2017 Nový ECO Pán Chybu švába kontroly zachytiť trapper, Domov švábov pasce šváby trapper, peštianskej zabiť návnady, pasce, non-jedovaté!

Nový produkt

Skladom

€4.11

Pridať do obľúbených

Popis Produktu

Popis:

Pán Chybu Švába Pasce, 10 Sád pre Šváby Mravce, Pavúky, Ovládanie Non-jedovaté.

Pasce veľké a malé švábov všetkých druhov, jednoduché použitie. Aj pre mravce, pavúky a iných škodcov kontroly.ECO skvelé pre domov s tehotných žien, detí, starších ľudí a domáce zvieratá, zabrániť šváby zomrieť doma a chovu veľa baktérií.Miesto v rohu kuchyne, spálne, skrine, pohovka, skriňa, reštaurácia, kancelárie kdekoľvek na šváby sa objavujú často. Ochrany životného prostredia, non-jedovaté, 3 mesiace dlho trvať.

1. Pls otvoriť Švába pasce.

2. Odlúpnite biela kniha pokrytie lepiť nálepky.

3. Rozdrviť do návnady do prášok alebo menšie, a dať ju do stredu pasce.

4. Pls preložte ho podľa zaniknúť z Švába pasce.

5. Kompletné, dajte ho na miestach, kde šváby sa objavujú často.

Špecifikácia:

Stav:Nové

Compatiblity:Roach Pasce ,Roach Motel, prípravky na kontrolu Škodcov len

Obsah Balenia:

10 súprav v 1 balení s návnady.

Pán Chybu švába návnady, pasce dom 10 sád v jednej krabici. Pasce veľké a malé švábov všetkých druhov, jednoduché použitie. Aj pre mravce, pavúky a iných škodcov kontroly. ECO skvelé pre domov s tehotné ženy, deti, starší a domáce zvieratá, zabrániť šváby zomrieť doma a chovu veľa baktérií. Miesto v rohu kuchyne, spálne, skrine, pohovka, skriňa, reštaurácia, kancelárie kdekoľvek na šváby sa objavujú často. Ochrany životného prostredia, non-jedovaté, 3 mesiace dlho trvať.

Nové 2016 ECO Pán Chybu švába kontroly zachytiť švábov pasce roach trapper pešti zabiť návnadu non-jedovaté!

Doprava zadarmo, Pán Chybu Roach pasce 10pcs každého balenia.

Rodiny s tehotné ženy, deti, starší a domáce zvieratá , kúpiť to !

Existuje veľa potravín do vašej Kuchyne , byť opatrní, pomocou chemických sprej!

