1 ks Vyšívané Kvetinová Čipka na Výstrihu Krku Scrapbooking Výbava Oblečenia, Šitie Nášivka Výšivky okraji CL850

Nový produkt

Skladom

€1.95

Pridať do obľúbených

Popis:

Farba: Červená

Materiál: Polyester Veľkosť: 28(W)*27(H)cm Balík obsahuje: 1pcs golier Poznámka: Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov, vďaka za pochopenie.

1,tovar bude dodaný do 3-5 pracovných dní po platbe ukončené prijaté. 2,Ak ste objednávku $5, pošleme ho do Číny Príspevku Registrovaný Air Mail(majú sledovať číslo) trať číslo je veľmi užitočné pre vás, môžete sa pozrieť kedykoľvek, ak nebudete súhlasiť, prosím, nekupujte, sme sa stratili peniaze, nemôžeme doprava von, ďakujeme za pochopenie. 3,doby Dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní. Ak sa nemôžete dostať to, po 38 dní. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie. 4,Doprava môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu. 5), treba poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília, kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené . 6,Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota. 7,Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 8,Prosím, informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup

Štítky: čipka na výstrihu, Šijacie Nášivka, výstrihu čipky golier, Lacné čipka na výstrihu, Vysoká Kvalita šitia nášivka, Čína výstrihu čipky golier Dodávateľov.

Číslo Modelu CL856
Veľkosť 28(W)*27(H)cm
Technics Vyšívané
Materiál 100% Polyester
Textílie Typ Oka
Typ Produktu Čipky
Funkcia Eco-Priateľský
Dekorácie Čipky
šírka 28cm
Názov Značky isequins
Veľkosť Balenia 18cm x 15cm x 2cm (7.09in x 5.91in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1 ks Vyšívané Kvetinová Čipka na Výstrihu Krku Scrapbooking Výbava Oblečenia, Šitie Nášivka Výšivky okraji CL850

1 ks Vyšívané Kvetinová Čipka na Výstrihu Krku Scrapbooking Výbava Oblečenia, Šitie Nášivka Výšivky okraji CL850

Súvisiace produkty

Porovnať