Vzory Tajné Fialová Kryštál Diamantu Bikiny, Plavky Ženy Plavky Biquini Black Spodnej brazílske plavky Bikiny nastaviť

Nový produkt

Skladom

€13.26

Pridať do obľúbených

Vzory Tajné Fialová Kryštál Diamantu Bikiny, Plavky Ženy Plavky Biquini Black Spodnej brazílske plavky Bikiny nastaviť

Máme veľmi profesionálny tím bikini dizajn, sila, táto časť môže slobodne mix bikiny, bikiny HORNEJ a dolnej časti, môže byť kombinovaná so veľkosť potrebujete, najlepšie v ďalšom jeden po správu vášho tela parametre (merania) veľkosť, takže môžeme vás Poslať viac pripravený veľkosť. Bikini diamond, môžeme poskytnúť 50 druhov výber (je potrebné kontaktovať zákaznícky servis), okrem srdce v tvare diamantu, si môžu vybrať aj iné ako diamant, diamant môže byť použité nielen v bikinách, ale tiež Prijať prijať, vziať svoj denný módne oblečenie, opasky, čiapky a iné funkcie. Máme veľa peňazí diamond bikiny, vitajte priatelia Objednávky. Pretože plavky, veľkosť je príliš veľký, L a XL, ak potrebujete, kontaktujte náš služby zákazníkom. Tovar v HORNEJ a Dolnej časti môže byť opísaný so slobodou, môžete nájsť v rôznych farbách Spodnej a hornej premiešajte a zápas v našej predajni, aby sa váš sen bikiny. Ak potrebujete veľkoobchod, OEM výroba, predaj obchod a ďalšie obchodnú spoluprácu, prosím kontaktujte náš zákaznícky servis.

Ak potrebujete zobraziť viac fotografií, kontaktujte náš služby zákazníkom, sme pripravení fotografovať ďalšie obrázky.

Šperky môžu byť kedykoľvek odstrániť, alebo nahradiť inými šperky

Prosím vyberte farbu atribút príslušný obrázok v poradí čas. Ak nemáte sen kombinácia bikín, vidím viac bikini shop:

Zadajte adresár: Zobraziť viac plavky, nohavice

Zadajte adresár: Zobraziť viac plavky TOP

O Zásielke

Položky sú dodávané do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,obráťte sa na nás po prvé,sme sa wil check a riešiť to pre vás pripravujeme.Budeme odpovedať svoj mail do 24 hodín normálne. niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.Ak sa nemôžete dostať na náš mail po uplynutí 48 hodín,prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu. Doprava scenáre : EPacket : o 7 až 15 dni, aby sa dospelo v nasledujúcich krajinách Izrael,Saudská Arábia ,Francúzsko,Nórsko,ruská Federácia,Ukrajina ,Veľká Británia ,Nemecko,Austrália ,Spojené Štáty ,Kanada

PostN L: Európske regióny , o 10-15 dní , ostatné plochy o 15 až 30 dní

Zvyšok krajiny , používame "Čína Príspevok Registrované Air Mail "alebo" HongKong Post Air Mail "predpis o 20-35 dní , ak bol balík stojí za to , a budeme používať" Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus " predpis o 30-60 dní .

Ak potrebujete rýchlejšie logistiky , odporúčané použitie : "e-E MS" , približne 3-10 dni, aby sa dospelo vo vašej krajine , toto logistické riešenia cez colné jednoduchšie , a všeobecne sa nemusíte zaplatiť daň , ak budete potrebovať ďalšie express , musíte pochopiť, colné odbavenie a platbu dane z príjmu , či už cez colnicu .

Tip : ak chcete úspešne prejsť cez colnicu , rozošleme package deklarovaná hodnota je $ , ktoré môžu byť oslobodení od platenia dane . Ak je to potrebné na poskytovanie colných faktúry , prosím, zanechajte nám odkaz , budeme vám posielať faktúry elektronicky , stačí vytlačiť a poskytnúť colným orgánom .

Návrat&Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: nastaviť ženy, nastaviť bikiny, nastaviť plavky, Lacné nastaviť ženy, Vysokokvalitné bikini set, Čína nastaviť plavky Dodávateľov.

Podpora Typ Drôt Zadarmo
biquinis plávanie oblek pre ženy
Bikini Príslušenstvo Diamond tvar kryštálu
plavky 2016 plávať 2016
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
maillot de bain femme maillot de bain
Vzor Typ Patchwork,Pevný
Materiál Polyester,Nylon,Spandex,Terylene
bikini push up plavky ženy
biquinis feminino 2016 brasileiro Brazílske Bikiny
Názov Značky victoria podľa malinsa
S Pad Áno
Veľkosť XS, S, M
bikiny žien 2016 costumi da bagno donna
Pás Nízky Pás
plavky plavky
Plávať Oblek letné štýl
Položka Druh Bikiny Nastaviť
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu 373 Fialová
Veľkosť Balenia 14cm x 21cm x 18cm (5.51in x 8.27in x 7.09in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.26kg (0.57lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vzory Tajné Fialová Kryštál Diamantu Bikiny, Plavky Ženy Plavky Biquini Black Spodnej brazílske plavky Bikiny nastaviť

Vzory Tajné Fialová Kryštál Diamantu Bikiny, Plavky Ženy Plavky Biquini Black Spodnej brazílske plavky Bikiny nastaviť

Súvisiace produkty

Porovnať