FGHGF 1080P IP Kamera, Bezdrôtové Home Security IP Kamery Surveillance Camera Wifi Nočné Videnie CCTV 2MP Fotoaparát, Wifi

Nový produkt

Skladom

€21.64

Pridať do obľúbených

FGHGF 1080P IP Kamera, Bezdrôtové Home Security IP Kamery Surveillance Camera Wifi Nočné Videnie CCTV 2MP Fotoaparát, Wifi

Funkcia:

➤SUPERIOR 360° 3D VR PANORAMATICKÉ ZOBRAZENIE: 360 Stupeň úplné zobrazenie uhla, poskytuje Panoramatický výhľad bez nevidiacich oblasti. Jednoduché Ovládanie Prstom na dosiahnutie Elektronický PTZ, Prepínanie medzi Režimy Zobrazovania na vášho výberu. S 960P vysoké rozlíšenie, Veľký výber pre Baby monitor/Pet Kamera/Home Security/Office Monitorovanie atď.

➤Obojsmerné AUDIO KOMUNIKÁCIU v REÁLNOM ČASE: Vstavaný ultra-citlivé Reproduktor a Mikrofón umožňuje hovoriť a počúvať svoje rodiny prostredníctvom aplikácie na telefón, keď & nech ste kdekoľvek.

➤DETEKCIA POHYBU upozornenie bude spustená do svojho inteligentného telefónu či akéhokoľvek pohybu je detekovaný (JPEG Snímky Take Video & Zariadenie Pípne by tiež mohlo byť nastavená v APLIKÁCII), ktoré váš domov alebo kanceláriu viac v bezpečí. Ideálny pre Dovolenku Doma Monitorovanie, Baby & Pet Monitorovanie, Biznis Monitoring a Senior Monitorovanie.

➤PLUG & PLAY & RÝCHLE a JEDNODUCHÉ APLIKÁCIE SETUP: Používateľská Príručka vám poskytne usmernenia pre každý krok v našej V380 Aplikácie(iOS/Android) a obraz z kamery, je ešte 1 minútu. Dodáva sa s držiakom, môže sa ľahko inštaluje na stenu alebo strop.

➤WIFI & MICRO SD SLOT: Podpora WiFi Pripojenie, Prosím, Poznámka: Tento Fotoaparát podporuje iba 2.4 G WiFi, nepodporuje 5G Router. Prosím skontrolujte, či je k dispozícii pre váš domáci Router. Avšak, môžete ho použiť s AP Režim ak je váš smerovač 5G alebo bez smerovača. Živé zobrazenie a záznam na Micro SD Kartu (až do 64 gb,NIE je v cene!) ❤PROSÍM NEVÁHAJTE A KONTAKTUJTE NÁS, AK SA STRETNETE S AKÝMKOĽVEK PROBLÉMOM POČAS POUŽÍVANIA, BUDEME SA SNAŽIŤ, ABY HILP RIEŠENIE PROBLÉMU! ❤

Balenie obsahuje:

1 x Bezdrôtové IP kamery(Micro SD karta Nie je súčasťou dodávky.)

1 x Napájanie

1 x Návod

2 x Skrutky

Pripomienka:

※1. Tento fotoaparát podporuje iba 2.4 G WiFi, nedá podporuje 5G WiFi.

※2. Toto zariadenie vyžaduje TF&CD kartu uložiť video.

1.Máme loď po celom svete www.haix.sk štandardná doprava methord, www.haix.sk Premium Doprava atď.

2.Všetky produkty sú na sklade, prosím, neváhajte a nákup žiadne položky. Všetky objednávky sú spracovávané počas 48 hodín po zaplatení overenie.

3.Prosím, uistite sa, že vaše meno a adresu, uvedené na www.haix.sk, sú správne. Ak meno alebo/a adresa sú nesprávne, v prípade vrátenia alebo nie prevzatí výrobku bude na zodpovednosti zákazníka.

4.Balíky sú zasielané do 2-5 pracovných dní po platbe overenie. Sledovanie informácie o balení, poslal Čína/Singapur Post, je zvyčajne zobrazované do 3-5 pracovných dní.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po zaplatení, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr.

