Mexické lebky 3D tlač kozmetická taška Zohra 2016 Fashion New Horúce Teraz make-up taška ženy trousse de maquillage cestovné organizátor

Nový produkt

Skladom

€2.19

Pridať do obľúbených

1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2.Kupujúci z USA.Budeme loď položku E-paket,dodacia lehota bude o 7 až 15 pracovných dní . 3. Kupujúci z iných krajín.Budeme loď položka Čína Príspevok Air Mail.(V predvolenom nastavení,aby suma nižšia ako $ 7 budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok Pôvodný Malý balík Plus,ktorá je bez sledovacie číslo a nemôže byť sledované,Ak potrebujete sledovacie číslo, zvoľte si, prosím, Čína Vzduchu Mail ako spôsob dopravy). 4.O expresná doprava,Viac ako 150 dolárov pošleme vaše položky cez DHL,EMS,UPS,FedEx,SF Express zadarmo. O Cla

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Ale my sa vrátime vám peniaze pre expresná doprava(ak ste zaplatili) na váš účet do 24 hodín. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

Poznámka :

Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy. Môžeme prijať vrátiť, pokiaľ kupujúci nie je spokojný s položku,ale kupujúci je potrebné zaplatiť prepravné.Vráťte ho do 3 dní po prijatí tovaru.Ak je položka, sú poškodené alebo stratené sme sa vydať kupujúcemu plnú náhradu.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . A pls povedzte nám, dáme vám $1-3 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

Yiwu guanli Odev Co.,Ltd bol jeden z najväčších 3D sublimačná tlač výrobcom produktov pre takmer 10 rokov v číne. Naša spoločnosť sa špecializuje na Odevy,módne tašky,ponožky,doplnky ,uterák a tak ďalej.

Naša cieľová skupina je módou 18-35 žien voľný čas módne tašky trhu. Naším cieľom je byť vzrušujúce a inovatívne, ponúka našim zákazníkom módne chcú, kedy chcú. Ak chcete zostať v kontakte s neustále sa meniace trendy v našom trhu sme vytvorili dynamické a veľmi citlivý organizácie. Značka je názov, Ktorý sa stará Naša spoločnosť sa špecializuje na návrh ,výrobu a export,existuje 30 dizajnéri v našej spoločnosti(vrátane číny a poľskí dizajnéri), máme vlastné náš veľký tlačiarenské stroje na výrobu. Naša továreň S široký sortiment, vysoká kvalita, prijateľné ceny a štýlovom prevedení, Naše výrobky sú široko uznávané a dôveru zákazníkov.náš hlavný trh je v Európe a Amerike.Ak budete pracovať na tlač a propagačných produktov ,sme sa byť najlepší Výber .

Štítky: organizátor kozmetické, Taška, organizátor zásobník, Lacné organizátor kozmetické, Vysoká Kvalita Taška, Čína organizátor zásobník Dodávateľov.

Položka Šírka 4.5cm
Materiálové Zloženie Polyester
Položka Druh Kozmetické Prípadoch
Položka Výška 13.5cm
Číslo Modelu NO
Uzavretie Typ na zips
Názov Značky kto sa stará
Položka Dĺžka 22
Hlavný Materiál Polyester
Položka Hmotnosť 0.04kg
Štýl 3d tlač
Tvar Vankúš
Funkcia Ceruzka tašky kozmetická taška
Vzor Typ Lebky
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Mexické lebky 3D tlač kozmetická taška Zohra 2016 Fashion New Horúce Teraz make-up taška ženy trousse de maquillage cestovné organizátor

Mexické lebky 3D tlač kozmetická taška Zohra 2016 Fashion New Horúce Teraz make-up taška ženy trousse de maquillage cestovné organizátor

Súvisiace produkty

Porovnať