure čipky, Čína guipure nášivka Dodávateľov.

Číslo Modelu Čipky Textílie
Dekorácie Čipky
Textílie Typ Oka
šírka 54cm*30cm
Technics Žakárové
Funkcia Ekologický,Vodou Rozpustná
Materiál Nylon / Bavlna
Typ Produktu Čipky
Typ Jednotky veľa (45 ks/lot)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

45pieces 3D guipure Čipky Nášivka, vyšívané bodice čipky nášivka, čipky bodice pre svadobné šaty meniť, svadobné čipky nášivka

45pieces 3D guipure Čipky Nášivka, vyšívané bodice čipky nášivka, čipky bodice pre svadobné šaty meniť, svadobné čipky nášivka

Súvisiace produkty

Porovnať