Pán Chybu Švába,

Domácnosti švába telo s veľké množstvo baktérií, ale aj astmu alebo iné alergické reakcie, alergény. Pre rôzne druhy švába insekticíd má už vyvinuté odpor! Náš domov, rôzne druhy švábov sú často zmiešané médiá. Začal pred rokom, som už použiť insekticíd spreje a pesticídy! Insekticíd spreje bude veľa zvyškového toxicita škodlivé pesticídy v domácnosti, ale z dlhodobého hľadiska je ťažké odstrániť! Ohrozujú zdravie vás a vašej rodiny! Išiel jesť švába insekticíd žuvanie, plošných vyšplhať svoj domov iné potraviny, sedacie súpravy, kreslá, matrace, toxické švába výkalov a potravín za každým rohom, spôsobuje vážne znečistenie životného prostredia! Zomrel pred konzumáciou švába insekticíd rohu skrine, skrine, sedacie súpravy, matrace, knižnice a chovu veľa baktérie! Domov s tehotné ženy, deti, zvieratá a starších osôb, kuchyňa a spálňa) a na iných miestach, použite, prosím, pozor insekticíd spreje a pesticídy! Pán Chyby švába dom, pomocou importovaných surovín, ochranu životného prostredia, s vysokou viskozitou hodváb, nádherné výrobného procesu, pomôcť vyriešiť vaše starosti! Pán Chyby švábov bývanie, ochrany životného prostredia, non-jedovaté, neškodné, nemajú znečisťovať životné prostredie, môžete spustiť z koša! Od strachu dobyť švába švábov, budeme spolupracovať! Pozorný matka, zámery rodiny zdravotnej starostlivosti! 10pcs/box Správne použitie: 1) Stlačte ikonu švába dom, chata, zložený tvar, zaistenie plazenie cockroach-ako vstupná rampa spôsobom. 2) Prosím, švába návnadu rozdrvil na prášok alebo rozdrvené čiastočky, a uprostred domu do švába (veľmi dôležité). 3) skontrolujte si Prosím švába dom umiestnený na miestach, ktoré navštevujú švábov, ako napr. kuchyňa, sporák, skrine, vedľa koša, pohovka a tak ďalej. 5 dní, ak nie je vplyv, nahradiť alebo umiestnenie. Pre viac produktov, prosím, navštívte náš internetový obchod na www.haix.sk a kúpiť: Pán Chybu Švába Pasce Okno Nový Príchod , Prosím, navštívte náš internetový obchod na www.haix.sk:

Pán Chybu Myši, Pasca Lepidlo Rada pre Myší, Potkanov Ovládanie Myšou Esp pre Domáce Midium a Malé Myši, Myši, Potkany Z Pešti Pasce Chytiť Vraha

EOC Netoxické 5 ks doprava zadarmo!

Ekologické Produkty

Veľkosť:

Pre ploché použitie: 13,5 x 21.5

Pre prehýbať použitie: 13,5 x 6.7 x 5 CM

Aj pre malé Hady , švábov, Jašterice, Stonožka, Domov Škodcov Chyby pod kontrolou.

Prísť s Atraktant Návnadu Ne-toxické Viac darčeky zadarmo k dispozícii : Pán Chybu Lietať Lepidlo Rada Pasce Nálepky

Veľkosť: 27 CM x 19 CM alebo 10.6 Palca x 7,5 Palca

Pasca Lietať Mory Lizard Kriket Plaváky Housefly Drosophila Švába Malé domáce potkan.

Pre fly trap , otvorte pasce a miesto, v blízkosti miesta, kde lieta sa objavujú často. Pasce s fly atraktant vôňu.

Pre švába pasce , môžete použiť niektoré potraviny s olejom cítiť ako atraktant návnadu.

Pre malé domov potkan /myš pasce , môžete použiť niektoré potraviny, ako atraktant návnady , pamätám si, stlačte stranách pasce s niečím ťažké v prípade, že potkan je boj.

Pre mravce pasce , môžete použiť niečo ako sugger alebo med ako atraktant návnadu.

Miesto, kde sa Chyby Škodcov sa Objavujú Často!

ECO Non-jedovaté ! Je to bezpečné pre vašu rodinu !

Viac položiek predávame prosím, navštívte náš e-shop:

Štítky: pasca pasca, pasce švába, pasca, prípravky na kontrolu škodcov, Lacné pasce, pasce, Vysoká Kvalita pasce švába, Čína pasce, prípravky na kontrolu škodcov Dodávateľov.

Číslo Modelu Pán chybu -001
Názov Značky Pán Chybu
Pešti Typ Scorpions,Cvrčky,Mravce,Earwigs,Stonožky,Myši,Termitom,Pavúky,Šváby
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2017 Nový ECO Pán Chybu švába kontroly zachytiť trapper, Domov švábov pasce šváby trapper, peštianskej zabiť návnady, pasce, non-jedovaté!

2017 Nový ECO Pán Chybu švába kontroly zachytiť trapper, Domov švábov pasce šváby trapper, peštianskej zabiť návnady, pasce, non-jedovaté!

Súvisiace produkty

Porovnať