HX Vonku Lovecký nôž Camping Prežitie Karambit Kinves 440C Čepeľ S K10 Rukoväť Vreckové EDC Nástroje Dropshipping

Nový produkt

Skladom

€22.41

Pridať do obľúbených

Čepeľ materiál: 440c Rukoväť materiál: K10 Tvrdosť: 58 HRC Všetkých Dĺžka: 235 mm Čepeľ Dĺžka:98mm hmotnosť: 232 g Povrch: Šedá titanium pokovovanie Rozsah použitia: jednotka cestovanie, outdoorové športy

1. Doprava zadarmo na svet cez Čína Príspevok Vzduchu a Hongkong Post Vzduchu , ale hmotnosť jedného balenia musia byť pod 2 kg ,je to pravidlo, Číne, pošta ,pls láskavo pochopenie , vďaka !

2. Akceptujeme EMS/DHL/UPS/FEDEX doprava , ak chcete vybrať si tieto expresná doprava ,láskavo kontaktujte nás : cn1000760798 , budeme citovať pre vás ( lastest cena ).

3. Dodacia lehota: To zvyčajne trvať 20-40days do každej krajine prostredníctvom Čína Príspevok Vzduchu ,Asi 5-8days každej krajine expresná doprava! ( tieto sú v normálnom prípade )

1. Sme zodpovední za tovar, ak tam je niečo zlé na prepravu spôsobom ,ponúkame plnú náhradu, ak sú položky rozdelené na prepravu spôsobom, alebo budeme loď opäť nové.

2. Budeme offter jeden rok záruka , ak váš customes loď položiek späť , budeme loď položiek späť k u, keď sme sa im ,ak chcete požiadať o vrátenie dane ,práve sme sa vráti 50% z celkovej ceny u ,pls láskavé pochopenie .

3. *Zákazník by mal byť výlučne zodpovednosť miestnych vlastné zúčtovanie a zaplatiť miestne dane(ak tam je ).

4. Sme tu vždy vyriešiť akýkoľvek problém ste sa stretli v našej transakcie ,pls nebojte sa ,a pls nezabudnite negatívne feeback a otvoriť spor nie je dobré pre sloving problémy ,a komunikácia je najlepší spôsob, ako slove problém.

5. Prajete u pekný deň a majú skvelé nákupy.

Štítky: dropship nože, nôž camping, HX VONKU, Lacné nože dropship, Vysoko Kvalitný nôž camping, Čína hx vonku Dodávateľov.

Rukoväť Materiál K10
Druh Pevnou Čepeľou Noža
Hmotnosť 232G
DIY Dodávky Tesárstvo
Názov Značky HX VONKU
Čepeľ Materiál 440c
Čepeľ dĺžka 98mm
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HX Vonku Lovecký nôž Camping Prežitie Karambit Kinves 440C Čepeľ S K10 Rukoväť Vreckové EDC Nástroje Dropshipping

HX Vonku Lovecký nôž Camping Prežitie Karambit Kinves 440C Čepeľ S K10 Rukoväť Vreckové EDC Nástroje Dropshipping

Súvisiace produkty

Porovnať