Rozvoj Čínskej - Základné Komplexného Kurzu (zväzok 1) pre cudzincov, vzdelávania čínske znaky učebnica

Nový produkt

Skladom

€28.03

Pridať do obľúbených

"Rozvoj Čínskej - Základné Komplexného Kurzu (zväzok 1)" naučil tento výukový materiál, študenti môžu zvládnuť základné poznatky z Čínskej fonetiky a výslovnosť zručnosti, základné etapy bežne používané slová a základné vety vzory Čínskych;Zvládnuť základné ťahy Čínske znaky, Čínske znaky mŕtvice, aby a základnú štruktúru, môžu písať vzdelávania znaky;Predbežné komunikačnú schopnosť, môže používať Čínske riešiť jednoduché problémy v každodennom živote a Čínske učenie, Majú jednoduché učenie sa stratégia a komunikačnej stratégie, predbežné vedomosti o Čínskej kultúre, Čínsky týkajúce sa komunikácie s predbežnou cross-kultúrne vedomie.

Sme prikladať kniha dáva nahrávanie MP3, pásky s každú hodinu reči praxe, nové slová, texty, atď.

Stránka : 350

Balík obsahuje : 1 x Kniha

Zásielky: Ak Si Objednáte, Prosím, Zvoľte Spôsob Dopravy A Zaplatiť Za Objednávku Vrátane Dopravy Za Poplatok. Budeme Posielať Položky Do 7 Pracovných Dní Akonáhle Sa Vaša Platba Je Dokončená. Všetky Zásielky Budú Poskytovať Sledovacie Číslo, Môžete Skontrolovať Záznamy V Internetovej Stránky. Objednávky > 100 usd môžete komunikovať so mnou viac ekonomické poštovné . môžete zadarmo časť doprava. Máme Špecializované Linky do Ruska, Európy, Západnej Ázie, Severná Amerika, Austrália...... *Budeme loď na predvolenú adresu na www.haix.sk, ak nechcete, informujte nás,a telefónne číslo je dôležité, keď opustíte vašu adresu *nie Sme zodpovední za akékoľvek nehody,oneskorené alebo iné otázky počas prepravy,je To zodpovednosť express spoločnosti *prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Štítky: knihy, učebnice, učebnica doprava, učebnica úprava, Lacné knihy, učebnice, Vysoko Kvalitné učebnice doprava, Čína učebnice úprava Dodávateľov.

Žáner Vzdelanie
Stránka Tristo päťdesiat
Druh Knihy
Vhodné pre učiť čínsky, učebnice / čínsky jazyk učebnica
Názov Knihy Základné Komplexného Kurzu
Diváci Dospelý
Názov Značky EXBOKU
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 120cm x 120cm x 120cm (47.24in x 47.24in x 47.24in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Rozvoj Čínskej - Základné Komplexného Kurzu (zväzok 1) pre cudzincov, vzdelávania čínske znaky učebnica

Rozvoj Čínskej - Základné Komplexného Kurzu (zväzok 1) pre cudzincov, vzdelávania čínske znaky učebnica

Súvisiace produkty

Porovnať