Doprava zadarmo HNTD TD60 Barel Type110V/220V LED Intenzita svetla 2 Farbu Často Svetlé LED Indikátor pre Stroj Varovanie Lampa

Nový produkt

Skladom

€17.96

Pridať do obľúbených

HNTD TD60 LED Indikátor 110V/220V Barel typ často svetlé 2 Farebné led výstražné svetlo LED Upozornenie Svetlo Pozornosť svetlo CNC Obrábacích pracovných Varovanie lampa doprava Zadarmo

led výstražné svetlá Funkcie:

1. krásne, jedinečné flash-typ odtieň,ktoré tvoria svetelné signály väčšiu viditeľnosť a lepšie .

2. flexibilné štruktúry produktu, tam sú rôzne držiaky (ako sud, pól, skladanie, L rod)

3. Môžete nainštalovať bzučiak, volume up a viac ako 85 DB

4. Používať ultra-vysoký jas LED zdroj svetla, svetlo zarážajúce, jednotnosť, aktuálne, energia-úspory, nízke tepla, životnosť môže až 50 000 hodín a viac.

5.LED patch primárny zdroj svetla, vysoké napätie ochrana obvodu, všetky hliníkové knôty, multicolor optický rozptyl vysoliť perfektnú kombináciu výstražné svetlá, pridať upozorňuje na váš počítač.

Vlastnosti produktu: LED SMD primárny zdroj svetla, vysoké napätie ochrana obvodu dizajn, všetky hliníkové knôty, multicolor optický rozptyl shell

Teraz si môžete kúpiť svetlo ako postupujte podľa tabuľky príklad, aby poradí.

Štandardná konfigurácia pokyny:

2 Farba / často svetlé / Barel typ / 110v

Napätie:12V/24V/36V/48V/110V/220V(uveďte, ktoré napätia potrebujete pri objednávke)

Poznámka: každá vrstva lampa shell farba voliteľná, objednávka môže byť tiež upraviť podľa priania zákazníka. Vitajte list konzultácie, diskusia.

Požadujú väčšie množstvo, cena môže byť prerokované. Verím, že vám môžem dať uspokojivú cenu a kvalitu výrobkov.

Normy, nemusí byť to, čo chcete, samozrejme, si môžete upraviť podľa aktuálnych potrieb.

Tu je konfigurácia cenník si môžete vybrať podľa vašich požiadaviek.Akceptovať prispôsobenie. Vitajte list od poradenstva. Dať vaše potreby správy povedzte nám, radi vám odpovieme vám ponúka okamžité.

Môžete použiť nasledujúce prepojenie, Bupai rozdiel.

Toto je lampa schémy zapojenia. Môžete si pozrite nasledujúce zapojenia.

Výstražné svetelné žiarenie certifikácia certifikát

Výstražné svetlo vysokého napätia certifikácia certifikát

Akceptujeme platobné metódy poskytované www.haix.sk Escrow.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

1). DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2). Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4). Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5). SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6). Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7).Zvyčajne sme loď kupujúci položky ako DAR na menšiu hodnotu, aby sa zabránilo kupujúceho dane. Avšak, dane určuje kupujúci colné nie u nás, v rôznych krajinách pre rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane potom kupujúci by mali pochopiť to. 8).Vzhľadom na kupujúceho dôvodu, vrátane -odmietne podpísať balík - alebo -odmietne zaplatiť daň alebo -kupujúci krajiny post dôvod, a tak ďalej, kupujúci majú pochopiť všetky stratiť. Sme zodpovední za udržiavanie tovar opustí Čína hladko. Keď tovar opustí Čína potom kupujúci bude mať na starosti všetky zodpovednosti.

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 5 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám withthe prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po číslo.

Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO, môžete sa rozhodnúť.majú náhradu.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ponúkame 6-12 mesiacov záruka. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Položky sa vrátil po 15 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu. Pri nákupe, znamená to, že kupujúci dali tichým súhlasom do politiky. Ak ďalšie informácie, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme s vami spolupracovať dosiahnuť win-win.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba je veľmi dôležitá .Sme veľmi ocenili, ak ste nám postive spätnú väzbu s 5 hviezd a tiež sme sa to isté na vás .Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom.Prosím, kontaktujte nás bezprostredne pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo begain sporu. budeme sa snažiť v našich silách, aby služba, až kým budete stisfaction. Budeme sa snažiť v našich silách, aby váš spokojný nákup skúsenosti.

Štítky: svetlo pre, svetlo led, svetlo led svetlo, Lacné svetlo pre, Vysoko Kvalitné led svetlo, Čína svetlo led svetlo Dodávateľov.

LED QTY 18PCS na vrstvu
Monolayer prúd 0.6 mA
Certifikácia CE/FCC/ROHS
Package Áno
Prevádzkové Napätie 110V/220V
Názov Značky ONEBSTR
Druh Indikátor LED Lampa
Číslo Modelu TD60-T
Štruktúra viacvrstvové multicolor
Funkcia Často svetlé ,2 Farby
Inštalácia Barel typ
Lampa perličiek špecifikácie 3528 primaries vinuté perly
Veľkosť Produktu 60x202mm
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo HNTD TD60 Barel Type110V/220V LED Intenzita svetla 2 Farbu Často Svetlé LED Indikátor pre Stroj Varovanie Lampa

Doprava zadarmo HNTD TD60 Barel Type110V/220V LED Intenzita svetla 2 Farbu Často Svetlé LED Indikátor pre Stroj Varovanie Lampa

Súvisiace produkty

Porovnať