VÝCHOD SVET Dieťa Jantárové Náramky Ručne vyrábané Šperky Originálne Baltského Ambar Korálky Strand Ponožky Pulseras pre Deti, Dospelých, Ženy, Dievčatá

Nový produkt

Skladom

€5.39

Pridať do obľúbených

Sme Porter Prírodných Amber .

Jantárovej náramok dĺžka je cca 12 cm do 22 cm, 12 cm a 16 cm sú pre dieťa, 18 cm a 22 cm sú pre dospelých.

Hmotnosť asi 2,5 gramu na 6 gram.

Naše jantárové koráliky sú všetky od Baltského. a nosenie PRÍRODNÝCH jantárový náhrdelník/náramok má veľa dobrých efektov, ako je to uvedené nižšie:

Prírodné analgetikum, jantár pomôže upokojiť dieťa bez uchyľovania sa k drogám. Amber je fosílnych živíc, nie je kameň. Preto je teplý na dotyk,ako aj veľmi pohodlné a ľahké na nosenie. Nosenie Baltického jantáru, náhrdelníky na pokožku môže mať upokojujúce a upokojujúci účinok na počiatočných bábätká a batoľatá. Keď amber je nosiť na pokožke, pleti teplo uvoľňuje drobný množstvo liečivých olejov z jantáru, ktorá sa následne vstrebáva cez kožu do krvného obehu. Amber je anti-poburujúce a terapeutické vlastnosti sú tiež uznal alopatické lekárstvo. V Rakúsku, Švajčiarsku a Nemecku, môžete nájsť amber počiatočných náhrdelníky predávajú v miestnych lekárňach.

BEZPEČNOSŤ

Amber počiatočných náhrdelníky sú vyrobené na nosenie, nie na žuvanie.

Odstrániť Amber počiatočných náhrdelník, keď vaše dieťa bez dozoru, ako v noci.

Spôsoby, ako ju otestovať doma:

Existuje niekoľko metód, ktoré sa používajú na autentifikáciu skutočný prírodný žltý. Uvádzame 3 spôsoby, ako ľahko nižšie .

Slaná Voda Test

Amber je veľmi ľahký a nebude mať hmotnosť sklenených perličiek, alebo dokonca, že pevné plastové guľôčky. Na test tohto majetku z Baltického Jantáru, vytvoriť morské zmiešaním dohromady jedna časť soli s dvoch dielov vody. Pravda, jantárové perly by mali plávať v slanej vody, zatiaľ čo sklenené alebo plastové korálky, umývadlo.

Vizuálna Kontrola

Rozlišovať reálne jantárové koráliky z plastových alebo sklenených korálok z tmavú farbu, vzhľad pre fyzické nedostatky. Jantár môžu mať drobné vzduchové bubliny alebo trhliny v ňom. Perly by tiež nemal byť všetko dokonale guľaté alebo rovnakej veľkosti. Amber tiež bude cítiť teplé na dotyk, namiesto toho, aby sa zahrial skla.

Štítky: pulseras náramky, pulsera originál, pulseras žena, Lacné náramky pulseras, Vysoká Kvalita pulsera originál, Čína pulseras žena Dodávateľov.

Leštené alebo Surové Leštené
Priemer 4--5 mm
Originálne Žltá Baltského
farba Zelený žltý,a iné štýly 5
Package Zahrnuté certifikát pravosti s juty taška
veľkoobchodné ceny Kontaktujte nás, najlepšie ceny
Tvar\vzor Kolo
Číslo Certifikátu amber pre dieťa
Jemné alebo Módne Jemné
Strane Kameňa Iné Natrual materiál
Názov Značky VÝCHOD SVETE
Hlavný Kameň žltá
korálky tvar Barokový
Príležitosti Výročie
Kovy Typ Žiadne
Štýl Trendy
Typ Certifikátu GIC
Pohlavie Ženy
Materiál Zelený Žltý
ďalšie farby Spýtajte sa nás, 100 vzorov
dĺžka 16cm, 18cm, 20cm, 22cm, 12cm, 14cm
Náramok Dĺžka 12--16 cm pre dieťa, 18 cm--22 cm pre dospelých
Položka Druh Náramky
Amber Korálky Veľkosť 4--5 mm
Číslo Modelu EA05102
Náramky Typ Oblasť Činnosti Náramky
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

VÝCHOD SVET Dieťa Jantárové Náramky Ručne vyrábané Šperky Originálne Baltského Ambar Korálky Strand Ponožky Pulseras pre Deti, Dospelých, Ženy, Dievčatá

VÝCHOD SVET Dieťa Jantárové Náramky Ručne vyrábané Šperky Originálne Baltského Ambar Korálky Strand Ponožky Pulseras pre Deti, Dospelých, Ženy, Dievčatá

Súvisiace produkty

Porovnať