2 Vzor Snowflake v tvare Srdca Filmový Projektor Svetlo Vianočné Laserový Projektor Aktivovaný Pohybujú Dynamické Dekor Lampa

Nový produkt

Skladom

€9.06

Pridať do obľúbených

2 Vzor Snowflake v tvare Srdca Filmový Projektor Svetlo Vianočné Laserový Projektor Aktivovaný Pohybujú Dynamické Dekor Lampa Aplikácie:

1. Vianočné Projekcie Svetla je len správnu veľkosť a šírku svetlo. Ľahko rozbaliť, balenie, presun a inštaláciu v každom prípade. Toto vianočné osvetlenie prísť s upevnenie na stenu, aby sa dosiahlo lepšie premietacie účinok.

2. IP44 nepremokavé, vhodné pre použitie v interiéri. Vstupné napätie: 85-260V. Prísť s štandardnú sieťovú zástrčku a 3.28 ft / 1m dlhý napájací kábel. Stačí zapojiť a hrať. Energeticky efektívne: 4w vysoký jas a energeticky úsporné LED korálky. Pokrytie približne 4-8 štvorcových metrov (43-86sq.ft) oblasti.

3. Ideálne pre Halloween, Vianoce, Valentín, St Patrick ' s Day, Svadieb, Stužkových a viac Ideálny pre letné obdobie, Vytvára okamžité atmosféru pre večierky a zábavné.

4. Tento Gobo Pozornosti má UL prihlásený na certifikáciu, ROHS a FDA. Na snowflake svetlá sú energeticky úsporné v spotrebe energie, spoľahlivé a riziko-voľný výkonu.

Špecifikácie: Výkon: 4W

Materiál: ABS plast

Vstupné napätie: 85-260V/50-60Hz

Premietacie Pokrytie: 4-8 štvorcových metrov (43-86 sq.ft)

Napájací kábel: 1 m (3.28 ft)

Konektor: ÁNO. (plug and play)

Package Zahrnuté:

1 x LED projektor svetlo

2 x Gobo objektív

Poznámky:

- Potvrdenie dodávané napätie je stabilný a vyžadovať.

- Nie sú tam žiadne opraviteľné časti, nemusíte ho otvárať.

- Vnútorné použitie, nepoužívajte ju často pod vlhkom prostredí. Poznámka :O Spor a spätnú Väzbu Akýkoľvek problém,kontaktujte nás prosím najprv pred vami otvorenej alebo nám negatívnu spätnú väzbu,sľubujeme pomôže problém vyriešiť naraz a aby ste spokojný.

Štítky: Etapa Svetelný Efekt, Lacné Fáze Svetelný Efekt, 2 Vzor Snowflake v tvare Srdca Filmový Projektor Svetlo Vianočné Laserový Projektor Aktivovaný Pohybujú Dynamické Dekor Lampa.

Položka Druh Etapa Svetelný Efekt
Moc 4W
Príležitosti Domácej Zábavy
Konektor Typu EÚ Zástrčku, NÁM Zástrčku, AU Zástrčku, UK Plug
Názov Značky MIFXIN
Napätie 85-260V
Štýl Mini
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 11cm x 9cm (4.72in x 4.33in x 3.54in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 Vzor Snowflake v tvare Srdca Filmový Projektor Svetlo Vianočné Laserový Projektor Aktivovaný Pohybujú Dynamické Dekor Lampa

2 Vzor Snowflake v tvare Srdca Filmový Projektor Svetlo Vianočné Laserový Projektor Aktivovaný Pohybujú Dynamické Dekor Lampa

Súvisiace produkty

Porovnať