Nehrdzavejúca Oceľ Rukoväť Keramické žiaruvzdorné Tip Zakrivené Tipy Pinzety Čierna/Strieborná Nové Kvapka loď

Nový produkt

Skladom

€1.20

Pridať do obľúbených

Popis: Materiál: Nerezová Oceľ + Keramická Farba: Čierna/STRIEBORNÁ Tweezer je vyrobený s vysokou teplotou keramické-zalievanie pečenie-odolné. Je ťažké, hladké a teplo-odolný, dokáže úspešne dokončiť operáciu v high-intenzity magnetického poľa, najmä vzťahujú na kyseliny a vysokej teploty zváranie stave. Keramického materiálu je vynikajúcu oxidačnú, ťažké vyrobiť ion prenos. A nebude vytvárať statickú elektrinu, keď je prenos kontaktov produktu.

Vec: 1. Keramické prahu neobsahuje magnetizmus a statickej elektriny, vhodné pre presné prevádzku citlivých elektronických súčiastok. 2. Šéf má silnú odolnosť voči teplu, môže vydržať 1600 °, a len zriedka prináša trhliny, schopný pracovať dlhý čas. 3. Tento ocele prijíma vysokej úrovni materiál z nehrdzavejúcej ocele, ktoré je odolné voči kyselinám a zásadám a anti magnetické.

Aplikácia:: Tento tweezer sa vzťahuje na kyseliny stave, SMD, spájkovanie bod, vysoká teplota prevádzky, clean room, elektronické zariadenia, presné strojové zariadenia, elektronické cigarety, farmaceutické prevádzky a tak ďalej. Veľkosť: 12.7 x 1 cm/5" x 0.39" Množstvo: 1 ks Poznámka: Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

1Pc x Keramické Pinzety '

Štítky: Nerezová Oceľ Keramické Pinzety, kliešte zakrivené, keramické špicaté kliešte, Lacné nehrdzavejúcej ocele, keramické pinzety, Vysoko Kvalitné kliešte zakrivené, Čína keramické špicaté kliešte Dodávateľov.

Aplikácia Multi Funkčné
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
DIY Dodávky Elektrické
Názov Značky TOOZO
Funkcie Multifunkčné
Druh Dlhý Nos
Hmotnosť Balenia 0.29kg (0.64lb.)
Veľkosť Balenia 28cm x 18cm x 11cm (11.02in x 7.09in x 4.33in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nehrdzavejúca Oceľ Rukoväť Keramické žiaruvzdorné Tip Zakrivené Tipy Pinzety Čierna/Strieborná Nové Kvapka loď

Nehrdzavejúca Oceľ Rukoväť Keramické žiaruvzdorné Tip Zakrivené Tipy Pinzety Čierna/Strieborná Nové Kvapka loď

Súvisiace produkty

Porovnať