High-výkon chladenie TEC1-12715 polovodičových chladenie čip 40 * 40 moc nohy

Nový produkt

Skladom

€3.89

Pridať do obľúbených

High-výkon chladenie TEC1-12715 polovodičových chladenie čip 40 * 40 moc nohy

E Modul TEC1-12715 Paramete ( Malé skladovanie potravín v chladničke, auto prenosný inkubátor, chladiacej kvapaliny a termostat, atď.)

Druh

Všetky údaje sú založené na horúci povrch je teplota konštantná Th = 27 ° C

L * M * H

( Mm )

Imax (amps)

DTmax (° C)

Umax (volty)

Qmax (w)

TEC1-12715

15

68

15.4

136.8

40x40 (+ - 10%)

Kupujúci Tipy:

1. Chladenie je rozdelený do studenej a teplej stranách. Chladiace filmy sú vo všeobecnosti vytlačené na povrch studenej Tváre, prázdne tváre pre tepelné Tváre!

2. Podvozok je všeobecne naložené napätie DC12V (DC)!

3. V prípade chladenia test kus, nie je tam žiadny prípade radiátorov nainštalovaný. Energia nemôže byť viac ako dve sekundy, inak to bude horieť. Zodpovedný kupujúci vlastné negatívne!

Jednoduchý test studenej film metóda

Spôsob prevádzky je: jednou rukou držať dve strany chladiaceho kus, na druhej strane na chladenie kus drôtu v batérie na poliakov, červená línia lisy na kladný pól a čiernej linka je na záporný pól ), Ak máte pocit, že trochu studenej strane micro-horúca, potom chladiaci film je dobrý, môžete pracovať správne.

Použitie chladené tablety

1. Pracovný stav chladenie je na jednej strane studenej strane horúčka, studenej práci v chladnom povrchu musí byť dobré tepla, je prísne zakázané v neprítomnosti chladenie podmienky na chladenie dosku napájania na viac ako 2 sekundy, čo v prehriatiu kupujúci na vlastné riziko. Chladenie a chladenie chladenie doska musí byť horúca a studena na oboch stranách miestnosti izbovej teploty (obvykle viac ako 5 minút) pred pokračovaním, inak ľahko spôsobiť chladenie linka škody a keramické panel prasknutia.

2. Keď chladiaca doska sa používa na chladenie, červená línia je spojená s kladným pólom napájacieho zdroja, a čierny vodič je spojené s negatívnymi napájania. Napájanie je treba použiť na prepínanie napájania s zvlnenie faktor menej ako 10%. Všeobecné zváranie strane keramické strane keramickým povrchom pre horúci povrch. Ak red line pripojení na negatívne pohon, čierna line pripojení napájacieho pozitívne, chladnom a chladnom povrchu studenej.

3. Chladiaci povrch nie je nainštalovaný, keď chladiča prístroj nezapínajte na moci; horúci povrch odvod tepla bude viesť k nadmernej teploty ako chladiaca doska horúci povrch teplotného limitu 100 stupňov, ktoré viedli k studenej spálil tepla spálil. Pretože studený film je používanie horúcej a studenej teploty rozdiel medzi zima, tak nižšia, horúci povrch teploty, studená teplota povrchu je menšia, chladiacej účinok je ešte lepšie.

4. Chladenie je vyrobená z obojstranne keramické panely a polovodičových materiálov prostredníctvom kombinácie nízka teplota tavenia spájky, sila nie je vysoká, sú krehké materiály, používateľ musí prosím, jemne, nie je rana, ale nemôže pádu z výšky , Aby sa zabránilo poškodeniu, ktoré je spôsobené pretrhnutia keramické panel.

Viem, chladené tablety

Pomenovanie pravidlá pre chladenie modely sú vyrobené až šesť častí. Ako TEC1-12706

Prvá časť: s TE, že thermoelectric chladenie komponentov, je skratka z anglického Termo-Elektrický;

Druhá časť: že štruktúra typu studenej film, bežne používané keramické chladiace film ( prierezová oblasť thermoelectric prvok je väčšia ako 1 mm 2 ) S C, malé keramické thermoelectric chladenie komponentov, tiež známy ako mikro-elektrické chladenie komponentov ( prierezová plocha thermoelectric prvok 1mm 2 ) S povedala, nie je kovovej konštrukcie s M povedal;

Tretia časť: počet vrstiev (série) studenej film, s arabskými číslicami, počet vrstiev studenej film od 1 do 6 vrstiev, čím viac vrstiev, tým väčší je rozdiel teplôt.

Časť 4: počet párov (P, N uzlov), ktoré predstavujú galvanic pár vyjadrené v troch arabskými číslicami, napríklad 127 páry.

Časť 5: označuje maximálny teplotný rozdiel povolené chladiaca doska, vyjadrené ako dve číslice arabské číslice, napr. 06, že 6A aktuálny, súčasný je ultimate napätie v extrémnych limit aktuálny limit, keď je chladenie komponentov zvýšenie teploty spôsobí, že súčasný pokles.

Časť 6: Indikuje stav vonkajší povrch chladenie, uvádzané v angličtine písmená nie viac ako dve číslice. Na metallization vrstva neznamená, že monolitické metallization vrstva je zastúpená T a obojstranné metallization vrstva je zastúpená TT.

Praktické uplatňovanie chladené tablety

V praktických aplikácií, 125 série (ktoré je, párov párov párov párov 127 párov) studenej doska je vo všeobecnosti naložené napätie 12V. Napríklad: TEC1-12706 medzné napätie je galvanic logaritmus * 0.12 ie 127 * 0.12 15.4 V, normálne prevádzkové napätie je o 78% limitnej napätie, ktoré je 15.4 * 78% = 12V, prevádzkový prúd na normálne prevádzkové napätie Na maximálny povolený prúd hodnota 78% alebo 6 * 78% 4.7 A, napätie zoslabne, aktuálne tiež bude nízka, studenej film tepla radiátorov teplota vyššia, tým nižší prúd; Studená príkon = galvanic logaritmus * maximálny povolený prúd hodnota * 0.07 = 127 * 6 * 0.07 53W; studenej film v praktickej aplikácie teplotný rozdiel a využitie výške cca 60% až 70% teoretickej hodnoty studenej výhrevnosť je suma, výkon chladiaceho listu a kapacita chladenia v chladiacej list, tak, že využitie sadzby chladené list je viac ako 100%.

Štítky: Power chip, powered chladenie, Lacné power chip, Vysoká Kvalita powered chladenie.

Druh modul
Stav NOVÉ
Názov Značky KAI TUO DA
Typy Ďalšie ICs
Package Jedinú cenu, 100 jednotkovú cenu, 500 jednotková cena
Prevádzková teplota údajového hárka
Moc Chladené tablety
Napájacie Napätie údajového hárka
Číslo Modelu hlava & foto
Číslo šarže 1
Strata Sily údajového hárka
Aplikácia údajového hárka
Použitie 1
Špeciálne služby 40 * 40
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

High-výkon chladenie TEC1-12715 polovodičových chladenie čip 40 * 40 moc nohy

High-výkon chladenie TEC1-12715 polovodičových chladenie čip 40 * 40 moc nohy

Súvisiace produkty

Porovnať