1.Všetky naše položky prísť s jeden rok záruka, prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s nákupom. To je veľká česť pre nás dodávať čo najlepšie výrobky a poskytovať vysoko kvalitné služby pre vás.

2.Kontaktovať nás môžete do 7 dní po obdržaní výrobku; sme vás UISTIŤ, že sme sa dať odpoveď na reklamáciu do 30 dní, ak budete mať nejaké problémy s našim výrobkom.

3.Je na zodpovednosti zákazníka, poštovné poplatky akejkoľvek položky, vrátený. To môže trvať nás až 7 pracovných dní na spracovanie vašej žiadosti, po obdržaní produktu.

4.Budeme zaplatiť náhradu, ak má položka nie je doručený v rámci dodacia lehota zaručené, alebo boli porušené počas prepravy.

5.Ak náš služby zákazníkom nie je online, môžete nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

12-mesačná záruka na údržbu, 30-dňová záruka vrátenia alebo výmeny.

Sme snahe 100% spokojnosti zákazníkov, ak budete mať nejaké problémy s výrobkom, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme sa nájsť riešenie v čo najkratšom čase.

Budeme sledovať, vysoká úroveň spokojnosti s našimi službami, spätná väzba je pre nás veľmi dôležité; sme ocenia, ak by ste mohli, kontaktujte nás, skôr než dáte negatívny a neutrálny spätnú väzbu, tak, že situácia môže byť vyriešená rýchlo a spoľahlivo.Ďakujeme vám za vašu 5-hviezdičkový spätnú väzbu !

Štítky: 2mp fotoaparát, wifi, bezpečnostné kamery wifi, 1080P IP Kamery, Lacné 2mp fotoaparát, wifi, Vysoko Kvalitné bezpečnostné kamery wifi, Čína 1080p ip kamera Dodávateľov.

Funkcia 4 1080p ip kamera, bezdrôtové
TF Karta Žiadne
Funkcia 6 bezdrôtové 1080p ip kamera wifi full hd
Pripojenie IP/Bezdrôtové Siete
Audio Výstup Reproduktor
Konektor Typu EÚ Zástrčku, NÁM Zástrčku, UK Plug
High Definition 1080P(Full-HD)
Pozorovací Uhol (Stupeň) 360°
Funkcie 5 1080p ip kamerový systém
Minimálne Osvetlenia(Lux) 0.01 Lux
farba Biela
senzor CMOS
Technológia Infračervené
Podporované Mobilné Systémy iOS,Android
Číslo Modelu FG-3602B
Funkcia 3 1080p ip kamera wifi s 2mp
Snímač Značky SONY
Funkcia 1 1080P IP Kamery Vonkajšie
Inštalácia Normálna
Názov Značky FGHGF
Video Kompresný Formát H. 264
Na Stenu Bočné
Alarm Akcia Miestne Alarm
Druh 1080p ip kamera wifi
Objektívu (mm) 1.44 mm
Veľkosť Snímača 960P Cam, 1080P Cam
Podporované Operačné Systémy Windows 10,Windows 7,Windows 8,Mac os
Zdroj Napájania Normálna
Skladovanie 64 g
Sieťové Rozhranie Wi-Fi/802.11/b/g
IR Vzdialenosť(m) <10m
Štýl Dome Kamera
Funkcia 2 1080p ip kamera audio
Napájanie(V) 5V
Špeciálne Funkcie Anti-Vandal
Rozmery (L x W x h)(mm) 36*55*70 mm
Príkon(W) <5W
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

FGHGF 1080P IP Kamera, Bezdrôtové Home Security IP Kamery Surveillance Camera Wifi Nočné Videnie CCTV 2MP Fotoaparát, Wifi

FGHGF 1080P IP Kamera, Bezdrôtové Home Security IP Kamery Surveillance Camera Wifi Nočné Videnie CCTV 2MP Fotoaparát, Wifi

Súvisiace produkty

Porovnať