MAXMAN 30 ks/veľa Hrnú Biele Suché brúsny papier 2 cm, s Brúsny Pad Brúsneho Disku Elektrické Die Brúska Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€3.82

Pridať do obľúbených

Priemer brúsneho papiera: 2 palca(49 mm)

Materiál: Japonsko riken brúsneho papiera typ: Suchého brúsneho papiera

Piesok: 60 120 240 400 600 800 1000 Pad priemer:2 palca(50 mm) Výška:45mm, priemer Drieku:6 mm Balík obsahuje: 1 x brúsny pad

30 x brúsny papier

Rozsah použitia:

Široko používaný v umelého kameňa, nábytku a výrobkov z dreva, brúsenie a leštenie kovov, autá a iné položky.Jemné leštenie lepidlo dosky, a jednoduché použitie, jednoduchý a lacný.Je dobrý partner s leštenie dreva.

Kliknite a získajte viac informácií:

Doprava zadarmo na všetky položky, do väčšiny krajín.Spôsob dopravy budú špecifikované u nás,budeme loď položky pre vás prostredníctvom najvhodnejší spôsob dopravy.Keď hmotnosti vašej objednávky je menej ako 2 kg, budeme loď ich cez Čína Príspevok Registrované Air Mail .Ak hmotnosť je viac ako 2 kg, budeme loď ich Obchodných Express alebo Špeciálnu Linku Logistiky .

Ak vaša objednávka suma viac ako USD $7 , môžete sledovať logistické informácie na stránke podrobnosti objednávky. Ak vaša objednávka suma nižšia ako USD $7 ,budeme loď ich cez Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ,a nie je sledovanie informácie.

V Číne Príspevku Registrovaný Air Mail a Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ,normálny stav:16 do 35 dni, aby sa dospelo.špeciálny prípad:35-60 dni, aby sa dospelo. V súčasnosti môžete platiť pomocou Viazaný , Visa , MasterCard , Western Union , Moneybookers , Qiwi , Webmoney . Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky,prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky, sme schopní zabezpečiť návrat pre vás, vracajúci je prijatá do 7 dní,kontaktujte nás na dodaciu adresu,uistite sa, že položka zachovať jej pôvodný stav,žiadne poškodenia,a budete musieť zaplatiť o vrátenie poplatku.Alebo môžete vybrať, čiastočné vrátenie a udržať produktu.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď. Teraz, ak si zakúpiť naše produkty,a nám dať 5 hviezd spätnú väzbu a zdieľať ich na sociálnych sieti stránok,ako napríklad facebook,twitter,vkontakte,insgram a pod.,poslanie obrázku na nás, dáme vám $3 zľavu na základe vašej ďalšej objednávke sumu. Šťastný nakupovanie cestu!

Štítky: die brúska príslušenstvo, brúska príslušenstvo, brúsny brúsny papier, Lacné die brúska príslušenstvo, Kvalitný mlynček príslušenstvo, Čína brúsny brúsny papier Dodávateľov.

Použitie Leštenie
Priemer Drieku 6 mm
Druh brúsny papier ,brúsne podložky
farba ako obrázok
Package 2 palce brúsne podložky + 30pcs sandpaer
Iné Názvy Suché brúsenie biely piesok papier,suché brúsneho papiera
Názov Značky MAXMAN
Piesok 60, 120, 240, 400, 600, 800, 1000
je prispôsobené Áno
Veľkosť 2 inches (49mm)
DIY Dodávky Tesárstvo
Číslo Modelu Suché brúsenie biely piesok papier
Vhodné pre Dremel,HILDA,atď.
Typ Jednotky veľa (30 ks/lot)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.09kg (0.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

MAXMAN 30 ks/veľa Hrnú Biele Suché brúsny papier 2 cm, s Brúsny Pad Brúsneho Disku Elektrické Die Brúska Príslušenstvo

MAXMAN 30 ks/veľa Hrnú Biele Suché brúsny papier 2 cm, s Brúsny Pad Brúsneho Disku Elektrické Die Brúska Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať