EMS Svalový stimulátor Smart chudnutie masáže pás Abs Brušný Sval Toner Core Abs Cvičenie Pás EMS brušné svaly

Nový produkt

Skladom

€48.06

Pridať do obľúbených

EMS brušnej tónovanie technológie pre mužov a ženy. Kompletný tréning pre jadro.

EMS brušný PÁS tonizujúci poskytuje ideálne brušné sťahy - cvičenie všetky vaše brušných svalov naraz pre silné, tónovaný core.

V nezávislá štúdia 100% účastníkov uviedlo, silnejší, viac tónovaný a vrodené abs, po 6 týždňoch, keď sa používa na 30 minút denne 5 krát za týždeň.

Prečo si Vybrať EMS brušnej tónovanie?

Silné jadro ponúka oveľa viac než tónovaný abs a pevnejšie brucho svaly – pomôže vám spustiť ďalšie, skákať vyššie, sadnúť si rovnejší, stojan vyšší a cítiť sa úžasne.

EMS brušnej tónovanie cvičenia sú najviac účinné a efektívne metódy pre tónovanie základné brušné svaly súčasne, vrátane hlbokej transversus abdominis, ktoré je najefektívnejšie na sploštenie brucha a je veľmi ťažké, aby tón s konvenčnými cvičenia a abs cvičenie.

Výhody Použitia Ems tréning brucha pás?

Počas cvičenia alebo každodenné aktivity, ako napríklad účtovná nákupné tašky alebo vedenie vaše chrbát rovno, zatiaľ čo sedí pri stole, mozog vysiela signály do svalov cez nervy, takže ich zmluvy a relax.

Ems tréning brucha pás, namiesto toho využíva klinicky preukázané, elektrickej stimulácie svalov (EMS) technológia vydávať signály priamo z pásu na vaše brušné svaly, prinútiť ich, aby zmluvy, práca a odpočinok podobným spôsobom.

Kombinácia pravidelné EMS tónovanie spojení s aktívnym životným štýlom a čisté, strava firiem a napína vaše brušných svalov, zatiaľ čo zvýšenie brucha silu a vytrvalosť.

Vyššie uvedené informácie o výrobku je len orientačný, Všetko v druhu prednosť. ak máte pochybnosti, obráťte sa na nás, ďakujeme! Poštovné a balné: My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Všetky položky bude dodávaný prostredníctvom www.haix.sk Štandardná Doprava .Oficiálne odporúčanie,bezpečné! To zvyčajne trvať 15-30 dní. dorazí, Vzhľadom na poštových služieb je iný, každý krajiny majú rôzne obmedzenia.(ak ste v Taliansku,Španielsku,stredný Východ a Južnú Ameriku,to bude trvať viac ako 20-30 dní. alebo aj viac.Ak ste v Rusku, budeme prostredníctvom ruskej špeciálnej dráhe logistiky dodávky ). Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť Pred podpisom balík, prosím, skontrolujte, či výrobok nie je poškodený počas prepravy, a či produkt je v ňom. Ak nie, prosím odmietnuť podpísať. Budete považovať za príjem pravý produkt, ako dlho, ako ste podpísané zásielky. Návrat politiky: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli.máte 7 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Prosím, kontaktujte nás na 7 dní. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, je váš dôvod pre návrat. Vrátime vám po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, Po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z Alipress. Môžete tiež vybrať, či sa majú náhradu.Návrat poštovné sa hradí Kupujúci. Spätná väzba: Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ďakujeme veľmi pekne! Ak máte nejaký problém s farbe, veľkosti, kvality alebo iný problém, kontaktujte nás, prosím voľne pred vami, dajte nám neutrálny/negatívny spätnú väzbu. Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU hneď ako Alip ress nám umožňujú l převisové spätnú väzbu. Srdečne som vám uspokojenie riešenie. Ak máte radi naše položky, srdečne očakáva svojich piatich hviezd spätnú väzbu. Budeme pracovať tvrdšie, aby vám uspokojenie služby.

Štítky: ems svalov, brušné svaly, Svalový Stimulátor, Lacné ems svalov, Vysoká Kvalita brušné svaly, Čína svalový stimulátor Dodávateľov.

Pracovný Režim 10 Režim
Pás Veľkostí 27"-47" (69-119 cm)
Položka Druh Masáže & Relax
Intenzity 0-150 Úrovne
Zdroj Napájania Lítiová batéria
Názov Značky komwell
Aplikácia Pás
farba Čierna
Materiál Kompozitný Materiál
Číslo Modelu km901
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

EMS Svalový stimulátor Smart chudnutie masáže pás Abs Brušný Sval Toner Core Abs Cvičenie Pás EMS brušné svaly

EMS Svalový stimulátor Smart chudnutie masáže pás Abs Brušný Sval Toner Core Abs Cvičenie Pás EMS brušné svaly

Súvisiace produkty

Porovnať