6" Jeden pár Nezvyčajné 5*15 cm Tibetskej HIMALÁJSKE ruky, tĺkol ČAKRA MEDITÁCIE Budhizmus Spevu Misy 2ks Veľkoobchod Striebro

Nový produkt

Skladom

€39.51

Pridať do obľúbených

Vitajte na Mojom Obchode

lacné Ceny, žiadne prekvapenie, originálne Obrázky a Podobné projekty

Ak máte akékoľvek otázky o našich položky, prosím, pošlite mi správu cez EBay. Budem reagovať v priebehu dvanástich hodín! Keď nie som pracovať v továrni, som doma a som tu pre vás slúžiť na Kúpiť s dôverou! Ma pridať do zoznamu obľúbených!

To, čo vidíte, je to, Čo dostanete...

Zobrazí sa položka presne tak, ako je znázornené na fotografii hore. Beriem moje vlastné fotografie výrobkov I predávať, tak fotografii vyššie je pravda stvárnenie krúžky, budete dostávať. Niekedy si kúpiť položky, pretože vyzerá to naozaj dobre do zoznamu, a potom, keď ho dostanete, dobre, to len nevyzerá tak dobre ako na foto. Keď si kúpite od nás, môžete si byť istí, že to, čo vidíte na obrázku do zoznamu, je presne to, čo uvidíte! Žiadne Prekvapenia!!

O Preprave:

1. Spôsoby dopravy: EMS, DHL, UPS, TNT, FEDEX, atď. Potrebujete zaplatiť prepravné

2. Doprava zadarmo HongKong post, Čína Príspevok Vzduchu, položka je Čína Príspevok Vzduchu alebo HongKong post dodať.Balík okolo 10-25 dní pracovných dní loď na akékoľvek svetové regióny.

3. Všetky objednávky sú odoslané do 1-3 pracovných dní od vašej úhrady.

TIBETSKÝ ŠPERKY Takéto položky sú všetky remesiel, ručné miestnymi Tibeťanmi, alebo Nepál remeselník pomocou Tibete Striebro a prírodné kamene, napríklad Tyrkysová, Koraly, Achát, crystal atď. , symbolizujú staré kultúry Tibetu. Tibet je najdokonalejší a posvätné svätej zemi v Číne. Tam je stará legenda najznámejšie v Tibete, ak ľudia nosia ako zdokonaliť a krásne handmade šperky, ako šperky môžete získať dobrých duchov z prírody. Potom budú priviesť ľudí šťastný život a šťastie. Tibete ,Čisté Pôdy, najviac magic krásne miesto, nie vzdialených od nás. to nie je dôležité, ak máte tam nebol, ale problematický bod je, ak môžete nájsť svoj vlastný čistej zeme v srdci a v Tibete vo vašej mysli !

Bežné použitie,

Á; 14k GP Tlačidlo a strieborné Tlačidlo, položka nie je na políčko

ponúkame vysokú kvalitu položka za veľmi rozumné ceny , preto každá položka je zaručené, že predčí vaše očakávania. Úprimnosť je najlepšia politika. Ak som stratil moje česť, som stratil sám seba.

-Po opustení pozitívnu spätnú väzbu pre nás,

vrátime vám rovnaké, aby ste okamžite :-) Radi ponúkania cien!

Vrátenie a Podpora:

100% záruka vrátenia Peňazí!! Ak položka príde chybný alebo poškodený, alebo ak to nie je, ako je popísané, alebo ak z akéhokoľvek iného dôvodu nie ste úplne spokojní s nákupom. prosím podpísať dokument "Odmietnu Prijať" Pred mail dopravcu odísť. Po tom, čo sme dostali balík, vrátime vám finálny Produkt, Cena plus Poštovné poplatky.Ak je balík poškodený, Naopak, my Sme len Vrátenie Konečnej Cene Produktu.

VÝMENA A NÁHRADY

ZADARMO FARBA SWAP: Objednaných nesprávnu farbu? Žiadny problém! Jednoducho vrátiť rozšírenia späť k nám, a my vám príspevok, ktorý sa vám náhradný ZADARMO!

VRÁTENIE peňazí: Ak z akéhokoľvek dôvodu ste úplne spokojní s produktom, sa môžete vrátiť to pre vrátenie peňazí. V tomto prípade poštovné náklady budú odpočítané z vrátenie sumy a vráti naspäť do 24 hodín od prijatia položky

Štítky: striebro striebro, strieborná misa, strieborná ruka, Lacné striebro striebro, Vysoká Kvalita strieborná misa, Čína striebro strane Dodávateľov.

Materiál bronz
Regionálne Funkcie Čína
Tému Maskot
Názov Značky HUARONGKANGYOU
Hmotnosť Balenia 1.8kg (3.97lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

6

6" Jeden pár Nezvyčajné 5*15 cm Tibetskej HIMALÁJSKE ruky, tĺkol ČAKRA MEDITÁCIE Budhizmus Spevu Misy 2ks Veľkoobchod Striebro

Súvisiace produkty

Porovnať