Doprava zadarmo 4pcs/set Paliva injektor súprava na opravu vrátane paliva injektor filter o-krúžok plastová podložka pintle spp (TS-RK001)

Nový produkt

Skladom

€3.80

Pridať do obľúbených

VEĽKOSTI

diely sú 4 ks každého

vysoko kvalitné palivo injektor súpravy na opravu,

použitím nových materiálov, nie starý materiál, odolnejšie

Platba 1.Kupujúci by mali počkať do 5-7 pracovných dní od objednávky, Sme nie je zodpovedná za poplatky v mieste určenia. 2.Pls poraďte sa so svojím colné pre osobitné poplatky pred poradí, ak je to potrebné. 3. Milí kupujúci: Prosím uistite sa, že potvrdenie objednávky po prijatí položky, v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet.Ďakujeme, že ste Balenie: používame najlepšie balenie pre ukladanie nákladnej účel alebo bezpečnosť účel Prepravy 1.My len loď zásielky na vašu adresu na vašej objednávky.Pls vždy uistite sa, že vaša adresa a kontakt nie.sú správne. 2.Budeme sa pripravovať na loď položiek v rámci spracovania dní po zaplatení je dosiahnutá.

3.Pls známky hodnota cieľ colné odbavenie, keď si miesto vašej objednávky on-line. Bez vášho poznámkou, sme zvyčajne ukazujú, AUTO DIELY a napíšte nižšiu trhovú hodnotu a odoslať tovar v čase a tovar bude Označená ako "dar" alebo "vzorka" pre jednoduché colné odbavenie. 4. Prosím, dajte nám vedieť, ak budete stále môcť prijímať položky do 15 dní po ste zaplatili, potom môžeme preskúmať Exchange

Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, môžete zmeniť položku pred prepravujeme tovar von. Ale kupujúci by mal byť zodpovedný za všetky ďalšie prepravné poplatky, ak návratky. Vrátenie peňazí

Všetky vrátenie problém by mali byť dojednané, priateľské a vrátime vám kúpiť po obdržaní uznávaný certifikát o tom, že fatálne problémy s kvalitou spätnú Väzbu

Vaša odozva je veľmi dovoz k nám! Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať na riešení problémov v čase. Vďaka za pochopenie a spoluprácu vopred!!! Ak máte akúkoľvek otázku.Pls cítiť ľahké a kontaktujte ma.Pekný deň .

Štítky: podložka ocele, podložka plastové, podložka tesnenie, Lacné podložka ocele, Vysoko Kvalitné plastová podložka, Čína podložka tesnenie Dodávateľov.

Pre Vozidla Značky/Modelu Toyota
Druh Materiálu 1
Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Názov Značky tenso
Názov Modelu RK001
Položka Druh Prívod Paliva & Liečba
Položka Dĺžka 1
Auto Maker Acura
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky veľa (4 ks/lot)
Veľkosť Balenia 50cm x 15cm x 10cm (19.69in x 5.91in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo 4pcs/set Paliva injektor súprava na opravu vrátane paliva injektor filter o-krúžok plastová podložka pintle spp (TS-RK001)

Doprava zadarmo 4pcs/set Paliva injektor súprava na opravu vrátane paliva injektor filter o-krúžok plastová podložka pintle spp (TS-RK001)

Súvisiace produkty

Porovnať