Keramické Tipy Pinzeta Nerezová Oceľ Rukoväť Priamo Zamerané Kliešte Na Cievky G08 Kvapka loď

Nový produkt

Skladom

€1.15

Pridať do obľúbených

Popis: Materiál: Nerezová Oceľ + Keramická Farba: Čierna Tweezer je vyrobený s vysokou teplotou keramické-zalievanie pečenie-odolné. Je ťažké, hladké a teplo-odolný, dokáže úspešne dokončiť operáciu v high-intenzity magnetického poľa, najmä vzťahujú na kyseliny a vysokej teploty zváranie stave. Keramického materiálu je vynikajúcu oxidačnú, ťažké vyrobiť ion prenos. A nebude vytvárať statickú elektrinu, keď je prenos kontaktov produktu.

Vec: 1. Keramické prahu neobsahuje magnetizmus a statickej elektriny, vhodné pre presné prevádzku citlivých elektronických súčiastok. 2. Šéf má silnú odolnosť voči teplu, môže vydržať 1600 °, a len zriedka prináša trhliny, schopný pracovať dlhý čas. 3. Tento ocele prijíma vysokej úrovni materiál z nehrdzavejúcej ocele, ktoré je odolné voči kyselinám a zásadám a anti magnetické.

Aplikácia:: Tento tweezer sa vzťahuje na kyseliny stave, SMD, spájkovanie bod, vysoká teplota prevádzky, clean room, elektronické zariadenia, presné strojové zariadenia, elektronické cigarety, farmaceutické prevádzky a tak ďalej. Veľkosť: 13 x 1 cm/5.12" x 0.39" Množstvo: 1 ks 1Pc x Keramické Pinzety

Štítky: keramické špicaté kliešte, tweezer nerez, keramické tip, Lacné keramické špicaté kliešte, Vysoko Kvalitnej nehrdzavejúcej tweezer, Čína keramické tip Dodávateľov.

DIY Dodávky Elektrické
Aplikácia Multi Funkčné
Druh Priamo Zamerané Kliešte
Funkcie Multifunkčné
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Názov Značky TOOZO
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Veľkosť Balenia 29cm x 19cm x 11cm (11.42in x 7.48in x 4.33in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Keramické Tipy Pinzeta Nerezová Oceľ Rukoväť Priamo Zamerané Kliešte Na Cievky G08 Kvapka loď

Keramické Tipy Pinzeta Nerezová Oceľ Rukoväť Priamo Zamerané Kliešte Na Cievky G08 Kvapka loď

Súvisiace produkty

Porovnať